Circles Trouwringen

Trouwringen Ridderkerk

Tien minuten rijden van Zwijndrecht vandaan ligt het mooie dorp Ridderkerk. Officieel ontstaan in 1446 en deel uitmakend van stadsregio Rotterdam. Volgens een onbekende sage zou de naam ontstaan zijn vlak nadat Sint Joris in 1222 heilig verklaard werd. Door een aantal ridders werd waar nu Ridderkerk ligt een kerk gesticht uit zijn naam. Voor een klein gedeelte valt Ridderkerk onder de Zwijndrechtse waard, waar ook Zwijndrecht onder valt. Deze gemeente huisvest sinds 1996 de bijzondere speciaalzaak Circles trouwringen, al jaren een begrip in deze mooie omgeving en ver daarbuiten.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Ontwerp zelf uw trouwringen

Ridderkerk staat bekend om zijn bijzondere geschiedenis wat betreft bedrijven. Grote namen zoals Cornelis Verolme en de scheepswerf De Groot & Van Vliet in Slikkerveer. Allen bedrijven die wereldwijd geroemd werden door de bouw van prachtige schepen. In Rijsoord, één van de kernen van Ridderkerk, werd vlas verbouwd en verwerkt tot linnen en touw. Circles trouwringen kan zich wellicht niet meten met deze namen die internationale allure genieten, maar……. Circles is wel dé speciaalzaak in trouwringen van de regio en ver daarbuiten en is, net als bedrijven als Verolme deden, koploper in trends en ontwikkelingen. Een mooi voorbeeld is de configurator of wel het ontwerpprogramma waarin u als stel zelf uw trouwringen kunt samen stellen. Dit systeem werd in 2010 door Circles in Nederland geïntroduceerd. Door de alle ervaring met het programma en het in bezit zijn van de gehele collectie die hierbij hoort, maakt Circles het voor iedereen mogelijk om een top kwaliteit ring te leveren! En dat in elke prijsklasse. Het is mogelijk om van achter de pc thuis al te starten met ontwerpen.

Circles-trouwringen-EGF-leverancier-in-Rotterdam-Carbon-goud

De vingerafdruk in uw trouwringen, een uniek concept

Ook met een noviteit als de vingerafdruk in de trouwringen liep Circles voorop. Tijdens een bezoek aan een museum in Duitsland zagen wij in een voorwerp een vingerafdruk. Op dat moment was het idee geboren om dit ook in trouwringen te gaan doen. Zoals dat vaak gaat met nieuwe ideeën is dit ontwerp inmiddels door velen gekopieerd. Wij durven echter te stellen dat met onze jarenlange ervaring en ons eigen procedé de kwaliteit top is. De vingerafdruk is te zetten in verschillende legeringen, zoals: rood-, geel-, wit- of roségoud, platina en river platina of een combinatie hiervan. Uiteraard behoort het zetten van diamanten ook tot de mogelijkheden. Het model van de ring is mogelijk in strak, hol of bol met hier tussen nog verschillende variaties. Als leuk aandenken aan die mooie dag is het ook mogelijk om voor de wederzijdse ouders een hangertje met een vingerafdruk te laten vervaardigen!

Ambachtelijke trouwringen in Ridderkerk – elk paar is uniek!

Naast de enorme collectie ringen die Circles in huis heeft, is het ook nog mogelijk om een keuze te maken uit onze ambachtelijke lijn trouwringen. Zo werken wij met Edeldesign en Vinx Hollands Glorie. Modellen die weer heel anders zijn, maar voor een grote groep mensen een mooi alternatief. Heeft u een eigen idee of ontwerp? Dan is het mogelijk om dit door één van onze goudsmeden te laten vervaardigen. Dus zoekt u naar ambachtelijke trouwringen in de omgeving van Ridderkerk? Kom dan eens geheel vrijblijvend bij Circles kijken, wij staan u graag te woord.

Ambachtelijke-bicolor-trouwringen-Gerstner-collectie-Circles-Trouwringen

Trouwringen specialist in regio Ridderkerk – beleving

Als wij het over de beleving van het aanschaffen van een trouwring hebben, dan is dit moeilijk over te brengen aan toekomstige bruidsparen. Omdat er maar éénmaal een trouwring wordt aangeschaft zouden wij graag iedereen een keer in de winkel willen hebben om dit te laten ervaren, voor zij definitief een keuze maken. Dit om te laten voelen hoe het is om ringen te bekijken en eventueel aan te schaffen in een echte speciaalzaak. Wij nemen alle tijd voor u, ook savonds en in het weekeinde! De keuze is groot en de mogelijkheid om de ringen zelf samen te stellen in de configurator maakt dat u ringen kunt ontwerpen die niemand anders heeft! Dus kom voor het uitzoeken van ringen naar Circles, wij nemen alle tijd voor u en zijn pas tevreden als u gelukkig de deur uit gaat.

De route van Ridderkerk naar Circles in Zwijndrecht

De enige andere gemeente die nog tussen Zwijndrecht en Ridderkerk ligt is Hendrik Ido Ambacht. De afstand is dus te verwaarlozen. Fietsend een klein halfuurtje door de mooie omgeving over de dijk of gemakkelijk met de auto binnendoor. Uiteindelijk komt u op de Ringdijk en deze rijdt u helemaal uit tot dat u aan het einde een oud straatje ziet. Hier is het Veerplein waar Circles haar sfeervolle winkel gevestigd heeft. Hoe leuk is het om met de Fast Ferry over het water naar Circles te komen?! Opstappen is mogelijk in Ridderkerk en afstappen doet u aan het Groothoofd in Dordrecht. Vandaar met de Ferry rechtstreeks naar het Veerplein. Eenmaal aangekomen op het Veerplein heeft u een prachtig uitzicht over de oude Maas en de oude geveltjes van Dordrecht. Er zijn hier een aantal zeer goede restaurants gevestigd, met of zonder uitzicht over het water. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellig romantisch dagje zijn aanwezig!

Er is niets dat wij niet kunnen leveren. Drie dingen staan bij ons voorop en dat is de kwaliteit van de ringen, de persoonlijke sfeer bij de aankoop hiervan en een goede nazorg. Mochten zich problemen voordoen dan staan wij altijd klaar om dit op een goede manier op te lossen. Dus gaat u trouwen, kom eens langs bij Circles in Zwijndrecht. De koffie staat altijd klaar!

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom u dan eens oriënteren en beleef de sfeer zelf. Heeft u nog vragen? Bel dan met 078-6200966 of maak online een afspraak!

Tot ziens aan het Veerplein No.14 !

Herma en Wilfried de Nobel

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen