Personaliseren van de trouwringen

In tegenstelling tot vroeger is er nu veel mogelijk op het gebied van het personaliseren van trouwringen. Zo was de keuze vroeger vrij beperkt en kon je kiezen voor een geelgouden ring. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden om trouwringen uniek en persoonlijk te maken ongekend!

Denk hierbij aan:

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Lees dan verder!

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Het persoonlijk maken van trouwringen door de materiaalkeuze

Waren het vroeger de geelgouden ringen die de boventoon voerden, tegenwoordig zijn de keuze mogelijkheden een stuk groter. Naast geelgoud zijn er de legeringen wit-, rood-, en roségoud of een combinatie van deze materialen. Het goudgehalte kan variëren van 9, 14 of 18 karaat. Daarnaast is er nog de keuze uit palladium, platina, river platina, zilver-palladium of zilver. Deze legeringen zijn leverbaar in verschillende modellen, bol, hol, plat etc.

Eigen tekst, symbolen of ontwerpen

Naast een vingerafdruk, is er keuze uit vele lettertypes en symbolen. Hebben jullie zelf iets ontworpen? Of willen jullie tekst in de ring met jullie eigen handschrift? Dan is er de mogelijkheid om dit in jullie ringen te verwerken.

Trouwringen Zeeland - vingerafdruk met slijtage - de vingerafdrukring - Circles

De vingerafdruk in de trouwring een uitvinding van Circles

Eind jaren 90 waren de eigenaren van Circles op bezoek in een museum in Duitsland. Daar zagen zij in een voorwerp een afdruk. De gedachte is toen geboren om in ringen vingerafdrukken te gaan zetten, en niet zonder succes. Het personaliseren van de ringen d.m.v. de vingerafdruk in de ringen is nog steeds erg populair! Door de jaren heen is het procedé bij Circles zo geoptimaliseerd dat we van een topproduct kunnen spreken. De afdruk is er op verschillende manieren in te zetten, vraag hiernaar bij Circles en bekijk het verschil.

Eigen ontwerp via de trouwringen configurator

In 2010 heeft Circles de trouwringen configurator naar Nederland gehaald waarin het mogelijk is jullie trouwringen tot op de mm nauwkeurig te personaliseren. De breedte en dikte zijn aan te passen, het toevoegen van lijnen en patronen is mogelijk alsmede het toevoegen van diamanten. Rechtsboven staat de prijs van de set ringen die bij elke bewerking veranderd. Door de keuzemogelijkheid in dikte, breedte en legering is het mogelijk om in elk budget de trouwring te ontwerpen!

Jullie eigen trouwringen ontwerpen? Ga dan naar de trouwringenconfigurator!

Interesse of meer weten?

Willen jullie geïnformeerd worden over al onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Graag beantwoorden wij jullie vragen of plannen we een afspraak in om jullie wensen te bespreken.

Wellicht vind je dit ook interessant!

TOP