Circles Trouwringen

Op zoek naar exclusieve trouwringen? Ga dan voor trouwringen met keramiek!

Een trouwring draagt u de rest van uw leven mee. Daarom bent u ongetwijfeld op zoek naar iets bijzonders, iets waardoor u iedere keer weer aan die prachtige dag herinnerd wordt. Een trouwring met keramiek zorgt ervoor dat er telkens weer een glimlach op uw gezicht zal verschijnen! Dit materiaal heeft naast een mooie uitstraling, ook veel voordelen! Onderstaand zullen wij deze voordelen toelichten.

Ringen van goud met keramiek-collectie Elise van Fischer - Circles Trouwringen
Trouwringen van Fischer - Elise-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Wat is keramiek?

Het keramiek wat toegepast wordt in de Elise trouwringen is eigenlijk een composiet op basis van keramiek. Dit nieuwe materiaal is leverbaar in verschillende kleuren. Het wordt met de hand in verschillende lagen aangebracht en gehard onder uv licht. Het filigrein wat in het oppervlakte verwerkt is wordt gelaserd. De afgewerkte ring is kleurvast, deze vervaagd dus niet. Door de gelaagde toepassing van de materialen en de herhaalde uithardingsfase- in tegenstelling tot glazuur – worden er uitstekende eigenschappen bereikt op het gebied van slag en slijtvastheid. Het is dus een pracht product in combinatie voor het vervaardigen van trouwsieraden. De kleuren van de keramische ringen zijn mooi te combineren met bijvoorbeeld wit-, rosé of geelgoud. De ringen zijn met of zonder diamanten leverbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De trouwringen met keramiek van Circles

Op onze website vindt u verschillende trouwringen van keramiek. Met het gebruik van deze keramische ringen en trouwsieraden benadrukt Fischer zijn klassieke, nobele stijl in combinatie met moderne materialen. Circles is er trots op deze lijn te kunnen voeren.

Komt u er op de website niet helemaal uit? Laat u dan adviseren door Herma of Wilfried de Nobel, eigenaren van Circles Trouwringen! In de winkel staan wij klaar om voor u de ring van uw dromen te vinden.

Elise wit FischerTrauringe Elise collectie Circles Trouwringen

Circles helpt u graag verder!

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van trouwringen met keramiek? Dan bent u bij Circles Trouwringen aan het juiste adres! Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende materialen en mogelijkheden. Daarnaast hechten wij waarde aan kwaliteit en een persoonlijk advies.

Heeft u nog vragen over keramische trouwringen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Het is mogelijk om een online afspraak via de planner te maken of telefonisch via: 078-6200966. Wij staan u graag te woord. Heeft u vragen? Dan bent u altijd welkom bij ons in de winkel voor advies. De koffie staat voor u klaar!

Herma en Wilfried-eigenaren Circles-Trouwringen

Deel dit bericht!

Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen