Circles Trouwringen

Aparte trouwringen

Aparte trouwringen, het woord zegt het al, bijzondere trouwringen die zich onderscheiden door bijvoorbeeld een uniek ontwerp, verschillende kleuren of diamanten. Ondanks dat bruidsparen regelmatig kiezen voor een klassiek model trouwring, komt het steeds meer voor dat er gekozen wordt voor een aparte ring. Bij de keuze voor een trouwring die zich onderscheid van de rest komt natuurlijk smaak kijken. Wat de één te grof vindt, wordt door de ander juist weer gewaardeerd. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de ringen van Vinx Hollands Glorie. Zware modellen met een draad om de basis gesponnen, er is een keuze te maken uit verschillende goudkleuren, zilver of een combinatie van beide. Daarbij zijn deze modellen in verschillende breedtes leverbaar, waardoor u de ring zo uniek kunt maken als u zelf wilt. Eventueel in combinatie met Robijn, Smaragd of andere edelstenen.

Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

vingerafdruk

Ook de ringen met vingerafdruk zijn apart en uniek te noemen. Circles is hier al geruime tijd specialist in. De vingerafdruk is te plaatsen in veel verschillende modellen, kleuren goud en legeringen. Zo kunt u kiezen uit rood-, geel-, wit- of roségoud. Gaat u voor witte ringen? Overweeg dan in plaats van witgoud ook eens te kiezen voor het zeer harde platina of palladium. De ringen met vingerafdruk zijn daarnaast te leveren met of zonder diamanten. Aparter en persoonlijker kan bijna niet! Daarbij kan de vingerafdruk ook in andere sieraden gezet worden, zoals hangers, manchetknopen of armbanden. Ook een mooi aandenken voor de ouders aan deze speciale dag!

Egf trouwringen in geelgoud-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Carbon met goud, Trouwringen met een bijzondere uitstraling

Aparte trouwringen worden ook ontworpen met het harde carbon. Dit materiaal wordt veel in de industrie gebruikt, maar is nu ook op de markt als materiaal om in trouwringen te verwerken. In combinatie met wit-, of roségoud geeft dit speciale effecten en maakt de ring zeer apart. Verkrijgbaar in verschillende designs en in combinatie met uiteenlopende diamantzettingen. Ook het oppervlakte van het carbon kan op verschillende manieren afgewerkt worden waardoor de uitstraling van uw ringen naar eigen keuze is in te vullen.

Ontwerp aparte trouwringen in onze configurator

Zitten de aparte exclusieve trouwringen er voor u niet bij, maar heeft u wel precies in het hoofd hoe deze eruit moeten komen te zien? Stel dan zelf uw ringen samen in onze configurator. Maak een keus uit één van de vele modellen die online te vinden zijn en pas deze helemaal aan uw wensen aan. Model, kleur, legering, diamanten: alles is mogelijk en tot op de tiende millimeter nauwkeurig aan te passen. Het model is op te slaan onder uw favorieten, in de winkel kunnen wij deze weer gezamenlijk met u openen. Bovendien zijn alle modellen uit de verschillende collecties op voorraad, zoals EGF, Sickinger, Luce di Luna, Bruno M en Safari . Wees creatief, ga aan de slag en maak de droomring die echt niemand anders heeft!

Trouwringen specialist Circles voor aparte modellen

Zoals te lezen is op het gebied van aparte trouwringen werkelijk alles bij Circles mogelijk. Waar kiest u voor?

Heeft u een eigen ontwerp of wilt u een bestaand sieraad in uw aparte trouwringen verwerken? Wij werken met een eigen goudsmid die deze wensen kan realiseren. Om een goed beeld te krijgen van deze mogelijkheden, kunt u het beste een keer langskomen. Om de verschillende collecties te komen bekijken bent u van harte welkom. U krijgt namelijk pas echt een goed beeld van een ring wanneer u deze ook echt om uw vinger ziet. In een gezellige, relaxte sfeer krijgt u alle tijd en aandacht om tot een optimaal resultaat te komen. Ringen van topkwaliteit die een leven lang mee gaan!

Trouwringen met hout-Edeldesign-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Elise, prachtige aparte modellen met goud en keramiek

Elise, de prachtige collectie aparte trouwringen van Fischer. Circles heeft deze zeer onderscheidende modellen opgenomen in haar assortiment. Schitterende creaties uitgevoerd in 14 en 18 karaat wit- of geelgoud in combinatie met een knalharde legering van keramiek. Deze exclusieve modellen kunnen geleverd worden in verschillende kleuren, zoals: wit, rood, bruin, groen, blauw of zwart. Zonder, of uitbundig gezet met diamanten. De herenmodellen zijn in verschillende variaties te leveren. Met bewerking aan binnen of buitenzijde. Maar ook zonder, in gepolijste of matte uitvoering behoort tot de mogelijkheden. Dus bent u op zoek naar iets echts aparts met een luxe uitstraling? Kijk dan eens bij onze Elise trouwringen.

Fischer trouwringen geelgoud met keramiek en diamant-collectie Circles Trouwringen in zwijndrecht

Voor onderscheidende modellen gaat u naar Circles Trouwringen

Aparte en bijzondere trouwringen willen we allemaal, per slot van rekening gaat u de trouwring de rest van uw leven dragen. Wij nodigen u uit om samen eens langs te komen aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht zodat wij u kunnen laten zien wat wij op het gebied van aparte en onderscheidende trouwringen in huis hebben, en dat is best veel! Circles is te vinden aan de Oude Maas, met een prachtig uitzicht op de oude stad Dordrecht. Wij zijn omgeven door gezellige goede restaurants en bereikbaar via de A16, trein of waterbus. Maak er een romantische dag van, wij helpen u daarbij met een deskundig advies!

Kom langs of maak online een afspraak! 078-6200966.

Tot ziens bij ons in de winkel!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen