Verlovingsringen geelgoud

Verlovingsring geelgoud - CirclesVerlovingsringen in geelgoud zijn populair, deze staan bovenaan het keuze lijstje van de mannen die hun geliefde willen verrassen met een mooi sieraad om de liefde te bezegelen. Verlovingsringen geelgoud worden op de tweede plaatst gevolgd door witgoud en vervolgens door rosé- en roodgoud. Circles ringen heeft een mooie lijn geelgouden verlovingsringen en deze zijn allemaal aan te passen, dus het is ook mogelijk om er bijvoorbeeld een grotere of kleinere diamant in te zetten. Weet je de maat niet en is het lastig om hier achter te komen dan is het mogelijk om een dummy te geven en later de originele op de juiste maat te bestellen.

Verlovingsringen geelgoud - Configurator

Verlovingsringen geelgoud - Circles

Naast de grote collectie verlovingsringen in geelgoud is het ook nog mogelijk om de ringen aan te passen in de configurator. Bij bewerk je eigen ring en vervolgens verlovingsringen is het mogelijk de diamant aan te passen of de kleur goud. Rechtsboven wordt direct zichtbaar wat de verlovingsringen in geelgoud gaan kosten, bij elke aanpassing veranderd de prijs. Hoe groter de diamant hoe kostbaarder de ring. Dus ben je op zoek naar geelgouden verlovingsringen neem dan hier eens een kijkje om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Verlovingsringen geelgoud - Appels en peren

Verlovingsringen geelgoud met diamant - CirclesWij waarschuwen altijd, let op wat je aanschaft, vergelijk geen appels met peren bij de keuze van verlovingsringen in geelgoud! Het is mogelijk dat je twee ringen naast elkaar ziet die identiek lijken, maar waar een aardig prijsverschil ik kan zitten. Dit heeft o.a. te maken met de legering van de verlovingsringen en het materiaal waar ze uit zijn samengesteld. De legering bepaalt niet alleen de kleur, maar ook de hardheid van de ringen. Dat verschil zie je als leek niet, maar het is er wel degelijk, ga dus bij de keuze van verlovingsringen in geelgoud niet alleen op de prijs af. Dat geldt ook voor de diamanten, hoe zijn ze gezet? Wat is de zuiverheid? Laat je bij de keuze van dit product voorlichten door een "betrouwbare" deskundige!

Verlovingsringen Geelgoud - Circles

Geelgouden verlovingsringen - CirclesCircles is gespecialiseerd in geelgouden verlovingsringen, dat zijn wij al 20 jaar. Door al onze ervaring durven wij te stellen dat je een top product aanschaft, welke de rest van het leven van jouw geliefde mee gaat. Mochten jullie later de trouwringen bij Circles aanschaffen dan kunnen wij er voor zorgen dat het model wordt aangepast aan de geelgouden verlovingsring. Bij Circles kan je in alle rust en met deskundige begeleiding verlovingsringen in geelgoud uitkiezen. Herma of Wilfried nemen uitgebreid de tijd om te helpen bij het zoeken naar het juiste model binnen het budget wat beschikbaar is. Heb je nog meer vragen over verlovingsringen geelgoud bel dan gerust even met 078-6200966, of vul het contact formulier in.

Contact opnemen

Verlovingsring diamant

TOP