Circles Trouwringen

Verlovingsringen Platina

U gaat uw vriendin verrassen met een mooie witte ring, u kunt dan kiezen voor witgoud, maar gaat u voor het beste van het beste dan kiest u voor verlovingsringen in platina. Het is een fantastisch hard materiaal, dus erg slijtvast en het heeft een prachtige wit-grijze glans. Door de specifieke eigenschappen van Platina verlovingsringen is het ook kostbaarder dan bijvoorbeeld 14 karaat witgoud. Ook het soortelijk gewicht is een stuk hoger, met een verlovingsring van Platina heeft u dan ook “echt een ring” in uw handen. Platina wordt aangeduid met Pt950, het hoogste gehalte, het is echter ook mogelijk, en wat goedkoper om voor Platina 600 te kiezen. De verlovingsring is dan iets donkerder van kleur, ook erg hard en heeft een mooie uitstraling. Gaat u voor echt spierwit, dan is er nu de keuze River Platina!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Diamanten in platina verlovingsringen

Verlovingsringen in Platina kunnen met verschillende diamanten geleverd worden en in verschillende slijpsels zoals Baquette, Princess, Briljant, Markies, Peer of Emeraude, het slijpsel bepaalt de naam. Hoe groter de diamanten in Platina verlovingsringen hoe kostbaarder, dat komt omdat de grondstof voor grotere diamanten zeldzamer is. Ook de zuiverheid speelt een rol, in diamanten kunnen kleine insluitseltjes zitten, soms met het blote oog niet zichtbaar. Zo hebben we Loep zuiver, zonder insluitsels maar ook SI, Small Inclusions, of VSI, Very Small Inclusions. Ook de zuiverheid en kleur bepalen de prijs van diamanten in verlovingsringen.

Witgouden verlovingsring met briljant-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Moissaniet, het goedkope alternatief voor diamant

Zoals hiervoor al verteld, zijn de grotere diamanten vrij kostbaar, voor de één makkelijk te betalen en voor de ander weer wat moeilijker. Hier heeft Circles Trouwringen ook weer een oplossing voor, en dat is Moissaniet. Moissaniet in Platina verlovingsringen is een mooi alternatief, net zo hard als diamant en het heeft een prachtig “vuur”, het licht wat terug kaatst uit de steen. Met name bij grotere stenen is dit zinvol, het prijsverschil is erg groot. Moissaniet is gevonden op meteorieten en wordt nu op aarde nagemaakt. Bent u geïnteresseerd in verlovingsringen in Platina met Moissaniet kom dan gerust eens langs om ze in het echt te bekijken.

Circles: specialist in Platina verlovingsringen

Verlovingsringen Platina daar heeft Circles een grote keuze in, gecombineerd met de mooiste kwaliteit diamanten. Een sieraad waar u uw geliefde enorm mee zult verrassen. Platina verlovingsringen zijn er in verschillende prijsklasse, afhankelijk van het aantal en afmeting van de diamanten en de breedte van de verlovingsring. Circles is al jarenlang een vertrouwd adres voor de aanschaf van dit bijzondere sieraad. In een heerlijk rustige ambiance en met alle tijd zoekt u de verlovingsring in Platina uit waarvan u vindt dat juist die ene, uw vriendin enorm zal raken bij het aanzoek! Wij zijn u daar graag behulpzaam bij. Wilt u een keer in de avonduren komen, ook dat is te realiseren, bel even met 078-6200966 of vul ons contact formulier in.

Dus op zoek naar verlovingsringen in Platina…………, kom gerust eens bij ons langs en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Platina trouwringen een prachtig edelmetaal collectie Circles-Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen