Circles Trouwringen

Verlovingsring diamant

U bent van plan uw a.s. een huwelijks aanzoek te doen en een mooie verlovingsring diamant aan te schaffen, waar kunt u dat het beste doen? In ieder geval bij een specialist als Circles ringen. Het is belangrijk dat u zich goed laat voorlichten bij de keuze van zo’n mooi symbolisch sieraad. Er zijn zoveel verschillen in verlovingsringen diamant, ga geen appels met peren vergelijken! De ene verlovingsring met diamant kan wat prijs betreft flink verschillen met die andere welke er veel op lijkt, maar dat heeft meestal met kwaliteits verschillen te maken.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

De mogelijkheden in diamanten verlovingsringen

De mogelijkheden in diamanten verlovingsringen zijn dan ook groot bij Circles. Alleen al wat legeringen betreft, zo is er een keuze te maken uit: zilver, zilver-palladium, 14 of 18 karaat geel-, rood-, wit of roségoud. Maar ook uit het zeer mooie edelmetaal platina of River platina kunnen verlovingsringen met diamant gemaakt worden. Het is mogelijk om een keuze te maken uit de collectie in de winkel of een model door de goudsmid te laten realiseren. Weet u de maat niet? Niets aan de hand, we geven een dummy mee die u later samen met uw aanstaande kunt omruilen voor de echte!

Aanzoeksring bicolor-Edeldesign-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

De prijzen van verlovingsringen met diamant

Verlovingsringen diamant en prijzen. Ook hier is een enorme variatie in, uiteraard speelt de keuze van het materiaal mee, platina is een stuk kostbaarder dan witgoud. Komen deze materialen boven uw budget? Dan is er altijd nog een mogelijkheid om te kiezen voor zilver-palladium of zilver. Dat gaat ook op voor diamant, met name de wat grotere stenen zijn kostbaar. Het is dan mogelijk om voor moissaniet te kiezen, een mooi alternatief voor een trouwring met diamant.

Mémoire ring witgoud-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Moissaniet versus diamant

Verlovingsring diamant? Of Moissaniet? Twee materialen die erg veel op elkaar lijken. Diamant wordt gevormd in de aarde onder immense temperatuur en druk. Moissaniet is ooit aangetroffen op meteorieten en wordt nu op aarde nagemaakt. Wilt u dus een grote diamant in de verlovingsring maar is dit voor u prijstechnisch niet haalbaar? Moissaniet is een goed alternatief, net zo hard als diamant alleen met wat meer kleur in de steen. Dat maakt het eigenlijk best wel mooi. Zowel de verlovingsring diamant als Moissaniet zijn in verschillende vormen te leveren. Kiest u voor diamant, dan is het belangrijk om te weten dat deze bij Circles uit conflict vrije gebieden komen! Wilt u hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op, we staan u graag te woord!

Circles Trouwringen, de specialist voor uw diamanten verlovingsring

U bent van harte welkom bij Circles ringen aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. In alle rust kunnen wij u de mogelijkheden laten zien. Dat kan overdag tijdens de openingstijden of op afspraak, kijk maar wat u het beste uitkomt. U bent van harte welkom. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden vul het contact formulier dan in of bel met ons, tel: 078-6200966.

Wie weet tot ziens op het Veerplein!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen