Circles Trouwringen

Verlovings en relatie ringen Rotterdam

Circles trouwringen is voor de regio Rotterdam dé specialist op het gebied van verlovings en relatieringen. Het assortiment is enorm. Er kan een keuze gemaakt worden uit een groot assortiment. Het is mogelijk te kiezen uit verschillende legeringen zoals bijvoorbeeld 14 of 18 karaat goud, platina, palladium of palladium-zilver, in verschillende kleuren als geel-, rood-, wit-, of rosé gouden verlovingsringen. Dus wil je haar ten huwelijk vragen, kom dan naar Circles! Lees verder of ga direct naar de collecties.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Verlovingsring Rotterdam: vind uw perfecte ring bij Circles Trouwringen

Ons assortiment verlovings- en relatie ringen in Rotterdam

Bij Circles Trouwringen, gevestigd in Zwijndrecht onder Rotterdam, vindt u een uitgebreide collectie verlovingsringen. Kies uit een verscheidenheid van legeringen, waaronder 14 of 18 karaat goud, platina, palladium en palladium-zilver, beschikbaar in kleuren als geel, rood, wit en rosé goud. Voor wie op zoek is naar een unieke ring om het aanzoek te doen, is Circles de bestemming bij uitstek

Verlovingsringen Rotterdam-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Verlovingsring kopen Rotterdam: merken en maatwerk bij Circles

Exclusieve merken voor uw verlovingsring

Ontdek verlovings- en relatie ringen van topmerken zoals Edeldesign, Gerstner eneduard G. fidel, allemaal beschikbaar in de regio Rotterdam. Onze collectie bevat unieke modellen die niet alledaags zijn, waaronder de mogelijkheid om platina verlovingsringen te bestellen.

Maak Uw Eigen Ontwerp Verlovingsring

Heeft u een uniek idee voor uw verlovingsring? Onze ervaren goudsmid bij Circles kan dit voor u realiseren. Met onze configurator kunt u in de regio Rotterdam zelf aan de slag om uw verlovings- of relatie ring te personaliseren.

Betaalbare luxe: prijzen van verlovings- en relatie ringen

Begrijp wat de prijs bepaalt

Bij Circles Trouwringen leggen we uit wat de prijs van uw verlovingsring bepaalt: van het gewicht in goud tot de zuiverheid van de diamanten. We adviseren u uitgebreid zodat u eenweloverwogen keuze kunt maken.

Verlovings en relatieringen Rotterdam-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Bezoek Circles Trouwringen in Zwijndrecht

Uw specialist in verlovingsringen nabij Rotterdam

Onze winkel, strategisch gelegen nabij de A16 en Rotterdam, heeft een sfeervolle locatie aan het Veerplein. Parkeer voor de deur en ontdek onze uitgebreide collectie met de hulp van onze experts Herma en Wilfried.

Neem contact op voor verlovingsringen in de buurt van Rotterdam

Heeft u vragen of wilt u advies over het kopen van een verlovingsring in Rotterdam? Neem contact op of bezoek onze winkel in Zwijndrecht. Bel Circles op 078-6200966 of maak online een afspraak voor persoonlijke service.

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen