Trouwringen

Bent u op zoek naar trouwringen. Circles is de grootste trouwringen specialist wat zijn assortiment betreft. U zoekt naar een beleving? In een sfeervolle omgeving waar er alle tijd en moeite wordt genomen? Circles is dan de speciaalzaak die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wij zijn bekend geworden door de vingerafdruk in de trouwringen, Circles is echter meer dan dat. Het is nu mogelijk om zelf al online uw trouwringen te ontwerpen in ons configuratie systeem. Wilt u echter een eigen of een door onze goudsmid ontworpen trouwring? Circles kan u ook hierbij van dienst zijn!

Gouden Trouwringen - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Ontwerp zelf uw trouwringen in de configurator

De configurator - aan het werk bij Circles met de Configurator - Circles trouwringen Zwijndrecht

De mogelijkheden in onze configurator zijn enorm. U gaat naar de site van Circles en klikt op ontwerp uw eigen trouwringen, vervolgens komt u in de trouwringen configurator. Hier kunt u een keuze maken uit verschillende collecties. Klik er één aan, kies een model uit en zet deze in de trouwringen configurator. Hier is alles aan te passen, de kleur goud zoals bijvoorbeeld geel-, rood-, rosé- of witgoud. maar ook de breedte, dikte en diamanten zijn aan te passen. Zo is het dus mogelijk om uw droomring zelf samen te stellen. Het is ook mogelijk om uit verschillende materialen te kiezen. Heeft u er wat hulp bij nodig? Bel even met Circles of klom langs voor een gratis workshop met onze trouwringen configurator.

De prijzen van trouwringen

De trouwringen prijzen lopen enorm uiteen, het is vaak appels met peren vergelijken. Trouwringen en prijzen, het is afhankelijk van veel factoren zoals de breedte en dikte, dus het gewicht van de ringen. Maar ook de keuze van het materiaal heeft veel invloed op trouwringen prijzen. Een ring van 14 karaat is goedkoper dan van 18 karaat goud en andersom is een ring van 14 karaat weer kostbaarder dan palladium-zilver. Uiteraard heeft ook het formaat en aantal diamanten een invloed op trouwringen prijzen en vergeet niet de zuiverheid. Loupe zuiver of kleine insluitsels maakt vaak ook het verschil. Laat u dus goed voorlichten!

Witgouden trouwringen met keramiek - Circles Trouwringen

Circles Trouwringen specialist

De configurator - aan het werk bij Circles met de Configurator - Circles trouwringen Zwijndrecht

Goed, er is dus veel om op te letten. Met name het verhaal van de appels met peren, hoe onderscheidt u nu de ene van de andere ring? Waarom lijken twee ringen enorm op elkaar maar zit er een fors prijsverschil in? Hiervoor bezoekt u dus een trouwringen speciaalzaak! Een speciaalzaak als Circles heeft decennia ervaring in huis en werkt met de beste goudsmeden en firma's samen. Wij beseffen dat dit een emotionele aanschaf is voor een bijzonder moment. Circles trekt hier als trouwringen speciaalzaak veel tijd voor uit. En ook na het huwelijk bent u altijd welkom. Het gaat ons er niet om dat jullie met de duurste modellen de zaak verlaten, maar voor 100% tevreden, zilveren ringen of gouden dat maakt ons niets uit! Wilt u onze beleving ook eens ervaren? Kom dan eens gezellig langs om u te oriënteren onder professionele begeleiding in onze winkel. U bent van harte welkom.

Uw eigen vingerafdruk in de ringen

Circles is eind jaren 90 bekend geworden door trouwringen met  vingerafdruk. Na een bezoek aan een museum in Duitsland, waar een voorwerp met afdruk lag, dacht Circles, waarom niet in de trouwringen! Inmiddels hebben wij al veel trouwringen met vingerafdruk mogen verzorgen. Aan de buiten of binnenzijde of in hartvorm, zodat u allebei een helft in de ring heeft, niets is ons te gek. Trouwringen met vingerafdruk kunnen in veel verschillende modellen en materialen, het is maatwerk. Door de jaren heen is ons procedé zo geoptimaliseerd dat de ringen echt van klasse zijn. Er is al een set trouwringen met vingerafdruk vanaf € 500,-. Komt u  gerust eens langs om te kijken.

Trouwringen Zeeland - vingerafdruk met slijtage - de vingerafdrukring - Circles

De aanschaf van trouwringen moet een beleving zijn!

Zilveren trouwringen - Herma en Wilfried de Nobel - Circles Trouwringen

Wilt u een trouwringen beleving? Kom dan eens naar Circles trouwringen aan het Veerplein! Het Veerplein is een mooi oud straatje wat eindigt aan de Oude Maas, van hier heeft u een prachtig uitzicht naar Dordrecht. Een romantisch plekje met exclusieve restaurantjes waar u na een paar uur ringen uitzoeken heerlijk kunt eten. Een mooiere beleving kunt u zich niet voorstellen, kom langs en ervaar het zelf. Wij zijn heel makkelijk te bereiken, Zwijndrecht ligt aan de A16, vanuit Rotterdam 10 minuutjes rijden. Parkeren voor de deur. Dus niet eerst door de drukte naar een parkeer garage, maar een lekker ontspannen start van een bezoek aan onze winkel. Wij wensen u veel plezier op onze website, het is mogelijk om prijzen op te vragen of onze brochure, heeft u verder nog vragen bel ons dan op 078-6200966. Wij helpen u graag verder in aanloop naar die mooie dag.

Herma en Wilfried de Nobel

TOP