Circles Trouwringen

Ring met vingerafdruk

Omdat wij regelmatig de vraag krijgen wat een ring met vingerafdruk nu eigelijk is, hebben wij deze pagina geschreven. Graag vertellen we je meer over de achterliggende techniek, hardheid, modellen, prijzen en mogelijkheden van een ring met vingerafdruk.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Ring met vingerafdruk – techniek

Het principe van de ring met vingerafdruk lijkt heel simpel: U kiest een ring, zet een vingerafdruk en laat deze in de ring laseren. Dit procedé is echter niet zo eenvoudig als het lijkt. Bovendien zijn er drie verschillende manieren om een vingerafdruk in ringen te zetten. Zo kan de afdruk worden gegraveerd, gegoten door middel van een wasafdruk of gelaserd. Deze laatste optie hanteert Circles, omdat dit verreweg de beste kwaliteit levert.

Roodgouden trouwringen met vingerafdruk-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Ring met vingerafdruk – hardheid

De kwaliteit van een ring met vingerafdruk wordt mede bepaald door de hardheid. Het procedé van de verschillende legeringen bij Circles is zo geoptimaliseerd dat de ringen in geel-, wit-, rood- of roségoud enorm hard zijn. Hoewel de vingerafdruk hier goed in uitkomt en ook goed in blijft zitten, adviseren wij in in het geval van witgoud nog liever platina of palladium. Platina is een knalhard witgrijs edelmetaal. Sinds kort hebben wij nu ook river platina, net zo hard als gewoon platina, alleen spierwit. Palladium heeft ongeveer dezelfde chemische structuur als platina en is ook erg hard, alleen goedkoper dan platina. Deze hardheid zorgt ervoor dat de ring minder snel slijt.

De prijzen van ringen met een vingerafdruk

Vanwege de veelheid aan keuzes, bepaalt u in feite zelf wat de ring mag kosten. Enkele aspecten die je hierin mee moet nemen, is de breedte en dikte van de ring en de legering en het materiaal waarvan deze gemaakt wordt. Circles heeft naast wit-, geel-, rood- en roségoud ook platina, river platina, palladium en zilver palladium. Er zijn dus nogal wat mogelijkheden wat betreft materialen en prijzen. Kom voor een gedegen advies dan ook langs in de winkel!

Vele mogelijkheden met de vingerafdruk

Vaak wordt de vingerafdruk horizontaal in de ring gelaserd. Het is ook mogelijk om deze in verschillende vormen te laten zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hartvorm, of twee halve harten die samen één vormen. Zoals gezegd kan dit in ringen gezet worden, maar ook het laseren van de vingerafdruk in hangers, plaatarmbanden of manchetknopen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen ook deze sieraden in verschillende materialen en legeringen geleverd worden.

Route naar Circles

Wij nodigen u graag uit om de verschillende opties betreft de trouwring met vingerafdruk eens te komen bekijken. Wij helpen u met veel passie en betrokkenheid en geven u een deskundig advies! Circles is gevestigd in Zwijndrecht aan het Veerplein No.14, een mooi plekje aan de Oude Maas.

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen