Trouwringen Circles

Trouwringen Circles - Aparte Trouwringen van goud met keramiek - Circles TrouwringenJullie zijn op zoek naar trouwringen. Circles is de grootste trouwringen specialist wat zijn assortiment betreft. Ben je op zoek naar een beleving, in een sfeervolle omgeving waar er alle tijd en moeite wordt genomen? Circles is dan de speciaalzaak die het zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wij zijn bekend geworden door de vingerafdruk in de trouwringen, Circles is echter meer dan dat. Het is nu mogelijk om zelf al online jullie trouwringen te ontwerpen in ons configuratie systeem. Willen jullie echter een eigen of door onze goudsmid ontworpen trouwringen, Circles kan jullie ook hierbij van dienst zijn!

Ontwerp zelf in de configurator.

Trouwringen Circles - aan het werk bij Circles met de Configurator - Circles trouwringen ZwijndrechtDe mogelijkheden in onze configurator zijn enorm. Je gaat naar de site van Circles en klik op ontwerp je eigen trouwringen, vervolgens kom je in de trouwringen configurator. Hier kan je een keuze maken uit verschillende collecties. Klik er één aan, kies een model uit en zet deze in de trouwringen configurator. Hier is alles aan te passen, de kleur goud zoals bijvoorbeeld geel-, rood-, rosé- of witgoud. maar ook de breedte, dikte en diamanten zijn aan te passen. Zo is het dus mogelijk om jullie droomringen zelf samen te stellen. Het is ook mogelijk om uit verschillende materialen te kiezen. Hebben jullie er wat hulp bij nodig? Bel even met Circles of klom langs voor een gratis workshop met onze trouwringen configurator.

De prijzen van trouwringen

De trouwringen prijzen lopen enorm uiteen, het is vaak appels met peren vergelijken. Trouwringen, prijzen, het is afhankelijk van veel factoren zoals de breedte en dikte, dus het gewicht van de ringen. Maar ook de keuze van het materiaal heeft veel invloed op trouwringen prijzen. Een ring van 14 karaat is goedkoper dan van 18 karaat goud en andersom is een ring van 14 karaat weer kostbaarder dan palladium-zilver. Uiteraard heeft ook het formaat en aantal diamanten een invloed op trouwringen prijzen en vergeet niet de zuiverheid. Loupe zuiver of kleine insluitsels maakt vaak ook het verschil. Laat je dus goed voorlichten!

Circles, trouwringen specialist

Trouwringen Circles - samen trouwringen uitzoekenGoed, er is dus veel om op te letten. Met name het verhaal van de appels met peren, hoe onderscheidt je nu de ene van de andere ring? Waarom lijken twee ringen enorm op elkaar maar zit er een fors prijsverschil in? Hiervoor ga je dus naar een trouwringen speciaalzaak! Een speciaalzaak als Circles heeft decennia ervaring in huis en werkt met de beste goudsmeden en firma's samen. Wij beseffen dat dit een emotionele aanschaf is voor een bijzonder moment. Circles trekt hier als trouwringen speciaalzaak veel tijd voor uit. En ook na het huwelijk zijn jullie altijd welkom. Het gaat ons er niet om dat jullie met de duurste modellen de zaak verlaten, maar voor 100% tevreden, zilveren ringen of gouden dat maakt ons niets uit! Wil je onze beleving ook eens ervaren? Kom dan eens gezellig langs om je te oriënteren onder professionele begeleiding in onze winkel. Jullie zijn van harte welkom.

Trouwringen met vingerafdruk

Trouwringen Circles - met vingerafdruk - Circles TrouwringenCircles is eind jaren 90 bekend geworden door trouwringen met vingerafdruk. Na een bezoek aan een museum in Duitsland, waar een voorwerp met afdruk lag, dacht Circles, waarom niet in de trouwringen! Inmiddels hebben wij al veel trouwringen met vingerafdruk mogen verzorgen. Aan de buiten of binnenzijde of in hartvorm, zodat jullie allebei een helft in de ring hebben, niets is ons te gek. Trouwringen met vingerafdruk kunnen in veel verschillende modellen en materialen, het is maatwerk. Door de jaren heen is ons procedé zo geoptimaliseerd dat de ringen echt van klasse zijn. Er is al een set trouwringen met vingerafdruk vanaf € 500,-. Kom gerust eens langs om te kijken.

Trouwringen beleving

Willen jullie een trouwringen beleving? Kom dan eens naar het Veerplein! Het Veerplein is een mooi oud straatje wat eindigt aan de Oude Maas, van hier heb je een prachtig uitzicht naar Dordrecht. Een romantisch plekje met exclusieve restaurantjes waar je na een paar uur ringen uitzoeken heerlijk kunt eten. Een mooiere beleving kan je je niet voorstellen, kom langs en ervaar het zelf. Wij zijn heel makkelijk te bereiken, Zwijndrecht ligt aan de A16, vanuit Rotterdam 10 minuutjes rijden. Parkeren voor de deur. Dus niet eerst door de drukte naar een parkeer garage, maar een lekker ontspannen start van een bezoek aan onze winkel. Wij wensen jullie veel plezier op onze website, het is mogelijk om prijzen op te vragen of onze brochure, hebben jullie verder nog vragen bel ons dan op 078-6200966. Wij helpen jullie graag verder in aanloop naar die mooie dag.

Heel veel plezier met de voorbereiding van jullie huwelijk,

Eigenaren Circles Trouwringen

 

Herma en Wilfried de Nobel.

Contact

TOP