Circles Trouwringen

Het Keurmerk Trouwen

Jullie hebben plannen om te gaan trouwen, er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden. Maar voordat jullie aan de slag gaan wil ik je toch kennis laten maken met het Keurmerk trouwen.

Het keurmerk trouwen is in het leven geroepen voor bedrijven werkzaam in de trouwbranche. Het geeft a.s. bruidsparen inzicht welke bedrijven dit keurmerk mogen dragen. Voordat een bedrijf in aanmerking komt voor het keurmerk wordt het intensief gescreend.

Keurmerk trouwen-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Betrouwbaarheid
Het keurmerk staat voor innovatieve betrouwbare professionele bedrijven binnen de trouwwereld. Een bedrijf moet aan hoge eisen voldoen willen ze de screening door een onafhankelijk bureau doorkomen. Zo komt er bij ieder bedrijf een mysterie guest langs om te kijken hoe de klant behandeld wordt.

Innovatief
Op innovatief gebied wordt er gekeken of er nieuwe producten en diensten geleverd worden. Bij Circles zijn dit bijvoorbeeld nieuwe collecties trouwringen, of het online afspraken systeem wat momenteel in ontwikkeling is. Is een bedrijf onderscheidend, hoe is de service naar de klant toe, en wat zijn de ervaringen van klanten?

Professioneel
Vakkennis is natuurlijk één van de belangrijkste aspecten van een bedrijf, aan professionaliteit wordt dan ook extra aandacht besteed. Er wordt verwacht dat er experts werken die er alles aan doen om jullie huwelijksdag te laten slagen. Zo wordt de website volledig gecheckt en worden opdrachten en facturen beoordeeld. Deze screening wordt i.p. elk jaar herhaald en wordt er gekeken of bepaalde onderdelen waar een onvoldoende op is gescoord verbetert zijn.

Uiteraard is het niet zo dat bedrijven die niet aangesloten zijn per definitie niet goed zouden zijn, wil je echter zekerheid, dan is het wellicht toch een idee om het keurmerk trouwen in de gaten te houden, op naar een onvergetelijke trouwdag!

Op zoek naar bijzondere trouwringen?

Zijn jullie op zoek naar bijzondere trouwringen en een bedrijf wat het keurmerk trouwen heeft? Kom dan eens langs bij Circles om op je gemak onze prachtige collectie in alle rust te bekijken. Jullie zijn van harte welkom, wij zorgen ervoor dat je een bezoek aan ons niet snel zult vergeten!

Wie weet tot ziens!

NTBO-Circles Trouwringen

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen