Verlovingsring diamant

Verlovingsring diamant - bicolor - CirclesJe bent van plan je a.s. een huwelijks aanzoek te doen en een mooie verlovingsring diamant aan te schaffen, waar kan je dat het beste doen? In ieder geval bij een specialist als Circles ringen. Het is belangrijk dat je je goed laat voorlichten bij de keuze van zo’n mooi symbolisch sieraad. Er zijn zoveel verschillen in verlovingsringen diamant, ga geen appels met peren vergelijken! De ene verlovingsring met diamant kan wat prijs betreft flink verschillen met die andere welke er veel op lijkt, maar dat heeft meestal met kwaliteits verschillen te maken.

Verlovingsring diamant – mogelijkheden

Verlovingsring diamant witgoud met diamanten - Circles trouwringenDe mogelijkheden in diamanten verlovingsringen zijn dan ook groot bij Circles. Alleen al wat legeringen betreft, zo is er een keuze te maken uit: zilver, zilver-palladium, 14 of 18 karaat geel-, rood-, wit- of roségoud. Maar ook uit het zeer mooie edelmetaal Platina kunnen verlovingsringen met diamant gemaakt worden. Het is mogelijk om een keuze te maken uit de collectie in de winkel of een model door de goudsmid te laten realiseren. Weet je de maat niet? Niets aan de hand, we geven een dummy mee die je later samen met je verloofde kan omruilen voor de echte!

Verlovingsring diamant – prijzen

Verlovingsring diamant geelgoud - CirclesVerlovingsringen diamant en prijzen. Ook hier is een enorme variatie in, uiteraard speelt de keuze van het materiaal mee, platina is een stuk kostbaarder dan witgoud. Komen deze materialen boven je budget? Dan is er altijd nog een mogelijkheid om te kiezen voor zilver-palladium of zilver. Dat gaat ook op voor diamant, met name de wat grotere stenen zijn kostbaar. Het is dan mogelijk om voor Moissaniet te kiezen, een mooi alternatief voor een trouwring met diamant.

Verlovingsring – diamant – moissaniet

Verlovingsring diamant? Of Moissaniet? Twee materialen die erg veel op elkaar lijken. Diamant wordt gevormd in de aarde onder immense temperatuur en druk. Moissaniet is ooit aangetroffen op meteorieten en wordt nu op aarde nagemaakt. Wil je dus een grote diamant in de verlovingsring maar is dit voor jou prijstechnisch niet haalbaar? Moissaniet is een goed alternatief, net zo hard als diamant alleen met wat meer kleur in de steen. Dat maakt het eigenlijk best wel mooi. Zowel de verlovingsring diamant als Moissaniet zijn in verschillende vormen te leveren. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op, we staan je graag te woord!

Verlovingsring diamant – Circles

Verlovingsring diamant witgoud - Circles TrouwringenJe bent van harte welkom bij Circles ringen aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. In alle rust kunnen we jou de mogelijkheden laten zien. Dat kan overdag tijdens de openingstijden of op afspraak, kijk maar wat jou het beste uitkomt. Je bent van harte welkom. Wil je meer weten over alle mogelijkheden vul het contact formulier dan in of bel met ons, tel: 078-6200966.

Wie weet tot ziens op het Veerplein!

Contact opnemen

Herma en Wilfried de Nobel

TOP