Circles Trouwringen

Verlovingsring prijs

Vergelijk geen appels met peren bij de keuze van een verlovingsring! Waarom deze stelling? Kwaliteit wordt bepaald door de “bijzet” van materialen die in de verlovingsring verwerkt zijn. Het kan zijn dat u ergens een ring ziet die identiek lijkt op een model welke u ergens anders heeft gezien maar waar wel een prijsverschil in zit van een paar honderd euro. Dat kan dus, en heeft te maken met kwaliteit. Ringen kunnen bijvoorbeeld wit gemaakt worden met Mangaan, na een jaar worden ze gelig, het is ook mogelijk de ring wit te maken met palladium, de ring blijft dan mooi wit. De tweede optie is wel wat duurder, maar het resultaat veel beter. Ook de zetting en de kwaliteit van de diamanten heeft met de prijs van een verlovingsring te maken. Laat u dus goed voorlichten door een specialist.

Ontdek de ringen
Brochure aanvragen

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Materialen die de prijs van een verlovingsring bepalen

De prijs van een verlovingsring wordt ook bepaald door het materiaal waarin deze is uitgevoerd. De meest kostbare variant is wel Platina, een prachtig wit materiaal en erg hard. Dus ook het minst onderhevig aan slijtage. Hierna komt witgoud, geelgoud wat wordt wit gemaakt met palladium 20%, daarna volgt geel-, rood-, en roségoud. Ook het gehalte van het pure goud, uitgedrukt in karaat, speelt een rol. Hoe hoger het goudgehalte hoe kostbaarder de verlovingsring, bijvoorbeeld 14, 18 0f 20 karaat goud. Ook een ring in bi of tricolor zal kostbaarder zijn dan één kleur, dit heeft met het arbeidsproces te maken.

De materialen die de prijs van een verlovingssring bepalen

In prijzen van verlovingsringen zijn nogal wat mogelijkheden. Zoals hiervoor al verteld is het mogelijk om een verlovingsring in verschillende materialen en kleuren goud te laten maken, dit heeft allemaal invloed op de prijs. Naast diamanten is het bij Circles ook mogelijk om andere edelstenen in de ring te laten zetten zoals: Robijn, Saffier, smaragd etc. Ook dit heeft uiteraard weer invloed op de prijs van een verlovingsring. De meeste verlovingsringen zijn in alle kleuren goud leverbaar, diamanten zijn in verschillende afmetingen in de verlovingsringen te zetten.

Ontwerp uw eigen ringen

Circles, specialist op het gebied van verlovingsringen

Circles is naast trouwringen ook gespecialiseerd in verlovingsringen in verschillende prijsklassen. Bij het uitzoeken van een verlovingsring weet de partner vaak de maat niet, dit lossen wij dan op met een dummy, om deze later na het passen om te ruilen voor een echte verlovingsring. Voelt u zich als man niet bezwaart om eens binnen te stappen voor oriëntatie op het gebied van verlovingsringen en prijzen. Wij nemen alle tijd voor u om te helpen bij het uitzoeken hiervan. Maak hiervoor een afspraak of bel even met 078-6200966, wij staan u graag te woord.

Maak een afspraak