Circles Trouwringen

Trouwringen Zeeland

U heeft besloten te gaan trouwen, gefeliciteerd! Er moet veel geregeld worden zoals de trouwjurk, locatie, uitnodigingen etc. En de trouwringen? Heeft u daar al aan gedacht? Het is een symbool waar u zich samen de rest van uw leven mee verbind.

Circles Trouwringen is gevestigd in Zwijndrecht aan het Veerplein No.14 en is al sinds 1996 gespecialiseerd in ringen. Als trouwringen specialist bedienen wij ook de regio Zeeland, velen zijn u voor gegaan!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Welke collecties heeft Circles aan bruidsparen uit Zeeland te bieden?

Circles heeft de meest uitgebreide collectie trouwringen in de regio Zeeland. Merken als Edeldesign, Ruesch, Vinx Hollands Glorie, Gerstner en Fischer. Daarnaast kunt u uw eigen trouwringen ontwerpen met onze configurator. Alles is hier aan te passen, dikte breedte, legeringen, diamanten, afwerking etc. In de configurator werkt u met topmerken zoals, EGF, Sickinger, Mokume Gane etc.

Heeft u hulp nodig dan kunt u ons altijd bellen of een gratis workshop volgen!

Trouwringen in het bicolor met vingerafdruk-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Uw eigen vingerafdruk in de trouwringen

Circles is al sinds 1997 gespecialiseerd in het zetten van vingerafdrukken in trouwringen. Dat kan zowel aan de binnen als aan de buitenzijde. U kunt kiezen uit vele modellen en legeringen zoals rood-, geel-, wit-, of roségoud. Daarnaast is er het meest harde edelmetaal platina. Circles heeft nu ook een spierwitte variant van platina het River platina. Door de extreme hardheid perfect om de vingerafdrukken in te laseren. Maar het is dus ook mogelijk om trouwringen uit de collectie te kiezen en de afdruk aan de binnenzijde te zetten.

De route uit Zeeland naar Circles Trouwringen

De afstand vanuit Zeeland naar Circles Trouwringen in Zwijndrecht valt wel mee, afhankelijk van de regio waar u vandaan komt. Richting Rotterdam en net daar voorbij de afslag Zwijndrecht op de A16. Het gaat om een bijzonder symbool, een stukje rijden om uitgebreid geïnformeerd te worden, de vele collecties en mogelijkheden te bekijken is voor velen geen probleem. U zult verrast zijn na een bezoek aan onze winkel! Wij kijken uit over de Oude Maas naar Dordrecht. In de straat en aan het water zijn goede restaurants waar u eventueel na een bezoek aan Circles het kan afsluiten met een heerlijk diner. Of combineer het met een dagje Dordrecht, een prachtige stad. Te bereiken met de ferry die afmeert aan de kade bij Circles.

Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag en op afspraak. U kunt een afspraak zelf online inplannen op een moment dat het u het beste uitkomt. Telefonisch zijn wij te bereiken op 078-6200966.

Tot ziens in Zwijndrecht! Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren van Circles
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen