Vriendschapsringen witgoud

Vriendschapsringen witgoud - Signs of Love Cupido in witgoudVriendschapsringen witgoud, wij hebben een enorme collectie te bieden! Waar jullie ook naar op zoek zijn, wij kunnen het leveren. Het grootste gedeelte van onze collectie verlovings-, trouw en vriendschapsringen kunnen wij in witgoud leveren. Jullie kunnen een keuze maken uit de collectie of zelf de vriendschapsringen witgoud ontwerpen in onze trouwringen configurator.

Vriendschapsringen – legering

vriendschapsringen witgoud - Circles TrouwringenEr is nogal wat verschil in vriendschapsringen witgoud, dat heeft met name met de legering te maken. Witgoud wordt niet gevonden, geelgoud wel. Dat moet dus wit gemaakt worden en gebeurt met de bijzet. Bijzet kan zijn zilver, koper, mangaan of palladium. Koper geeft rosé en roodgouden trouwringen. Mangaan wordt gebruikt om geelgoud wit te maken maar palladium ook. Wat is dan het verschil? Ringen witgemaakt met mangaan zijn bij aanschaf goedkoper dan met palladium, maar……, na een jaar krijgen deze ringen een gele tint! Daar zit je niet op te wachten. Kies voor ringen gelegeerd met palladium, het liefst 20%, deze blijven mooi wit en zijn relatief hard.

De collectie witgouden vriendschapsringen

Vriendschapsringen witgoud - Circles trouwringenWij hebben vriendschapsringen witgoud uit verschillende collecties zoals: Gerstner, Fischer, Edeldesign, Ruesch, EGF, Sickinger etc. Keuze genoeg dus, en dat in combinatie met een deskundig advies in een relaxte gezellige ambiance maakt het een moment om niet te vergeten! Daar gaan wij voor, dat jullie ook na het huwelijk nog eens terug denken aan de uren bij Circles. Zijn jullie je aan het oriënteren op vriendschaps-- of verlovingsringen witgoud? Kom dan eens langs of maak een afspraak wanneer het jullie uitkomt. Wij zijn te bereiken op tel No. 078-6200966

Tot ziens in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel

Eigenaren Herma en Wilfried de Nobel van Circles Trouwringen

TOP