Circles Trouwringen

Vriendschapsringen Roségoud

Vriendschapsringen in Roségoud zijn er bij Circles in overvloed, naast ons mooie assortiment trouwringen kunnen wij vriendschapsringen in alle breedtes, diktes en modellen leveren. Ook de afmeting en het aantal diamanten is door u aan te passen. Loepzuivere diamanten of small inclusions, alles is leverbaar in Roségouden vriendschapsringen.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Prijzen van vriendschapsringen

Vriendschapsringen zijn er in verschillende prijzen, dit is afhankelijk van de keuze van de materialen, de dikte en breedte, dus het gewicht. vriendschapsringen kunnen onder andere geleverd worden in 9, 14, 18 of 22 karaat goud en in platina cq river platina. In de configurator kunt u alvast een kijkje nemen wat de mogelijkheden zijn onder het kopje ontwerp uw eigen ring. Vervolgens maakt u een keuze uit verlovingsringen of Memoire ringen, al deze modellen zijn te leveren in vriendschapsringen in Roségoud.

rosegouden-trouwringen-EGF-collectie-Circles-Trouwringen-078-6200966

Diamanten in roségouden vriendschapsringen

In vriendschapsringen wilt u natuurlijk ook een mooie diamant, dat is uiteraard mogelijk. Echter hoe groter de diamant is hoe kostbaarder deze wordt, bij Circles is het mogelijk om in plaats van diamant een mooie Moissaniet in de ring te laten zetten, let wel, als het gaat om grote stenen. Moissaniet is net zo hard als diamant en heeft een fantastisch mooie schittering. Dus een mooi alternatief in vriendschapsringen Roségoud! Naast diamant is het bij Circles mogelijk om voor bijvoorbeeld Saffier, Smaragd, Toermalijn, Aquamarijn of andere edelstenen te kiezen.

Circles trouwringen, de specialist in vriendschapsringen in roségoud

U wilt uw vriendin verrassen met een mooie ring, een roségouden vriendschapsring is dan een mooie keuze. Bij Circles bent u op het juiste adres, de collectie is groot, de kwaliteit kan niet beter. Maar ook de vele mogelijkheden voor vriendschapsringen in Roségoud maakt dat u bij Circles aan het goede adres bent. Wij nemen in een rustige omgeving alle tijd voor u om te adviseren bij aanschaf van dit bijzondere symbool wat u aan elkaar verbind.
Circles is te vinden aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, jullie kunnen langs komen tijdens de openingstijden of op afspraak. Voor meer informatie over dit product of een afspraak kunt u bellen met 078-6200966, wij staan julie graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen