Circles Trouwringen

Prijs witgoud

Circles Trouwringen heeft een enorme collectie trouwringen in verschillende kleuren goud. De meeste modellen zijn te leveren in rood-, geel-, rosé- en witgoud. De prijs van witgoud ligt hoger dan de prijs van geelgoud. Een van de oorzaken hiervan is dat er meer arbeid bij komt kijken, het gele goud moet gelegeerd worden met andere materialen . Ook het materiaal waarmee geelgoud wit gemaakt wordt kan verschillen. Het is mogelijk om geelgoud wit te maken met mangaan. Dit is een goedkope manier, als u de ringen koopt zijn ze mooi wit, maar schijn bedriegt, na een jaar worden deze ringen langzamerhand geel van kleur. En dat had u niet besteld! Goedkoop kan dus zoals vaak ook duurkoop zijn.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Palladium

Trouwringen wit gemaakt met Mangaan dat wilt u dus niet, na een jaar met ringen zitten die langzaam vergelen daar wordt u niet vrolijk van! Daarom gebruikt Circles geen mangaan maar palladium in haar witgouden legeringen. Palladium komt uit de platina reeks wat betreft chemische structuur, kostbaarder dan mangaan, de prijs van witgoud stijgt hierdoor dus. Het is mogelijk om te legeren met 12 of 20% palladium, Circles doet dit met 20% om zeker te weten dat de ringen een leven lang wit blijven!

Set EGF witgouden trouwringen nieuwe collectie 2023-Circles Trouwringen in Zwijndrecht

De prijs mogelijkheden van witgouden trouwringen

De meeste ringen in de collectie bij Circles Trouwringen kunnen geleverd worden in witgoud met 20% palladium, dat is mooi dus. De prijs van witgoud heeft uiteraard met de legering te maken maar wordt ook beïnvloed door het gewicht. Hoe breder en dikker de ring is hoe kostbaarder deze wordt, dat komt door het uiteindelijke totaal gewicht van de ringen. Wilt u hier eens mee experimenteren ga dan eens naar de pagina ontwerp je eigen ring. Daar kunt u uit één van de collecties kiezen en de ringen bewerken zoals u dat zelf graag wilt. Zodra u de trouwring dunner maakt zakt de prijs, ook als u hem breder of smaller maakt. De prijs ziet u rechtsboven in het venster. Zo krijg u dus inzicht hoe een ring prijs technisch is opgebouwd

Advies over de prijs van witgoud

De witgoud prijs hangt dus af van veel factoren. Veel zaken daar heft u als “leek” geen zicht op. Ons advies, laat u goed en uitgebreid adviseren! Ga naar een speciaalzaak waar er veel tijd voor wordt uitgetrokken. Circles is al 20 jaar trouwringen specialist, één advies, vergelijk geen appels met peren!

Wilt u meer weten over prijzen van witgouden trouw- en verlovingsringen lees dan de pagina prijzen op deze site, of kom langs om onze prachtige collectie eens te bekijken, maak zelf een afspraak, of bel met 078-6200966. U vindt ons aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht.

Wij kijken uit naar jullie komst!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma-en-Wilfried-eigenaren-Circles-Trouwringen-in-Zwijndrecht
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen