Mannen trouwringen, stoer en van top kwaliteit

Prachtige mannen trouwringen carbon met roségoud diamant 0.06 crt - Circles Trouwringen

De ervaring leert dat de mannenringen wat ondergewaardeerd zijn.
Bovendien krijgen wij vaak te horen dat de mannenringen naast die van de vrouw saai zijn.

De mogelijkheid voor mannen bij Circles Trouwringen

Mannen trouwringen - Stoere draadringen in het wit- en geelgoud - CirclesEr zijn veel mogelijkheden voor mannen trouwringen, het hoeven geen zins saaie modellen te zijn. Bij Circles is er de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende merken en  collecties mannenringen. Zo hebben wij de merken Edel design, Gerstner, Vinx Hollands Glorie, Fischer of Acredo. Veel van deze modellen zijn aan te passen aan ieder zijn wensen.

Mannenringen en kleurstenen

Mannen zijn vaak erg behoudend wat betreft diamanten of bijvoorbeeld saffieren in de trouwring. In Italië en Duitsland is dit al veel meer geaccepteerd. Het is toch prachtig om een trouwring te hebben met een schitterende Princess geslepen diamant erin in bijvoorbeeld cognac of groen. Het maakt van de mannen trouwring echt een sierraad waar je elke dag met plezier naar kijkt.

Stoere mannenringen

Mannen trouwringen - Circles TrouwringenMannen willen vaak ook stoere mannenringen. Dat wil zeggen breder en wat dikker. Een ring die wat meer toont. Dan moet je ook eens naar de collectie van Vinx Hollands Glorie kijken, brede modellen met een draad er omheen. Je kan kiezen uit verschillende combinaties zoals geel- met witgoud of wit- met roodgoud etc. Ook Platina is een mooi materiaal om stoere mannenringen van te maken, een hoog soortelijk gewicht dus lekker zwaar en knalhard! En wat dachten jullie van de vingerafdruk in de trouwringen! Circles is hier specialist in.

Ontwerp zelf jullie ringen in de configurator

Mannen trouwringen - Bonte kleuren goud in trouwringen smeedwerk van Mokume Gane - Circleskijk dan ook eens in onze configurator. Hier kun je een keuze maken uit erg veel modellen die je zelf helemaal kan bewerken. Alles is werkelijk mogelijk. Dikker, dunner, breder, aanpassen van diamanten of de legering van de mannenring. Zelfs de diamanten kan je tot op de mm nauwkeurig bewerken. Neem een lekker glas wijn en ga er samen voor zitten, kom je er niet uit bel dan met Circles, wij helpen jullie dan door het programma. Uiteraard is het ook mogelijk om jullie ontwerp door onze eigen goudsmid te laten vervaardigen.

Circles en de mannen trouwring

Mannen trouwring-met-vingerafdruk-wit! - Circles Trouwringen

Circles bestaat al sinds de jaren 90. Onze doelstelling is a.s. bruidsparen gelukkig de deur uit te zien gaan. Bij ons gaat het om respect, privacy en beleving. In een sfeervolle ambiance en in alle rust lopen we samen de collectie door. Uiteraard met een goede kop cappuccino, thee of eventueel een glaasje wijn of bier. Goed luisteren naar jullie, wat zijn de wensen. Op deze manier staan wij jullie bij naar het zoeken of ontwerpen van die ene unieke mannen trouwring waar naar jullie op zoek zijn. Het moeten een paar uurtjes bij Circles worden waarvan jullie later zeggen, het was toch een bijzonder moment!

Tot ziens aan het Veerplein No.10 in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel.

Mannen trouwringen - Eigenaren Circles Trouwringen Herma en Wilfried

TOP