Prijs witgoud

Prijs witgoud - Vriendschapsringen witgoud - Circles trouwringenCircles Trouwringen heeft een enorme collectie trouwringen in verschillende kleuren goud. De meeste modellen zijn te leveren in rood-, geel-, rosé- en witgoud. De prijs van witgoud ligt hoger dan de prijs van geelgoud. Een van de oorzaken hiervan is dat er meer arbeid bij komt kijken, het gele goud moet gelegeerd worden met andere materialen . Ook het materiaal waarmee geelgoud wit gemaakt wordt kan verschillen. Het is mogelijk om geelgoud wit te maken met mangaan. Dit is een goedkope manier, als je de ringen koopt zijn ze mooi wit, maar schijn bedriegt, na een jaar worden deze ringen langzamerhand geel van kleur. En dat hadden jullie niet besteld! Goedkoop kan dus zoals vaak ook duurkoop zijn.

Palladium

Prijs witgoud - Mooie gepolijste modellen trouwringen met elegante zetting - Circles TrouwringenTrouwringen wit gemaakt met Mangaan dat willen jullie dus niet, na een jaar met ringen zitten die langzaam vergelen daar wordt je niet vrolijk van! Daarom gebruikt Circles geen mangaan maar palladium in haar witgouden legeringen. Palladium komt uit de platina reeks wat betreft chemische structuur, kostbaarder dan mangaan, de prijs van witgoud stijgt hierdoor dus. Het is mogelijk om te legeren met 12 of 20% palladium, Circles doet dit met 20% om zeker te weten dat de ringen een leven lang wit blijven!

 De prijs mogelijkheden van witgouden trouwringen

Prijs witgoud - Verlovingsringen de collectie - Circles TrouwringenDe meeste ringen in de collectie bij Circles Trouwringen kunnen geleverd worden in witgoud met 20% palladium, dat is mooi dus. De prijs van witgoud heeft uiteraard met de legering te maken maar wordt ook beïnvloed door het gewicht. Hoe breder en dikker de ring is hoe kostbaarder deze wordt, dat komt door het uiteindelijke totaal gewicht van de ringen. Wil je hier eens mee experimenteren ga dan eens naar de pagina ontwerp je eigen ring. Daar kan je uit één van de collecties kiezen en bewerken zoals je dat zelf graag wilt. Zodra je de trouwring dunner maakt zakt de prijs, ook als je hem breder of smaller maakt. De prijs zie je rechtsboven in het venster. Zo krijg je dus inzicht hoe een ring prijs technisch is opgebouwd.

Advies over de prijs van witgoud

De witgoud prijs hangt dus af van veel factoren. Veel zaken daar heb je als “leek” geen zicht op. Ons advies, laat je goed en uitgebreid adviseren! Ga naar een speciaalzaak waar er veel tijd voor wordt uitgetrokken. Circles is al 20 jaar trouwringen specialist, één advies, vergelijk geen appels met peren!

Willen jullie meer weten over prijzen van witgouden trouw- en verlovingsringen lees dan de pagina prijzen op deze site, of kom langs om onze prachtige collectie eens te bekijken, maak zelf een afspraak, vul het contact formulier in of bel met 078-6200966.

Wij kijken uit naar jullie komst!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried de Nobel - Circles Trouwringen

 

TOP