Duurzaam ondernemen

Circles heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo is bij de verlichting van onze nieuwe winkel gekozen voor Led en gasontladingslampen, zuinig en duurzaam. Daarnaast zijn wij steeds op zoek naar bedrijven die hier in mee kunnen gaan, niet makkelijk op de goudmarkt. Toch zijn wij er trots op dat de F.a. Gerstner en EGF, leveranciers van prachtige modellen ringen, aan onze criteria voldoet. Onlangs hebben zij na een intensieve controle een certificaat ontvangen wat inhoud dat zij voldoen aan verschillende eisen zoals: duurzaamheid, mensenrechten, sociale en ecologische aspecten in de goud en diamant wereld.

Brede trouwringen uitgevoerd in rosé- met grijsgoiud-collectie Circles Trouwringen-078-6200966

Het beleid van Gerstner trouwringen

Als lid van de RJC* verplicht Gersner zich overeenkomstig de RJC praktijkcode ethische, mensenrechtelijke, sociale en ecologische overwegingen in de zakenplannen en beslissingsprocessen, evenals in de dagelijkse gang van zaken, te integreren.

Vertrouwensvol met elkaar omgaan

Gerstner streeft naar een langdurige samenwerking met de partners en behandelen de medewerkers met onderling vertrouwen en respect. Veilige en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn voor Gerstner vanzelfsprekend. De leveranciers verbinden zich tot duurzame handelingen in de zin van het beleid van de onderneming.

Edele metalen

Gerstner koopt de edele metalen bij ondernemingen die over een certificatie overeenkomstig de RJC bepalingen beschikken.

Diamanten

Gerstner zijn leveranciers bevestigen dat zij uitsluitend conflict vrije diamanten leveren en de strenge UN-resolouties naleven.

Maatschappelijke betrokkenheid

Gerstner wil bijdragen tot de positieve ontwikkeling van onze maatschappij. Als op de toekomst georiënteerde onderneming verbinden zij zich aan opleidingen en ondersteunen projecten van algemeen nut in de regio.

Duurzaamheid

Met deze handelswijze wil Gerstner er toe bijdragen dat het leven op onze planeet ook voor toekomstige generaties leefbaar blijft.

Aparte trouwringen in het rood met witgoud - Circles Trouwringen

*Wat is de RJC?

De RJC (Responsive Jewellery Council) is een internationale non-profit organisatie die verantwoordelijke ethische, mensenrechtelijke, sociale en ecologische standaards binnen de leveringsketen van de diamant-, goud- en platinahandelaren bepaalt.

Sinds 2014 is de Ringproducent August Gerstner lid van de RJC. In 2016 kregen zij na een omvangrijke controle het officiële certificaat met lidnummer 0000 0785.

 

Op zoek naar duurzame trouwringen?

Dus zoeken jullie ringen die op een verantwoorde manier worden geproduceerd, dan zijn jullie bij Circles aan het juiste adres!

Kom geheel vrijblijvend langs om te kijken wat er allemaal mogelijk is, bel met 078-6200966 of maak een afspraak.

Wellicht vind je dit ook interessant!

TOP