Circles Trouwringen

Trouwringen s’Gravendeel

Circles Trouwringen, een steenworp van s’Gravendeel

Rondom de Hervormde kerk is het dorp s’Gravendeel gebouwd, een kleine gemeenschap met ca. 9000 inwoners. Ondanks deze relatief kleine gemeenschap zijn er toch al veel a.s. bruidsparen bij Circles Trouwringen in de winkel geweest de afgelopen 26jaar. De keuze is dan ook enorm. Veel verschillende collecties en materialen, zoals goud, platina, keramiek en hout! Kortom enorm veel keuzes. Wist u dat het idee van de vingerafdruk in de trouwring bij Circles vandaan komt! De afstand tussen s’Gravendeel en Zwijndrecht is klein, de Kiltunnel door en je bent er. Alle reden om toch vooral even langs te gaan als u op het punt staat te gaan trouwen!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Op zoek naar een trouwringen specialist in de regio s’Gravendeel? Circles!

Circles startte dus in 1996 in een klein pandje aan het Veerplein No.14. Gedurende een jaar of 10 zijn wij gehuisvest geweest op No.10. Echter na een verbouwing van No.14 zijn wij in 2016 weer terug gekeerd op het oude nest. Het is een winkel geworden met enorm veel sfeer. Bij het uitzoeken van trouwringen  spelen emoties een belangrijke rol, trouwen doe je immers maar één keer in je leven. Het is dus belangrijk dat u een eerlijk advies krijgt, zowel wat de prijs als de kwaliteit betreft! In een rustige ambiance nemen wij dan ook alle tijd voor u bij het uitzoeken van de trouwringen. Ervaar het zelf als u in s’Gravendeel komt en breng een bezoek aan onze winkel.

Exclusieve trouwringen-Egf--Collectie-Circles-Trouwringen-Zwijndrecht-Rotterdam 078-6200966

Trouwringen en de vele mogelijkheden bij Circles

Circles Trouwringen is gestart met een kleine, maar kwalitatief hoogwaardige collectie trouwringen. Naarmate de bekendheid van Circles groter werd, breidde de collectie zich langzaam uit. Zo werd een samenwerkingsverband aangegaan met een Duitse trouwringen leverancier die de ringen deels voor Circles ging ontwerpen. Kwaliteits ringen van het merk Egf en Sickinger, het neusje van de zalm op trouwringen gebied. Uiteraard zijn er ook andere merken aanwezig, zoals Edeldesign, Vinx Hollands Glorie, Gerstner, en Eduard G. fidel. Ook is het nog steeds mogelijk om een eigen ontwerp door onze goudsmid te laten maken.

Trouwringen s’Gravendeel en zelf ontwerpen bij Circles Trouwringen

Voor veel bruidsparen, en dat zal ongetwijfeld niet veel anders zijn dan in s’Gravendeel is individualisatie tegenwoordig een groot goed. Iedereen wil iets bijzonders, en dat geldt ook voor de trouwringen. Nu, bij Circles is dit mogelijk. Naast de vele materialen en collecties is het ook nog eens mogelijk om uw trouwringen zelf te ontwerpen in onze trouwringen configurator. U kunt in deze tool een ring uitzoeken uit één van de collecties en deze bewerken tot dat u de ring heeft welke het meest bij u past. Veel is mogelijk, aanpassen van de breedte en dikte, kleuren goud en materialen, verschillende legeringen en profielen. En bij elke bewerking verandert de prijs mee. Zo is het mogelijk om voor elk budget een droomring te ontwerpen!

Breng een bezoek aan Circles Trouwringen!

Circles Trouwringen is gevestigd aan het Veerplein No. 14 met een prachtig uitzicht op de stad Dordrecht. (zie afbeelding) Alle ingrediënten om van het uitzoeken van uw trouwringen een ware beleving te maken, zijn aanwezig: een kop koffie, thee of glas wijn, gezelligheid sfeer, persoonlijke aandacht en alle tijd. Kom gewoon eens langs om de sfeer te proeven, de beleving zelf te ervaren en maak een mooi moment van het uitzoeken van uw trouwringen! Vanuit s’Gravendeel is het een klein stukje door de Kiltunnel. Circles Trouwringen bevind zich aan uw linkerkant op het Veerplein. Het is mogelijk om online een afspraak te maken op een tijd welke u het beste uitkomt.

Graag tot ziens aan het Veerplein!

Herma en Wilfried de Nobel

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen