Circles Trouwringen

Verlovings en relatie ringen Rotterdam

Circles trouwringen is voor de regio Rotterdam dé specialist op het gebied van verlovings en relatieringen. Het assortiment is enorm. Er kan een keuze gemaakt worden uit een groot assortiment. Het is mogelijk te kiezen uit verschillende legeringen zoals bijvoorbeeld 14 of 18 karaat goud, platina, palladium of palladium-zilver, in verschillende kleuren als geel-, rood-, wit-, of rosé gouden verlovingsringen. Dus wil je haar ten huwelijk vragen, kom dan naar Circles! Lees verder of ga direct naar de collecties.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

De merken verlovings- en relatie ringen in de regio Rotterdam

Met de merken Edeldesign, Gerstner en eduard G. fidel hebben wij het neusje van de zalm in huis op het gebied van aparte en bijzondere verlovings- en relatie ringen. Te combineren in verschillende kleuren en breedtes. Veel is op verzoek aan te passen. Circles trouwringen heeft veel exclusieve en aparte modellen verlovingsringen in huis. Modellen die je niet op elke hoek van de straat zult tegenkomen. Ook is het mogelijk om verlovingsringen in Platina te bestellen. Circles is in de regio Rotterdam de specialist op het gebied van Verlovings- en relatieringen. Kom langs en ervaar het zelf.

Verlovings en relatie ringen-EGF- Rotterdam-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Eigen ontwerp verlovings en relatie ringen

Uiteraard is het ook mogelijk een eigen ontwerp te laten maken bij Circles. Heb je een idee dan kan onze goudsmid dit voor je realiseren. Ook kunnen we aan de hand van verschillende modellen een verlovingsring of relatiering samenstellen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Zelf ontwerpen van verlovings en relatieringen in de regio Rotterdam met de configurator

Het is bij Circles trouwringen in Zwijndrecht, onder de rook van Rotterdam, ook mogelijk om zelf je verlovings of relatie ringen samen te stellen. Dat kan in ons prachtige configuratie programma waar je zowel trouw als verlovings cq relatie ringen kunt aanpassen aan je eigen wensen. In de configurator is veel aan te passen. De kleur goud, legeringen, dikte of breedte en de afmeting van de diamanten. Het is dus mogelijk zowel het uiterlijk als de prijs zelf te bepalen. Uiteraard is het mogelijk hier hulp bij te krijgen. Kom gerust een keertje naar de winkel om met ons de mogelijkheden door te nemen.

Verlovings en relatieringen Rotterdam-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

De prijzen van verloving- en relatieringen

Verlovingsringen en relatieringen zijn er in veel prijzen, maar wat bepaald nu precies de prijs van een verlovingsring? Ten eerste natuurlijk het gewicht in goud, 14 of 18 karaat? De legering, het materiaal waar de ring van word gemaakt bestaat uit goud en “bijzet”. Is witgoud een legering van geelgoud met de bijzet Mangaan of met Palladium 950? Niet onbelangrijk, de eerste wordt namelijk na een jaar gelig, maar is wel goedkoper. Dit wordt er echter vaak bij de verkoop niet bij verteld. Naast goud is er ook nog platina een mooi wit keihard materiaal maar wel kostbaarder dan goud. De zuiverheid van de diamanten speelt ook een rol en de manier hoe ze gezet zijn. Laat je bij de keuze van een verlovings of relatie ring niet alleen leiden door het uiterlijk. Advies laat je goed informeren door een speciaalzaak en neem er uitgebreid de tijd voor!

Circles trouwringen Zwijndrecht, de specialist op het gebied van verlovings – en relatieringen in Rotterdam

Circles trouwringen ligt onder de rook van Rotterdam, aan de A16 richting Dordrecht. Het Veerplein waar Circles haar winkel heeft op No.14, is een prachtige oude straat aan de Oude Maas. Van hieruit heb je een prachtig uitzicht naar de oude gevels van het mooie Dordrecht. Parkeren kan je bij Circles voor de deur. Dat is wel zo prettig, i.p.v. door een centrum van een grote stad te rijden op zoek naar een parkeer garage!

Circles heeft aan het Veerplein No.14 een prachtige sfeervolle winkel. Hier helpen Herma of Wilfried je met het uitzoeken van die ene mooie verlovings of relatie ring waar je naar op zoek bent. In alle rust en privacy

Heb je vragen over verlovings of relatieringen en kom je uit Rotterdam? Vul het contact formulier in of bel met Circles: 078-6200966. Het is mogelijk om online een afspraak te maken.

Tot ziens aan het Veerplein in Zwijndrecht!

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen