Circles Trouwringen

Verlovingsringen geelgoud

Verlovingsringen zijn populair, deze staan bovenaan het keuze lijstje van mannen die hun geliefde willen verrassen met een mooi sieraad om de liefde te bezegelen. Verlovingsringen geelgoud worden op de tweede plaatst gevolgd door witgoud en vervolgens door rosé- en roodgoud. Circles ringen heeft een mooie lijn geelgouden verlovingsringen en deze zijn allemaal aan te passen aan uw wensen, het is ook mogelijk om er bijvoorbeeld een grotere of kleinere diamant in te zetten. Weet u de maat niet en is het lastig om hier achter te komen dan is het mogelijk om een dummy te geven en later de originele op de juiste maat te bestellen.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Ontwerp zelf uw verlovingsringen geelgoud in onze configurator

Naast de grote collectie verlovingsringen in geelgoud is het ook nog mogelijk om de ringen aan te passen in de configurator. Bij bewerk uw eigen ring en vervolgens verlovingsringen is het mogelijk de diamant aan te passen of de kleur goud. Rechtsboven wordt direct zichtbaar wat de verlovingsring in geelgoud gaat kosten, bij elke aanpassing veranderd de prijs. Hoe groter de diamant hoe kostbaarder de ring. Dus bent u op zoek naar geelgouden verlovingsringen neem dan hier eens een kijkje om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Aanzoeksring bicolor-Edeldesign-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Vergelijk bij uw keuze geen appels met peren!

Het ontwerpen van trouwringen kan in ons configuratieprogramma. Werkelijk alles aan de trouwring is hier aan te passen. Dikte, breedte, vorm, legering, diamanten, noem maar op! Er is keuze uit verschillende collecties zoals: Sickinger, EGF, Mokume Gane, of Luce di Luna. Kortom, mogelijkheden te over. Tevens is het mogelijk om een eigen ontwerp door onze goudsmid van Circles trouwringen te laten vervaardigen. Wij hebben hiernaast nog een fantastische lijn verlovingsringen in huis, helemaal aan te passen wat betreft kleur en grootte van de diamanten. Er zitten grote verschillen in de kwaliteit van de verschillende legeringen en diamanten, ons advies: vergelijk dus geen appels met peren!

Circles, een betrouwbaar adres voor uw verlovingsringen

Circles is gespecialiseerd in geelgouden verlovingsringen, dat zijn wij al 20 jaar. Door al onze ervaring durven wij te stellen dat u een top product aanschaft, welke de rest van het leven van uw geliefde mee gaat. Mocht u later de trouwringen bij Circles aanschaffen dan kunnen wij er voor zorgen dat het model wordt aangepast aan de verlovingsring. Bij Circles kunt u in alle rust en onder deskundige begeleiding een verlovingsring in geelgoud uitkiezen. Herma of Wilfried nemen uitgebreid de tijd om u te helpen bij het zoeken naar het juiste model binnen het budget wat beschikbaar is. Heeft u nog meer vragen over verlovingsringen geelgoud bel dan gerust even met 078-6200966, maak online een afspraak of vul het contact formulier in.

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen