Verlovingsringen geelgoud

Verlovingsringen zijn populair, deze staan bovenaan het keuze lijstje van mannen die hun geliefde willen verrassen met een mooi sieraad om de liefde te bezegelen. Verlovingsringen geelgoud worden op de tweede plaatst gevolgd door witgoud en vervolgens door rosé- en roodgoud. Circles ringen heeft een mooie lijn geelgouden verlovingsringen en deze zijn allemaal aan te passen aan uw wensen, het is ook mogelijk om er bijvoorbeeld een grotere of kleinere diamant in te zetten. Weet u de maat niet en is het lastig om hier achter te komen dan is het mogelijk om een dummy te geven en later de originele op de juiste maat te bestellen.

Verlovingsring geelgoud met 0.25ct diamant - uit de collectie van Circles Trouwringen - 078-6200966

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Ontwerp zelf uw verlovingsringen geelgoud in onze configurator

Verlovingsringen geelgoud - Circles Trouw- en verlovingsringen

Naast de grote collectie verlovingsringen in geelgoud is het ook nog mogelijk om de ringen aan te passen in de configurator. Bij bewerk uw eigen ring en vervolgens verlovingsringen is het mogelijk de diamant aan te passen of de kleur goud. Rechtsboven wordt direct zichtbaar wat de verlovingsring in geelgoud gaat kosten, bij elke aanpassing veranderd de prijs. Hoe groter de diamant hoe kostbaarder de ring. Dus bent u op zoek naar geelgouden verlovingsringen neem dan hier eens een kijkje om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Vergelijk bij uw keuze geen appels met peren!

Wij waarschuwen altijd, let op wat u aanschaft, vergelijk geen appels met peren bij de keuze van verlovingsringen in geelgoud! Het is mogelijk dat u twee ringen naast elkaar ziet die identiek lijken, maar waar een aardig prijsverschil in kan zitten. Dit heeft o.a. te maken met de legering van de verlovingsringen en het materiaal waar ze uit zijn samengesteld. De legering bepaalt niet alleen de kleur, maar ook de hardheid van de ringen. Dat verschil ziet u als leek niet, maar het is er wel degelijk, ga dus bij de keuze van verlovingsringen niet alleen op de prijs af. Dat geldt ook voor de diamanten, hoe zijn ze gezet? Wat is de zuiverheid? Laat u bij de keuze van dit product voorlichten door een "betrouwbare" deskundige!

Verlovingsringen geelgoud - Circles Trouwringen

Circles, een betrouwbaar adres voor uw verlovingsringen

/verlovingsringen geelgoud. Diamant 0.5ct W/SI. - Circles Verlovingsringen

Circles is gespecialiseerd in geelgouden verlovingsringen, dat zijn wij al 20 jaar. Door al onze ervaring durven wij te stellen dat u een top product aanschaft, welke de rest van het leven van uw geliefde mee gaat. Mocht u later de trouwringen bij Circles aanschaffen dan kunnen wij er voor zorgen dat het model wordt aangepast aan de geelgouden verlovingsring. Bij Circles kunt u in alle rust en onder deskundige begeleiding een verlovingsring in geelgoud uitkiezen. Herma of Wilfried nemen uitgebreid de tijd om u te helpen bij het zoeken naar het juiste model binnen het budget wat beschikbaar is. Heeft u nog meer vragen over verlovingsringen geelgoud bel dan gerust even met 078-6200966, of vul het contact formulier in.

Zilveren trouwringen - Herma en Wilfried de Nobel - Circles Trouwringen
TOP