Circles Trouwringen

Trouwringen zilver

U bent op zoek naar trouwringen in zilver? Dat kan, ook bij Circles. In principe is het mogelijk om alle modellen trouwringen in het zilver te bestellen. Hiernaast is het ook mogelijk om de ringen in zilver/palladium te bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat de ringen dan niet zwart worden en het materiaal harder is. Voor een klein beetje meer heeft u dus ringen die kwalitatief een stuk beter zijn dan zilver. Wilt u een vingerafdruk in uw zilveren trouwring? Dat is mogelijk, zowel aan de binnen als aan de buitenzijde!

Ontdek de ringen
Brochure aanvragen

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

De vingerafdruk in trouwringen van zilver

De vingerafdruk kan ook in zilver en in palladium/zilver gezet worden. Zilver is geen edelmetaal omdat het een verbinding met de buitenlucht aangaat en dus zwart kan worden, een edelmetaal doet dat niet. Door palladium toe te voegen wordt het zilver harder en niet zwart. Ook is het mogelijk om het zilver te laten rodineren, de ringen blijven dan mooi wit. Echter adviseren wij dan toch palladium 950 omdat deze materialen een stuk harder zijn. Kijkt u voor de mogelijkheden en modellen ook eens in ons configuratie programma.

Circles trouwringen specialist

Circles trouwringen is gevestigd in Zwijndrecht aan het Veerplein No.14, onder de rook van Rotterdam. Via de A 16 makkelijk te bereiken en voor de deur parkeren. Wij staan met passie voor u klaar om de perfecte trouwringen in zilver te vinden. De trouwringen in onze collecties zijn meestal in zilver te vervaardigen. De kwaliteit doet er niet voor onder. Willen jullie meer informatie over trouwringen zilver? Maak dan zelf online een afspraak of kom spontaan langs. Ons telefoon nummer is: 078-6200966

Tot ziens in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel

Maak een afspraak