Circles Trouwringen

Verlovingsring kopen

Wilt u een bijzondere verlovingsring kopen? Bij Circles is elk paar uniek, en de modellen zijn gedurfd. Als u bij ons langskomt, zorgen wij voor een warme ontvangst in onze bijzondere winkel. Met ons ruime, gevarieerde assortiment en onze persoonlijke service is een verlovingsring uitzoeken een beleving.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Verlovingsring kopen – ons assortiment

Wij hebben een gevarieerde collectie verlovingsringen en trouwringen in huis, in wit-, rood-, geel- of roségoud. U kunt ook kiezen voor platina, een prachtig hard edelmetaal. Mocht u toch niet vinden wat u zoekt in de collectie is het bij ons mogelijk uw droomring te ontwerpen in onze configurator met keuze uit verschillende prachtige collecties. Wij zorgen ervoor dat voor iedere prijsklasse een unieke en bijzondere ring op voorraad is.

Aanzoeksring bicolor-Edeldesign-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Wij nemen alle tijd voor u bij het kopen van een verlovingsring

Het kopen van een verlovingsring is een belangrijk moment en het is belangrijk dat we de tijd nemen om de perfecte ring te vinden. In onze prachtige winkel centraal gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht kunt u terecht voor uitgebreide persoonlijke service. Samen gaan we kijken naar de ring die het beste past. Door onze expertise en ruime collectie loopt u gegarandeerd met de perfecte ring en een goed gevoel naar buiten.

Heeft u vragen, of wilt u meer weten over onze collectie? Kom langs in onze winkel, of bekijk alvast de collectie online. Wij zien u graag terug!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen