Trouwringen Papendrecht

Aanstaand bruidspaar, gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Dat is natuurlijk de aanleiding voor bezoek aan deze pagina. Jullie wonen in het mooie dijkdorp Papendrecht. Wisten jullie dat dit voor het eerst genoemd werd in een document uit 1105? Na 1277, toen een dijk rondom de waard werd aangelegd, ontstond een dorp. Het is best mogelijk dat wij jullie mogen begroeten als adellijke inwoners van Papendrecht, omdat het tot 1816 in het bezit was van adellijke families!

Legeringen - Roodgoud-carbon met rozenpatroon - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Circles, de specialist in trouwringen in de regio Papendrecht

Circles Trouwringen specialist

In aanloop naar jullie huwelijk komen ongetwijfeld ook de trouwringen aan bod. Zwijndrecht, ook deel uitmakend van de Drechtsteden, net als Papendrecht, huisvest Nederlands oudste trouwringen speciaalzaak van Nederland. Ooit gestart met het zetten van de vingerafdruk in de trouwringen, een concept waar jullie vast wel eens van gehoord hebben. Wij nemen de vingerafdruk en zetten deze in de binnen- of buitenkant van de ringen, eventueel aangevuld met een diamant. Daarnaast heeft Circles een collectie van duizenden ringen, die ook weer allemaal aangepast kunnen worden aan jullie wensen. Slagen lukt dus altijd!

Zelf trouwringen ontwerpen in Papendrecht

Het is mogelijk om in Papendrecht achter je pc trouwringen te ontwerpen. Dat kan in onze configurator. Ga naar ontwerp je eigen ring en kies voor een collectie. Vervolgens kies je een ring uit en plaatst deze in de configurator. Op deze plek is alles aan te passen, de dikte, kleur en legeringen. Maar ook diamant zettingen, de afmeting van de diamanten en de oppervlakte bewerkingen. Alles is bijna mogelijk. Willen jullie een gratis workshop volgen bel dan met 078-6200966 en wij plannen dit voor je in.

Trouwringen Ridderkerk - Vingerafdruk trouwringen witgoud met roodgouden buitenbanen - Circles

Prijzen van trouwringen in de regio Papendrecht

Trouwringen Rotterdam - drie kleuren - Circles Trouwringen

Jaren geleden werkte wij met een map waar prijzen in stonden die het hele jaar redelijk vast waren. Door de wisselende goudprijzen, werken wij tegenwoordig met dagprijzen. Hierdoor zorgen we ervoor dat je altijd de meest eerlijke prijs voor jullie trouwringen betaalt. Wil je een indruk krijgen van hoe de prijs van een ring word samengesteld en waardoor deze verandert, kijk dan eens in ons configuratie programma. Iedere aanpassing die je maakt is direct terug te zien in de prijs. Probeer het eens uit door bijvoorbeeld het karaat, de breedte of de dikte aan te passen. De prijs is uiteraard ook gekoppeld aan kwaliteit. Een fiat is nu eenmaal ook goedkoper dan een Mercedes. Wel is het zo dat jullie met behulp van het programma zelf de prijs van de droomring kunnen bepalen. Willen jullie een prijsindicatie ontvangen van andere ringen op onze web-site, bel dan even met 078 6 200 966.

Papendrecht, trouwringen en Circles

De eigenaren van Circles zijn Herma en Wilfried de Nobel. Herma is al vanaf het begin betrokken bij Circles. Samen met haar man Wilfried, nam zij Circles in 2002 over. Met passie wordt de speciaalzaak gerund en ieder aanstaand echtpaar krijgt alle tijd en aandacht die het uitzoeken van trouwringen verdient. Soms gaat hier veel tijd in zitten, maar dat hebben wij er graag voor over. Het gaat toch om een bijzonder sieraad voor een mooie dag. Daarom is het belangrijk dat ook dit moment een beleving is waar jullie later met veel plezier op terug kijken.

Trouwringen Ridderkerk - Vingerafdruk trouwringen witgoud met roodgouden buitenbanen - Circles

De route van Dordrecht naar Circles in Zwijndrecht

Circles is te vinden aan het Veerplein 14 in Zwijndrecht, 15 minuten van Papendrecht. Misschien wel de makkelijkste manier om hier te komen is met de waterbus. Deze legt aan bij het Veerplein en Circles bevindt halverwege de straat aan de rechterzijde. In de omgeving zijn verschillende goede restaurants gevestigd, dus alle ingrediënten voor een geslaagde dag zijn aanwezig!

Uiotzicht vanuit Circles op Dordrecht

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Kom je dan eens oriënteren en beleef de sfeer zelf. Hebben jullie nog vragen? Bel dan met 078-6200966 of vul ons contactformulier in.

Tot ziens aan het Veerplein No.14 !

Herma en Wilfried de Nobel

TOP