Genomineerd!

NTBO

De NTBO is een vak organisatie voor de trouwbranche, Circles is hier vanaf het begin bij betrokken. Bij de NTBO zijn o.a aangesloten: bruidsmode zaken, bloemwerk, fotografen, trouwvervoer etc. De NTBO verstrekt ook het keurmerk trouwen.

NTBO-Circles Trouwringen

Keurmerk Trouwen

Het keurmerk trouwen wordt verstrekt aan bedrijven die uitgebreid gescreend worden op verschillende aspecten zoals o.a. : betrouwbaarheid, innovativiteit en klant bejegening. Dit gebeurt door het beoordelen van de website, mystery calls een mystery bezoek aan de winkel en ervaringen van bruidsparen.

 

Keurmerk trouwen-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Dutch Wedding Awards

Jaarlijks zijn er de verkiezingen voor de Dutch Wedding Awards. in de betreffende categorie. Voor het zover is worden de bedrijven gevraagd om een uitgebreid vragen formulier in te vullen over alles wat met de winkel te maken heeft. Verder is het mogelijk dat er door een mystery guest een bezoek aan de winkel wordt gebracht. Aansluitend vind er ook nog een jurygesprek plaats.

Circles heeft voorgesteld om een volgende keer ook bruidsparen te laten mee stemmen daar dit toch de mensen zijn waar wij ons altijd met hart en ziel voor inzetten.

 

Nominatie Dutch Wedding Awards-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Nominatie

Vrijdag 20 november was de dag van de waarheid en zouden de genomineerde bekend worden gemaakt. Laat in de middag toen de hoop al vervlogen leek stond er ineens een delegatie van de NTBO bij ons binnen. Met een flesje bubbels, ballonnen en de felbegeerde nominatie. Wat waren wij blij! ( zie foto’s van deze dag ).

Wij zijn momenteel met een grote verbouwing bezig in een winkelpand twee deuren verderop, Circles opent hier de eerste week van januari 2016 haar deuren. Wij willen in deze winkel nog meer beleving realiseren zodat wij in 2016 kunnen laten zien dat er echt alles aan is gedaan om de bruidsparen te ontzorgen en een onvergetelijk moment toevoegen aan die toch bijzondere dag.

Jullie zijn van harte welkom!

Herma en Wilfried de Nobel