Circles Trouwringen

Trouwringen Titanium

Titanium, een mooi zachtgrijs en licht materiaal. Regelmatig krijgen wij de vraag of Circles ook trouwringen van titanium levert. Dit is mogelijk, maar toch doen wij dit liever niet. De reden hiervoor is dat titanium zo hard is, dat dit materiaal niet meer te vergroten of te verkleinen is. Ondanks dat kan Circles een leuke Titanium collectie aanbieden, maar de aanschaf blijft een eigen verantwoordelijkheid.

Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Trouwringen Titanium – ringmaat

Omdat de ringmaat in de loop van uw leven nog al eens verandert, raden wij trouwringen van titanium voor het maken van de trouwring in elk geval niet aan. Zo verandert uw ringmaat bijvoorbeeld wanneer u afvalt, zwaarder wordt of door ziekte zoals reuma. Het is dan natuurlijk heel vervelend als u vervolgens te horen krijgt, sorry maar de ring moet doorgezaagd worden en kan niet meer worden hersteld.

Witgouden trouwringen uit de collectie van Circles trouwringen in Zwijndrecht

Titanium versus palladium

Gecharmeerd door de kleur van titanium? Dan heeft Circles een goed alternatief in huis: palladium 500. Dit materiaal heeft een zelfde grijzige kleur als titanium, maar is in de toekomst nog wel bewerkbaar. Circles gaat voor kwaliteit vandaar dit eerlijke advies!

Wilt u meer te weten komen over materialen en prijzen? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze winkel en vraag naar de verschillende mogelijkheden die Circles kan bieden.

Nog vragen over het materiaal titanium? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord!

Trouwringen Titanium 3 briljanten-collectie-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen