Circles Trouwringen

DIAMANTEN AANZOEKSRINGEN EN RELATIERINGEN

Bet u op zoek naar een diamanten aanzoeksringen en relatieringen? Dan bent u bij Circles Trouwringen in Zwijndrecht aan het juiste adres! Circles heeft een veelzijdig aanbod aan aanzoeksringen en relatieringen. We nemen graag de tijd voor u om de perfecte memoire cq aanzoeksring uit te zoeken.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

CIRCLES VOOR UNIEKE AANZOEKS EN RELATIERINGEN 

Circles is een trouwringen speciaalzaak met de grootste collectie aan trouw, relatie en vriendschapsringen van Nederland. De aanzoek en relatieringen zijn er in verschillende prijscategorieën zodat er altijd iets naar uw wens bij zit. Voor een prachtige exclusieve ring kunt u daarom altijd bij ons terecht. Op de website ziet u een selectie van de ringen die bij ons te koop zijn maar in de winkel heeft u een grotere keuze, u bent altijd welkom in de winkel.

ZELF EEN DIAMANTEN RELATIE OF AANZOEKSRING  SAMENSTELLEN

Het is zelfs mogelijk om een diamanten aanzoeksring of relatiering zelf samen te stellen. In 2010 is Circles namelijk als eerste bedrijf in Nederland gestart met de trouwringen configurator. Door middel van dit systeem is het mogelijk om alles aan te passen zoals: de dikte, breedte, kleur, legering, diamanten, voegen etc. Zo kun je altijd een ring laten ontwerpen die precies aan uw wensen voldoet.

CONTACT

Heeft u diamanten aanzoeksringen en relatieringen gevonden op de website? Dan bent u altijd welkom om deze in het echt te komen bekijken. Wilt u langs komen in de winkel om het aanbod te bekijken of wellicht zelf een ring samenstellen? U vindt ons aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Wij maken graag tijd voor u om samen de perfecte ring te vinden. Wanneer het niet mogelijk is om tijdens de reguliere openingstijden langs te komen kunt u altijd contact met ons opnemen om een online afspraak te maken buiten de reguliere openingstijden, of bel met 078-6200966.