Trouwringen Titanium

Trouwringen Titanium - Circles Trouwringen ZwijndrechtTitanium, een mooi zachtgrijs en licht materiaal. Regelmatig krijgen wij de vraag of Circles ook trouwringen van titanium levert. Dit is mogelijk, maar toch doen wij dit liever niet. De reden hiervoor is dat titanium na vervaardiging zo hard wordt, dat dit materiaal niet meer te vergroten of te verkleinen is. Ondanks dat kan Circles een leuke Titanium collectie aanbieden, maar de aanschaf blijft een eigen verantwoordelijkheid.

Trouwringen titanium- ringmaat

Trouwringen titanium met Princess geslepen diamant - Circles trouwringen
Omdat de ringmaat in de loop van je leven nog al eens verandert, raden wij trouwringen van titanium voor het maken van je trouwring in elk geval niet aan. Zo verandert je ringmaat bijvoorbeeld wanneer je afvalt, zwaarde wordt of door ziekte zoals reuma. Het is dan natuurlijk heel vervelend als je dan te horen krijgt, sorry maar de ring moet doorgezaagd worden en kan niet meer hersteld worden

Trouwringen titanium- palladium

Gecharmeerd door de kleur van titanium? Dan heeft Circles een goed alternatief in huis: palladium 500. Dit materiaal heeft een zelfde grijzige kleur als titanium, maar is in de toekomst nog wel bewerkbaar. Circles gaat voor kwaliteit vandaar dit eerlijke advies!

Wil je meer mogelijkheden zien wat betreft materialen en prijzen? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze winkel en vraag naar de verschillende mogelijkheden die Circles kan bieden.

Nog vragen over het materiaal titanium? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord!

Contact opnemen

TOP