Circles Art&Jewelry

JUWELIER ZWIJNDRECHT

U bent op zoek naar een juwelier in de regio Zwijndrecht? Circles is gespecialiseerd in trouwringen, al sinds 1996! Lang geleden bekend geworden van de vingerafdruk in de trouwringen, in 2010 hebben wij de configurator naar Nederland gehaald. Hiermee is het mogelijk om zelf de trouwring van uw dromen te ontwerpen. Daarnaast hebben wij nog vele prachtige collecties in huis. Dus voor een juwelier in Zwijndrecht bent u bij Circles aan het goede adres!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

DE MOGELIJKHEDEN VAN JUWELIER CIRCLES IN ZWIJNDRECHT

Zoals gezegd is Circles in 1996 als juwelier gestart aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. In 2005 hebben wij een stap gemaakt van No.14 naar No.10, de winkel werd een stuk groter. Onder de naam Circles Art&Jewelry zijn wij toen ook een sieraden lijn gaan voeren. Het was vanaf dat moment mogelijk om prachtige bruidssieraden van echte mineralen of parels aan de a.s. bruiden aan te bieden. Hiermee werden de mogelijkheden enorm uitgebreid.

Trouwringen Signs of Love-Ruesch-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

CIRCLES ART&JEWELRY, UNIEKE SIERADEN BIJ EEN BIJZONDERE JUWELIER IN ZWIJNDRECHT

In 2010 startte Circles dus met Pearls&Stones, een sieraden lijn van bijzondere mineralen die wij zelf op verschillende beurzen inkopen. Van deze edelstenen maken wij vervolgens prachtige colliers, armbanden en oorstekers. Zo hebben wij bijzondere stukken van bijvoorbeeld Opaal, Lapis Lazuli, Peridoot of Onyx in combinatie met goud of zilver. Sieraden die u nergens anders tegenkomt, stuk voor stuk unica’s!

Bruidssieraden-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

PARELS VAN TOP KWALITEIT BIJ DÉ JUWELIER IN ZWIJNDRECHT

Bij een trouwjurk is het natuurlijk prachtig om een mooi parelcollier te dragen. Parels zijn weer helemaal terug van weggeweest. Rond of barok, zoet of zoutwater, Circles heeft het in huis. Niets mooier dan een echt parelcollier bij de trouwjapon wat na het huwelijk nog vaak gedragen kan worden. Wij hebben schitterende colliers in huis in diverse kleuren zoals wit, beige, roze, zwart en alles wat hier tussen zit. Alle colliers worden speciaal op lengte gemaakt

DE ROUTE NAAR CIRCLES IN ZWIJNDRECHT

Juwelier Circles is gelegen aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Het Veerplein is het oudste straatje van Zwijndrecht, met veel karakter en nostalgie. Die sfeer van rust en romantiek past goed bij het maken van de juiste keuze voor trouwringen of sieraden. Want dat doet u in alle rust. Daar neemt u de tijd voor. Wij helpen u bij de juiste keuze.

De locatie van Circles Trouwringen draagt eraan bij om van het uitzoeken van uw droomringen een onvergetelijk romantisch uitje te maken. Slenter langs de Oude Maas, kijk uit over het water naar de oude geveltjes van Dordrecht en de machtige Dordtse Dom, geniet van een kop koffie bij de Franse bistro Zomerlust, verwen uzelf met een culinair uitstapje in een ontspannen sfeer – Italiaans bij Parmesan, Grieks bij Mythos of middeleeuws in het gezellige eetcafé Florizz.

Heeft u vragen over Circles Trouwringen juwelier in Zwijndrecht? Bel dan even met 078-6200966. Wij staan u graag te woord. Of stuur ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Graag tot ziens op het Veerplein!

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen