Verlovingsring witgoud

U zoekt een verlovingsring witgoud? Dan bent u bij Circles Trouw- en relatieringen in Zwijndrecht aan het juiste adres. Circles is een trouwringen speciaalzaak met de grootste collectie aan trouw, relatie en vriendschapsringen van Nederland. Wij nemen graag de tijd voor u om de juiste verlovingsring te vinden. De keuze is enorm, dus laat u goed adviseren!

Witgouden verlovingsring met een diamant van 1ct - Circles Trouwringen-078-6200966

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Circles Trouwringen is dé specialist in verlovingsringen witgoud

verloven of gelijk trouwen? - Circles Trouw- relatie en verlovingsringen

Circles heeft een veelzijdig aanbod aan verlovingsringen, zo ook in witgoud. Deze verlovingsringen zijn er in verschillende prijscategorieën zodat er altijd iets naar uw wens bij zit. Op de website ziet u een deel van de verlovingsringen die bij ons te koop zijn, maar in de winkel heeft u een grotere keuze. Zo is het zelfs mogelijk om uw eigen verlovingsring samen te stellen.

Ontwerp zelf uw eigen verlovingsring in witgoud!

In 2010 is Circles als eerste bedrijf in Nederland gestart met de trouwringen configurator. Door middel van dit systeem is het mogelijk om ontelbare mogelijkheden te combineren zoals: oppervlaktebewerkingen, vormen en legeringen. Alles is aan te passen, de dikte, breedte, kleur, legering, diamanten, voegen etc. Zo kunt u altijd een verlovingsring in witgoud laten ontwerpen die precies aan uw wensen voldoet. En uiteindelijk bepaalt uzelf deels de prijs door de keuze van het materiaal en de diamanten.

Verlovingsring witgoud -solitair ring - Circles trouw- en verlovingsringen-078-6200966

Maak uw keuze bij Circles met alle privacy

Verlovingsring witgoud met diamant 0.4ct - Circles trouw-, relatie- en verlovingsringen

 

Contact

Heeft u een verlovingsring gevonden op de website en wilt u deze in het echt komen bekijken. Dan bent u altijd welkom bij ons in de winkel. Het is mogelijk om in alle rust en met de grootst mogelijke privacy een verlovingsring te komen uitzoeken. Wij nemen alle tijd voor u! Ook s'avonds of in het weekeinde.  Kom gerust langs in onze winkel tijdens of neem contact op voor een afspraak buiten de reguliere openingstijden.

TOP