Circles Trouwringen

Mannen trouwringen van top kwaliteit

De ervaring leert dat de mannenringen wat ondergewaardeerd zijn.
Bovendien krijgen wij vaak te horen dat de mannenringen naast die van de vrouw saai zijn, maar niets is minder waar!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

De mogelijkheid voor mannen bij Circles Trouwringen

Er zijn veel mogelijkheden voor mannen trouwringen, het hoeven geenszins saaie modellen te zijn. Bij Circles is er de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende merken en collecties mannenringen. Zo hebben wij de merken Edel design, Gerstner, Vinx Hollands Glorie, Fischer of EGF. Veel van deze modellen zijn aan te passen aan ieder zijn wensen.

Brede Gerstner trouwringen-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Mannen trouwringen en kleurstellingen

Mannen zijn vaak erg behoudend wat betreft diamanten of bijvoorbeeld saffieren in de trouwring. In Italië en Duitsland is dit al veel meer geaccepteerd. Het is toch prachtig om een trouwring te hebben met een schitterende Princess geslepen diamant erin in bijvoorbeeld cognac of groen. Het maakt van de mannen trouwring echt een sierraad waar je elke dag met plezier naar kijkt.

Gerstner trouwringen in grijs met roodgoud-collectie Circles trouwringen

Stoere mannenringen

Mannen willen vaak ook stoere mannenringen. Dat wil zeggen breder en wat dikker. Een ring die wat meer toont. Dan moet je ook eens naar de collectie van Vinx Hollands Glorie kijken, brede modellen met een draad er omheen. Je kan kiezen uit verschillende combinaties zoals geel- met witgoud of wit- met roodgoud etc. Ook Platina of River Platina is een mooi materiaal om stoere mannenringen van te maken, een hoog soortelijk gewicht dus lekker zwaar en knalhard! En wat dachten jullie van de vingerafdruk in de trouwringen! Circles is hier specialist in.

Ontwerp zelf jullie ringen

kijk dan ook eens in onze configurator. Hier kun je een keuze maken uit erg veel modellen die je zelf helemaal kan bewerken. Alles is werkelijk mogelijk. Dikker, dunner, breder, aanpassen van diamanten of de legering van de mannenring. Zelfs de diamanten kan je tot op de mm nauwkeurig bewerken. Neem een lekker glas wijn en ga er samen voor zitten, kom je er niet uit bel dan met Circles, wij helpen jullie dan door het programma. Uiteraard is het ook mogelijk om jullie ontwerp door onze eigen goudsmid te laten vervaardigen.

een warm bad voor alle mannen bij Circles

Circles bestaat al sinds de jaren 90. Onze doelstelling is a.s. bruidsparen gelukkig de deur uit te zien gaan. Bij ons gaat het om respect, privacy en beleving. In een sfeervolle ambiance en in alle rust lopen we samen de collectie door. Uiteraard met een goede kop cappuccino, thee of eventueel een glaasje wijn of bier. Goed luisteren naar jullie, wat zijn de wensen. Op deze manier staan wij jullie bij naar het zoeken of ontwerpen van die ene unieke mannen trouwring waar naar jullie op zoek zijn. Het moeten een paar uurtjes bij Circles worden waarvan jullie later zeggen, het was toch een bijzonder moment!

Circles. het adres voor mannen trouwringen

Mannen, jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Wij nodigen jullie graag uit om samen met ons een prachtige set ringen uit te kiezen voor het huwelijk. Wij bevinden ons aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, vlakbij Rotterdam. In een sfeervolle ambiance en met veel privacy helpen wij jullie deskundig en nemen alle tijd. In de straat en aan het water bevinden zich gezellige restaurantjes waar jullie vast in de sfeer kunnen komen! Het is mogelijk om online een afspraak te maken, ook in de avonduren zodat jullie echt in alle rust die mooie set ringen kunnen uitzoeken! Of bel met 078-6200966, wij staan jullie graag te woord.

Tot ziens!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen