Circles Trouwringen

Vriendschapsringen witgoud

Vriendschapsringen witgoud, wij hebben een enorme collectie te bieden! Waar u ook naar op zoek bent, wij kunnen het leveren. Het grootste gedeelte van onze collectie verlovings-, trouw en vriendschapsringen kunnen wij in witgoud leveren. U kunt een keuze maken uit de collectie of zelf de vriendschapsringen witgoud ontwerpen in onze trouwringen configurator.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Legeringen in witgouden vriendschapsringen

Er is nogal wat verschil in vriendschapsringen witgoud, dat heeft met name met de legering te maken. Witgoud wordt niet gevonden, geelgoud wel. Dat moet dus wit gemaakt worden en gebeurt met de bijzet. Bijzet kan zijn zilver, koper, mangaan of palladium. Koper geeft rosé en roodgouden trouwringen. Mangaan wordt gebruikt om geelgoud wit te maken maar palladium ook. Wat is dan het verschil? Ringen wit gemaakt met mangaan zijn bij aanschaf goedkoper dan met palladium, maar……, na een jaar krijgen deze ringen een gele tint! Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Kies voor ringen gelegeerd met palladium, het liefst 20%, deze blijven mooi wit en zijn relatief hard. En wilt u echt een nog harder materiaal, kies dan voor ons river platina, niet alleen oersterk maar ook spierwit!

Witgouden trouwringen met diamanten rondom-Circles Trouwringen

Onze collectie vriendschaps- en relatieringen

Wij hebben vriendschapsringen witgoud in verschillende collecties zoals: Gerstner, Fischer, Edeldesign, Ruesch, EGF, Sickinger etc. Keuze genoeg dus, en dat in combinatie met een deskundig advies in een relaxte gezellige ambiance maakt het een moment om niet snel te vergeten! Bent u zich aan het oriënteren op vriendschaps- of verlovingsringen witgoud? Kom dan eens langs of maak een afspraak online op een moment wanneer het u het beste uitkomt. Wij zijn te bereiken op tel No. 078-6200966

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen