Trouwringen zilver

Ringen in zilver met Princess en brilliant geslepen diamant - Circles TrouwringenJullie zijn op zoek naar trouwringen in zilver? Dat kan, ook bij Circles. In principe is het mogelijk om alle modellen trouwringen in het zilver te bestellen. Hiernaast is het ook mogelijk om de ringen in zilver/palladium te bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat de ringen dan niet zwart worden en het materiaal harder is. Voor een klein beetje meer heb je dus ringen die kwalitatief een stuk beter zijn dan zilver.

Trouwringen zilver- palladium - vingerafdruk

Trouwringen zilver met vingerafdruk - Circles TrouwringenDe vingerafdruk kan ook in zilver en in palladium/zilver gezet worden. Zilver is geen edelmetaal omdat het een verbinding met de buitenlucht aangaat en dus zwart wordt, een edelmetaal doet dat niet. Door palladium toe te voegen wordt het zilver harder en niet zwart. Ook is het mogelijk om het zilver te laten rodineren, de ringen blijven dan mooi wit. Echter adviseren wij dan toch palladium 600 of 950 omdat deze materialen een stuk harder zijn. Kijk voor de mogelijkheden en modellen ook eens in ons configuratieprogramma.

Nog vragen over de bovengenoemde materialen en prijzen? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord!

Contact opnemen

Circles trouwringen specialist

Circles trouwringen is gevestigd in Zwijndrecht aan het Veerplein No.14, onder de rook van Rotterdam. Via de A 16 makkelijk te bereiken en voor de deur parkeren. Wij staan met passie voor jullie klaar om de perfecte trouwringen in zilver te vinden. De trouwringen in onze collecties zijn meestal in zilver te vervaardigen. De kwaliteit doet er niet voor onder. Willen jullie meer informatie over trouwringen zilver? Maak dan zelf online een afspraak of kom spontaan langs. Ons telefoon nummer is: 078-6200966

Tot ziens in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel

Mangaan en tropuwringen - Herma en Wilfried eigenaren van Circles Trouwringen
TOP