Circles Trouwringen

Trouwringen links of rechts?

Dagelijks krijgen wij de vraag of een trouwring nou eigenlijk links of rechts gedragen moet worden. Er is hierin veel onduidelijkheid. Zijn daar eigenlijk bepaalde regels voor? Ja, die zijn er wel degelijk alleen verschilt het van persoon en per situatie of deze al dan niet worden toegepast. Wij sommen hieronder voor u de mogelijkheden op. Daarna laten wij het aan u over.

Sfeerbeeld bruidspaar met trouwringen-Circles Trouwringen

Volgens de oude Romeinen….

Circles staat voor romantiek. U ook? Dan kunt u uw keuze baseren op de tradities uit het Romeinse rijk. Een terugblik in de geschiedenis leert ons dat het links dragen van een trouwring voortkomt uit het idee van de Vena Amoris. Letterlijk vertaalt de ‘liefdesader’. Dit is een bloedvat dat direct vanuit de linkerringvinger met het hart in verbinding staat. Misschien ook wel logisch, de linkerhand bevindt zich namelijk het dichts bij het hart. Een overtuiging uit het Romeinse rijk, wij vonden hem al snel romantisch!

Sfeerbeeld trouwringen Circles Trouwringen Zwijndrecht

Naar geloofsovertuiging…

Circles staat voor tradities. U ook? Dan kunt u uw keuze ook baseren op uw eigen geloofsovertuiging. Zo wordt in Nederland de trouwring door katholieken traditioneel aan de linkerhand gedragen. De protestanten dragen hem aan de rechterhand. Let op, dit kan in andere landen weer heel anders zijn. Zo dragen in Oostenrijk de katholieken de trouwring aan de rechterhand. Dit in tegenstelling tot Italië waar men het gebruikelijk vindt de ring aan de linkerhand te dragen. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Geheel naar eigen voorkeur….

Circles staat voor innerlijke vrijheid. U ook? Dan kunt u namelijk uw keuze baseren op uw eigen gevoel. Hetgeen u zelf prettig vindt. Of kies simpelweg vanuit praktische overwegingen. Dat kan natuurlijk ook. Bent u rechtshandig en besluit u uw ring rechts te gaan dragen? Bedenk dan goed dat uw ring zo iets sneller zal kunnen beschadigen. Wilt u dat voorkomen? Dan draagt u de ring toch gewoon aan de linkerhand? Wij van Circles zien de trouwring als een sieraad. Een sieraad dat symbool staat voor de oneindige liefde tussen u en uw partner. Een prachtig stukje symboliek dat u om uw vinger draagt. Maakt het u niet uit welke vinger dat is? Volg uw gevoel en kies zelf!

Circles helpt u graag verder!

Op zoek naar een specialist op het gebied van trouwringen? Een specialist die waarde hecht aan kwaliteit en oog heeft voor detail? Iemand die weet welke rol de trouwring speelt in het huwelijk? Maak dan gerust een afspraak of loop gewoon eens bij ons binnen en ervaar Circles zelf.

Circles biedt u een prachtig en groot assortiment trouwringen. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid uw gedroomde trouwring zélf te ontwerpen. We gebruiken hiervoor de trouwringconfigurator. Het helpt ons te ontdekken wie u bent, wat u raakt en wat u belangrijk vindt in een ring. Zo ontstaat er een ring die enig is in zijn soort, voortgekomen uit uw wensen en voorkeuren. Pure romantiek.

Interieur Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen