Verlovingsringen platina

Verlovingsringen platina - CirclesJe gaat je vriendin verrassen met een mooie witte ring, je kan dan kiezen voor witgoud, maar ga je voor het beste van het beste dan kies je voor Verlovingsringen platina. Het is een fantastisch hard materiaal, dus erg slijtvast en het heeft een prachtige wit-grijze glans. Door de specifieke eigenschappen van Platina verlovingsringen is het ook kostbaarder dan bijvoorbeeld 14 karaat witgoud. Ook het soortelijk gewicht is een stuk hoger, met een verlovingsring Platina heb je dan ook "echt een ring" in je handen. Platina wordt aangeduid met Pt950, het hoogste gehalte, het is echter ook mogelijk, en wat goedkoper om voor Platina 600 te kiezen. De verlovingsring is dan iets donkerder van kleur, ook erg hard en heeft een mooie uitstraling.

Diamant in een verlovingsring van Platina

Verlovingsring met diamant of moissaniet? Circles trouwringen

Verlovingsringen Platina kunnen met verschillende diamanten geleverd worden in verschillende slijpsels zoals Baquette, Princess, Briljant, Markies, Peer of Emeraude, het slijpsel bepaalt denaam. Hoe groter de diamanten in Platina verlovingsringen hoe kostbaarder, dat komt omdat de grondstof voor grotere diamanten zeldzamer is. Ook de zuiverheid speelt een rol, in diamanten kunnen kleine insluitseltjes zitten, soms met het blote oog niet zichtbaar. Zo hebben we Loep zuiver, zonder insluitsels maar ook SI, Small Inclusions, of VSI, Very Small Inclusions. Ook de zuiverheid en kleur bepalen de prijs van diamanten in verlovingsringen in Platina.

Diamant of moissaniet in de verlovingsring?

Platina verlovingsringen - CirclesZoals hiervoor verteld, zijn de grotere diamanten vrij kostbaar, voor de één makkelijk te betalen en voor de ander weer wat moeilijker. Hier heeft Circles Trouwringen ook weer een oplossing voor, en dat is Moissaniet. Moissaniet in Platina verlovingsringen is een mooi alternatief, net zo hard als diamant en het heeft een prachtig"vuur", het licht wat terug kaatst uit de steen. Met name bij grotere stenen is dit zinvol, het prijsverschil is erg groot. Moissaniet is gevonden op meteorieten en wordt nu op aarde nagemaakt. Ben je geïnteresseerd in verlovingsringen in Platina met Moissaniet kom dan gerust eens langs om ze in het echt te bekijken

Verlovingsring River Platina

River Platina - Circles TrouwringenPuur platina heeft van nature een lichtgrijze gloed over zich, op zich erg mooi. Toch willen de dames vaak liever een ring die spierwit is, zoals de gerodineerde witgouden trouwring. Om de goede eigenschappen toch te behouden heeft Circles nu de legering River Platina in de collectie. Net zo hard als puur platina, dus een hoog soortelijk gewicht en erg hard, maar met die mooie hel witte uitstraling. Ben je dus op zoek naar een ring met deze kwaliteiten, vraag hier dan gerust eens naar.

Circles, leverancier van verlovingsringen in Platina

Platina verlovingsring - CirclesVerlovingsringen Platina daar heeft Circles een enorme collectie modellen in, gecombineerd met de mooiste kwaliteit diamanten. Een sieraad waar je je geliefde enorm mee zult verrassen. Platina verlovingsringen zijn er in verschillende prijsklasse, afhankelijk van het aantal en afmeting van de diamanten en de breedte van de verlovingsring. Circles is al jarenlang een vertrouwd adres voor de aanschaf van dit bijzondere sieraad. In een heerlijk rustige ambiance en met alle tijd zoek je de verlovingsring in Platina uit waarvan jij vindt dat juist die ene, je vriendin enorm zal raken bij het aanzoek! Wij zijn jou daar graag behulpzaam bij. Wil je een keer in de avonduren komen, ook dat is te realiseren, bel even met 078-6200966 of vul ons contact formulier in.

Dus op zoek naar verlovingsringen in Platina............, kom gerust eens bij ons langs en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Contact opnemen

Tot ziens aan het Veerplein N0. 14.

Herma en Wilfried de Nobel

TOP