Circles Trouwringen

Verlovingsring witgoud

U zoekt een verlovingsring witgoud? Dan bent u bij Circles Trouw- en relatieringen in Zwijndrecht aan het juiste adres. Circles is een trouwringen speciaalzaak met de grootste collectie aan trouw, relatie en vriendschapsringen van Nederland. Wij nemen graag de tijd voor u om de juiste verlovingsring te vinden. De keuze is enorm, dus laat u goed adviseren!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Circles Trouwringen is dé specialist in verlovingsringen witgoud

Circles heeft een veelzijdig aanbod aan verlovingsringen, zo ook in witgoud. Deze verlovingsringen zijn er in verschillende prijscategorieën zodat er altijd iets naar uw wens bij zit. Op de website ziet u een deel van de ringen die bij ons te koop zijn, maar in de winkel heeft u een grotere keuze. Zo is het zelfs mogelijk om uw eigen verlovingsring samen te stellen.

Witgouden verlovingsring met briljant-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Ontwerp zelf uw eigen verlovingsring in witgoud!

In 2010 is Circles als eerste bedrijf in Nederland gestart met de trouwringen configurator. Door middel van dit systeem is het mogelijk om ontelbare mogelijkheden te combineren zoals: oppervlaktebewerkingen, vormen en legeringen. Alles is aan te passen, de dikte, breedte, kleur, diamanten, voegen etc. Zo kunt u altijd een verlovingsring in witgoud laten ontwerpen die precies aan uw wensen voldoet. En uiteindelijk bepaalt uzelf deels de prijs door de keuze van het materiaal en de diamanten.

Maak uw keuze bij Circles met alle privacy

Heeft u een verlovingsring gevonden op de website en wilt u deze in het echt komen bekijken. Dan bent u altijd welkom bij ons in de winkel. Het is mogelijk om in alle rust en met de grootst mogelijke privacy een verlovingsring te komen uitzoeken. Wij nemen alle tijd voor u! Ook s’avonds of in het weekeinde. Kom gerust langs in onze winkel tijdens of maak online een afspraak op een moment welke u het beste uitkomt, ook s’avonds en in het weekeinde.

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen