Verantwoord trouwringen kopen bij Circles

Circles Trouwringen is leverancier van EGF trouwringen onder de voorwaarden van het Responsible Jewellery Council. Het Responsible Jewellery Council is de wereldwijde standaard voor de verantwoorde sieraden- en horloge-industrie, gericht op bedrijfsethiek en verantwoorde toeleveringsketens. De RJC Code of practus heeft betrekking op alle primaire mineralen en metalen die bij de vervaardiging van sieraden worden gebruikt: goud, zilver, metalen van de platinagroep, diamanten en gekleurde edelstenen De organisatie richt zich op het verminderen van de impact op het milieu, het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en het voorkomen van conflicten bij de productie van juwelen.

Duurzame trouwringen van EGF

Trouwringen van gerecycled goud en zilver

EGF trouwringen is een merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van duurzame trouwringen. De trouwringen worden gemaakt van gerecycled goud en zilver en zijn daarmee een duurzame keuze voor bruidsparen die een steentje willen bijdragen aan een beter milieu. EGF trouwringen houdt zich ook aan de voorwaarden van Responsible Jewellery Council en is daarmee een verantwoorde keuze voor bruidsparen die duurzaamheid en ethisch verantwoorde productie belangrijk vinden.

Verantwoord trouwringen kopen-Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Certificaat trouwringen-Circles-Zwijndrecht

Een uitgebreide collectie bij Circles trouwringen

EGF: ethiek, milieu en arbeidsomstandigheden staan bovenaan

Circles Trouwringen biedt een uitgebreide collectie EGF trouwringen aan, waarbij ethiek, milieu en arbeidsomstandigheden voorop staan. Het bedrijf hecht veel waarde aan deze aspecten en zorgt ervoor dat alle producten die zij aanbieden aan deze voorwaarden voldoen. Dit betekent dat bruidsparen bij Circles Trouwringen niet alleen de perfecte trouwringen vinden, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Verminderde impact op het milieu

Een verantwoorde productie

Naast EGF trouwringen biedt Circles Trouwringen ook andere merken aan die zich richten op een verantwoorde productie, zoals de Fa. Gerstner. Het bedrijf werkt samen met leveranciers die zich inzetten voor het verminderen van de impact op het milieu en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Op deze manier zorgt Circles Trouwringen ervoor dat bruidsparen bij hen terecht kunnen voor een duurzame en verantwoorde keuze voor hun trouwringen.

Verantwoord geelgouwen trouwringen kopen - Circles Trouwringen - Zwijndrecht

Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens!

Het trouwringen “seizoen” is in volle gang, het aanschaffen van trouwringen voor trouwen in de lente en zomer is nu het moment. Bij Circles kunnen wij u nu  verrassen met een aantal nieuwe modellen trouwringen 2023. Trouwringen die voldoen aan strenge eisen wat betreft het milieu en arbeid omstandigheden.

Wij verwelkomen u graag in onze sfeervolle winkel. Maak online een afspraak of bel met 078-6200966.

Tot snel aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen