Trouwringen Ridderkerk

Trouwringen Ridderkerk - Witgouden trouwringen met spanzetting - CirclesTien minuten rijden van Zwijndrecht vandaan ligt het mooie dorp Ridderkerk. Officieel ontstaan in 1446 en deel uitmakend van stadsregio Rotterdam. Volgens een onbekende sage zou de naam ontstaan zijn vlak nadat Sint Joris in 1222 heilig verklaard werd. Door een aantal ridders werd waar nu Ridderkerk ligt namelijk een kerk gesticht uit zijn naam. Voor een klein gedeelte valt Ridderkerk onder de Zwijndrechtse waard, waar ook Zwijndrecht onder valt. Deze gemeente huisvest sinds 1996 de bijzondere speciaalzaak Circles trouwringen; al jaren een begrip in deze mooie omgeving en ver daarbuiten.

Ontwerp thuis in Ridderkerk zelf de ringen!

Trouwringen Ridderkerk - roodgoud carbon trouwringen met 5 diamanten - CirclesRidderkerk staat bekend om zijn bijzondere geschiedenis wat betreft bedrijven. Grote namen zoals Cornelis Verolme en de scheepswerf De Groot & Van Vliet in Slikkerveer. Allen bedrijven die wereldwijd geroemd werden door de bouw van prachtige schepen. In Rijsoord, één van de kernen van Ridderkerk, werd vlas verbouwd en verwerkt tot linnen en touw. Circles trouwringen kan zich wellicht niet meten met deze namen die internationale allure genieten, maar……. Circles is wel dé speciaalzaak in trouwringen van de regio en ver daarbuiten en is, net als bedrijven als Verolme deden, koploper in trends en ontwikkelingen. Een mooi voorbeeld is de configurator of wel het ontwerpprogramma waarin je als stel zelf je trouwringen kan samen stellen. Dit systeem werd in 2010 door Circles in Nederland geïntroduceerd. Door de veelheid aan ervaring met het programma en het in bezit zijn van de gehele collectie die hierbij hoort, maakt Circles het voor iedereen mogelijk om een top kwaliteit ring te leveren! En dat in elke prijsklasse. Het is mogelijk om van achter de pc thuis al te starten met ontwerpen.

De vingerafdruk in jullie trouwringen

Trouwringen Ridderkerk - met 0.30ct aan diamant in rosé, witgoud en roodgoud - CirclesOok met een noviteit als de vingerafdruk in de trouwringen liep Circles voorop. Tijdens een bezoek aan een museum in Duitsland zagen wij in een voorwerp een vingerafdruk gezet. Op dat moment was het idee geboren om dit ook in trouwringen te gaan doen. Zoals dat vaak gaat met nieuwe ideeën is dit ontwerp inmiddels door velen gekopieerd. Wij durven echter te stellen dat met onze jarenlange ervaring en ons eigen procedé de kwaliteit top is. De vingerafdruk is te zetten in verschillende legeringen, zoals: rood-, geel-, wit- of roségoud of een combinatie hiervan. Uiteraard behoort het zetten van diamantjes ook tot de mogelijkheden. Het model van de ring is mogelijk in strak, hol of bol met hier tussen nog verschillende variaties. Als leuk aandenken aan die mooie dag is het ook mogelijk om voor de wederzijdse ouders een hangertje te laten vervaardigen met jullie afdrukken hierin!

Jullie eigen hartslag in de ringen, ook dat is mogelijk bij Circles

Trouwring met hartslag - Circles TrouwringenCircles heeft een enorme collectie trouwringen in huis, leverbaar in verschillende kleuren goud, Platina of River Platina. De keuze is enorm. Het is nu mogelijk om jullie eigen hartslag in de trouwringen te laten zetten! Dat kan in verschillende kleuren goud of legeringen. Zo kunnen wij in een witgouden ring een rood-, rosé- of geelgouden hartslag laten zetten. Toch wel uniek. Daarnaast is het mogelijk om jullie sterrenbeeld of eigen handschrift in de ringen te zetten. Vragen? Bel met Circles! 078-6200966

Ridderkerk, ambachtelijke trouwringen, elk paar is uniek.

Trouwringen Ridderkerk - Prachtige modellen van Edeldesign. In combinatie wit-geelgoud - Circles trouwringenNaast de enorme collectie ringen die Circles in huis heeft, is het ook nog mogelijk om een keuze te maken uit onze ambachtelijke lijn trouwringen. Zo werken wij met Edeldesign en Vinx Hollands Glorie. Modellen die weer heel anders, maar voor een grote groep mensen een mooi alternatief zijn. Hebben jullie een eigen idee of ontwerp? Dan is het tevens mogelijk om dit door één van onze goudsmeden te laten vervaardigen. Dus zoeken jullie naar ambachtelijke trouwringen in de omgeving van Ridderkerk? Kom dan eens geheel vrijblijvend bij Circles kijken, wij staan jullie graag te woord.

Trouwringen specialist in de regio Ridderkerk- Beleving

Trouwringen Ridderkerk - set trouwringen wit-roségoud 18 karaat met diamant - Circles TrouwringenAls wij het over de beleving van het aanschaffen van een trouwring hebben, dan is dit moeilijk over te brengen aan toekomstige bruidsparen. Omdat er maar éénmaal een trouwring wordt aangeschaft, zouden wij graag iedereen een keer in de winkel willen hebben voor zij definitief een keuze maken. Dit om te laten voelen hoe het is om ringen te bekijken en eventueel aan te schaffen in een echte speciaalzaak. Dit geeft namelijk een andere waarde aan de aanschaf van jullie trouwringen dan wanneer je deze koopt in een fabriekswinkel waar je beperkte keuze hebt en gepusht wordt om ringen aan te schaffen. Een ervaring die wij geen enkel stel gunnen! Helaas krijgen wij die keuze krijgen niet en moeten wij het dus hebben van vele jaren ervaring en mond op mond reclame. Gelukkig lukt dit tot de dag van vandaag goed! Dus kom voor het uitzoeken van ringen naar Circles, wij nemen alle tijd voor jullie en zijn pas tevreden als jullie gelukkig de deur uit gaan.

De route van Ridderkerk naar Zwijndrecht

De enige andere gemeente die nog tussen Zwijndrecht en Ridderkerk ligt, is Hendrik Ido Ambacht. De afstand is dus te verwaarlozen. Fietsend een klein halfuurtje door de mooie omgeving over de dijk of gemakkelijk met de auto binnendoor. Uiteindelijk kom je op de Ringdijk en deze rij je helemaal uit tot dat je aan het einde een oud straatje ziet. Hier is het Veerplein waar Circles haar sfeervolle winkel gevestigd heeft. Door het uithangbord ook niet te missen!

Ook leuk is het om met de Fast Ferry over het water naar Circles te komen. Opstappen is mogelijk in Ridderkerk en afstappen doe je aan het Groothoofd in Dordrecht. Vandaar met de oude veerboot rechtstreeks naar het Veerplein.
Eenmaal aangekomen op het Veerplein heb je een prachtig uitzicht over de oude Maas en de oude geveltjes van Dordrecht. Aan het Veerplein zijn een aantal zeer goede restaurants gevestigd, met of zonder uitzicht over het water. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellig romantisch dagje zijn aanwezig!

Zo lezen jullie eigenlijk dat er niets is dat wij niet kunnen leveren. Drie dingen staan bij ons voorop en dat is de kwaliteit van de ringen, de persoonlijke sfeer bij de aankoop hiervan en een goede nazorg. Mochten zich problemen voordoen dan staan wij altijd klaar om dit op een goede manier op te lossen. Dus gaan jullie trouwen, kom eens langs bij Circles in Zwijndrecht. De koffie staat altijd klaar!

Tot ziens!

Herma en Wilfried de Nobel

Zie ook:

Trouwringen Breda

Trouwringen Barendrecht

Trouwringen Hendrik Ido Ambacht

Trouwringen Rotterdam

Trouwringen Dordrecht

Trouwringen Papendrecht

Trouwringen Alblasserdam

Trouwringen Spijkenisse

Trouwringen Sliedrecht

TOP