Vriendschapsringen roségoud

Vriendschapsringen Roségoud - CirclesVriendschapsringen in Roségoud zijn er bij Circles in overvloed, naast ons mooie assortiment trouwringen kunnen wij vriendschapsringen Roségoud in alle breedtes, diktes en modellen leveren. Ook de afmeting en het aantal diamanten zijn door jullie aan te passen. Loepzuivere diamanten of small inclusions, alles is leverbaar in Roségouden vriendschapsringen.

De prijzen van roségouden vriendschapsringen

Vriendschapsringen Roségoud - CirclesVriendschapsringen in Roségoud zijn er in verschillende prijzen, dit is afhankelijk van de keuze van de materialen, de dikte en breedte, dus het gewicht. Roségouden vriendschapsringen kunnen onder andere geleverd worden in 9, 14, 18 of 22 karaat goud. In de configurator kun je alvast een kijkje nemen wat de mogelijkheden zijn onder het kopje ontwerp je eigen ring. Vervolgens maak je een keuze uit verlovingsringen of Alliance ringen, al deze modellen zijn te leveren in vriendschapsringen Roségoud.

Diamanten in roségouden vriendschapsringen

Vriendschapsringen Roségoud - CirclesIn vriendschapsringen in Roségoud wil je natuurlijk ook een mooie diamant, dat is uiteraard mogelijk. Echter hoe groter de diamant hoe kostbaarder deze wordt, bij Circles is het mogelijk om in plaats van diamant een mooie Moissaniet in de ring te laten zetten, let wel, als het gaat om grote stenen. Moissaniet is net zo hard als diamant en heeft een fantastisch mooie schittering. Dus een mooi alternatief in vriendschapsringen Roségoud!

Circles trouwringen, de specialist in vriendschapsringen in roségoud

Vriendschapsringen Roségoud - CirclesJe wilt je vriendin verrassen met een mooie ring, Roségouden vriendschapsringen zijn dan een mooie keuze. Bij Circles zijn jullie op het juiste adres, de collectie is groot, de kwaliteit kan niet beter. Maar ook de vele mogelijkheden voor vriendschapsringen in Roségoud maakt dat je bij Circles aan het goede adres bent. Wij nemen in een rustige omgeving alle tijd voor jullie om je te adviseren bij aanschaf van dit bijzondere symbool wat jullie aan elkaar verbind.
Circles is te vinden aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, jullie kunnen langs komen tijdens de openingstijden of op afspraak. Voor meer informatie over dit product of een afspraak kan je bellen met 078-6200966, wij staan julie graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Herma en Wilfried de Nobel

Contact opnemen

TOP