Circles Trouwringen

Trouwringen Hendrik Ido Ambacht

Tussen de A16 en A15 ingeklemd ligt het mooie dorpje Hendrik Ido Ambacht. Het grenst in het Noorden aan de rivier het Waaltje en in het oosten aan de rivier de Noord. Aangrenzende gemeenten zijn Zwijndrecht, Ridderkerk, Papendrecht en Alblasserdam.

Hendrik Ido Ambacht heeft met zijn omringende gemeenten eigenlijk alles te bieden op het gebied van trouwen. Zo zijn in de omgeving, gelegen in de Zwijndrechtse waard, een aantal mooie trouwlocaties te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan De Heeren van Ambacht, Huys ten Donck in Ridderkerk en het Ara hotel in Zwijndrecht.

Op al deze locaties is het mogelijk uw gehele dag te vieren, van de huwelijksplechtigheid zelf tot het feest, diner of receptie. In Ridderkerk bij de bruidstaartenbakker laat u een heerlijke taart maken. Bij Hengeveld Couture in Papendrecht kiest u een prachtige bruidsjurk uit, terwijl de heren hun eigen pak samenstellen bij Smit Mode in Hendrik Ido Ambacht. Zelfs de duiven vindt u in Ambacht bij de Witte duiven Drechtsteden. Kortom alles is mogelijk!

Ja, en dan staat alles in de steigers voor uw huwelijk maar moet het belangrijkste nog komen: de trouwringen die u in de echt verbinden en u elke dag gaat dragen! Hiervoor woont u op de beste plek die u zich maar kunt bedenken. In de naast Hendrik Ido Ambacht gelegen gemeente Zwijndrecht is namelijk de oudste trouwringen speciaalzaak van Nederland gevestigd. Circles!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Vingerafdruk in uw trouwringen bij Circles

Het Veerplein in Zwijndrecht, een begrip voor veel inwoners uit Zwijndrecht maar ook van ver daarbuiten. Fantastisch gelegen aan de Oude Maas met uitzicht op de mooie geveltjes van Dordrecht. In deze bruisende straat is op nummer 14 Circles Trouwringen gevestigd. In 1996 gestart op nummer 14 en in 2005 wegens groeiende belangstelling verhuisd naar twee deuren verder. Na een grondige verbouwing van Veerplein No.14 zijn wij in 2016 weer op het “oude nest” terug gekeerd, daar waar het allemaal begon. Circles heeft de grootste collectie trouwringen van Nederland en is met de vingerafdruk in de trouwringen bekend geworden in heel Nederland.
Glad of met een mooie bewerking. Gezet met één of meerdere diamanten. Tweekleurig en driekleurig. En natuurlijk de vingerafdruk in uw trouwringen. Mocht u daarvoor kiezen, dan kunt u echt niet om Circles heen.

Zelf ontwerpen van uw trouwringen bij Circles

Het was 2010 toen Circles werd benaderd om in Nederland als eerste met een configuratie programma te starten. Daar hebben wij niet lang over na hoeven denken en eind 2010 was de configurator een feit. Vanaf nu waren alle klanten in de gelegenheid hun eigen ring zelf samen te stellen. Circles begon met het meest geavanceerde programma ter wereld en met de mooiste collectie.

Eduard G. fidel, de Ferrari onder de trouwringen. Klasse en stijl die niet te evenaren zijn. En het mooie is dat u zelf bepaalt hoe kostbaar de ringen worden. Dit komt door de grote keuze uit de verschillende legeringen, maar ook door de mogelijkheid de ringen dunner of smaller te maken. Dit alles kan met EGF.

Nu zult u zeggen, ringen ontwerpen in Ambacht? Ja! Hoewel Circles Trouwringen te vinden is in Zwijndrecht, kunt u via onze website zelf thuis aan de slag met het ontwerpen van uw ringen! Komt u er niet uit? Bel even of kom langs voor een gratis workshop!

Trouwringen met vingerafdruk-Circles Trouwringen-Hendrik Ido Ambacht-078-6200966

De route van Rotterdam naar Circles in Zwijndrecht

De weg naar Circles Trouwringen is vanuit Ambacht natuurlijk niet zo ver. De makkelijkste route is via de Ringdijk, na een paar kilometer ligt het Veerplein aan uw linkerhand, met een prachtig uitzicht over de Oude Maas. Wilt u een romantisch uitje maken van uw bezoek aan Circles? Dan is het mogelijk om met het ‘huwelijksbootje’, de Fast Ferry, naar Zwijndrecht te komen.

De Ferry naar Dordrecht en van hieruit rechtstreeks naar het Veerplein. Binnen 1 minuut staat u voor de winkel! Op het Veerplein zijn ook nog een aantal goede restaurants aanwezig, zoals bijvoorbeeld Parmesan, Florizz en Zomerlust.

Dus met de boot naar Zwijndrecht, ringen uitzoeken en romantisch afsluiten met een etentje!
Wij wensen u veel plezier bij de voorbereidingen op het huwelijk of verloving en verwelkomen u graag bij Circles om in alle rust en in een prachtige ambiance dit mooie huwelijkssymbool uit te zoeken.

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen