Circles Trouwringen

Trouwringen Spijkenisse

Op het eiland Putten in Zuid-Holland ligt de gemeente Spijkenisse. Qua inwoners is het de 42e gemeente van Nederland met in totaal 72.499 inwoners. Dat veel stellen uit Spijkenisse trouwen merken wij door de aanloop naar Circles Trouwringen vanuit deze gemeente. De reden hiervoor is onze jarenlange ervaring en de goede mond op mond reclame die hieruit voortkomt.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Trouwringen specialist in de regio, de mogelijkheden

De grootste collectie trouwringen van Nederland vindt u dus in de nabijheid van Spijkenisse bij Circles trouwringen. Dat kan ook niet anders, wij bestaan al sinds 1996. Jaren geleden zijn wij op de markt gekomen met vingerafdrukken in de trouwringen. Ons procedé is inmiddels zo verfijnd en verder door ontwikkelt dat de kwaliteit ongeëvenaard is. Naast onze enorme collectie trouwringen in het wit-, geel-, rood– of roségoud is bij ons ook de keuze voor platina, river platina, bi-color, palladium of palladium-zilver mogelijk. In 2010 zijn wij met de configurator in Nederland gestart, een programma waar u zelf de trouwringen in kunt ontwerpen. De Eduard G. fidel collectie is wat configureren betreft het neusje van de zalm. Woont u in Spijkenisse en bent u op zoek naar de andere collecties van EGF, zoals Sickinger, Mokume Gane, SafariLuce di luna, Bruno M, EGF. Circles heeft alle collecties en modellen op voorraad dus de rit naar Zwijndrecht is nooit voor niets.

Circles Trouwringen juwelier- Zwijndrecht-078-6200966

Route naar Circles Trouwringen vanuit Spijkenisse

Spijkenisse ligt in het Rijn-Maasdelta. De rivieren Oude Maas en Spui, de kanalen Bernisse en Hartel en verderop ook nog de Noordzee, Nieuwe Maas en Nieuwe Waterweg omzomen Spijkenisse en vormen van oudsher natuurlijke barrières. Jaren geleden reed de stoomtram van de Rotterdamse Tramweg Maatschappij via de Groene Kruisweg langs de dorpen Rhoon, Poortugaal, en Hoogvliet richting Spijkenisse. Door Rotterdammers werd deze trein ook wel het moordenaartje genoemd. Met de auto is dit nog steeds een aangename route, aansluitend op de A15 en vervolgens de A16 richting Breda. Zwijndrecht staat ter hoogte van Dordrecht goed aangegeven. Met het openbaar vervoer is de makkelijkste route met de metro naar Rotterdam Zuidplein en vandaar met de bus naar Zwijndrecht. Zwijndrecht ligt net als Spijkenisse aan de Oude Maas. Helaas is er nog geen verbinding met een Fast Ferry naar Zwijndrecht, net als veel plaatsen langs de Oude Maas wel hebben. Het zou een mooie oplossing zijn als je dan voor de deur bij Circles trouwringen uit zou stappen. Op de website van Circles is de route ook te vinden.

Openingstijden Circles

De openingstijden van Circles trouwringen zijn van woensdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur, met op donderdag koopavond tot 21.00 uur. Komt u echter uit Spijkenisse, Bernisse, Hoogvliet, Rhoon of Poortugaal om trouwringen te komen bekijken, dan kunnen wij ons voorstellen dat ook deze tijden niet altijd uitkomen. Het mogelijk vooraf een afspraak te maken. Dit kan tijdens onze openingstijden, maar ook op zaterdag , zondag of in de avonduren. Bel even met 078-6200966 of plan zelf online een afspraak in, dan zorgen wij dat één van ons aanwezig is om u te verwelkomen in de meest sfeervolle trouwringen speciaalzaak van Nederland!

Wij hopen u te mogen begroeten op het Veerplein nummer 14 in Zwijndrecht en een geweldige ervaring te laten beleven. U zult geen spijt krijgen!

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen