Trouwringen Hendrik Ido Ambacht

Dé Trouwringen specialist in de regio Hendrik Ido Ambacht

Tussen de A16 en A15 ingeklemd ligt het mooie dorpje Hendrik Ido Ambacht. Hendrik Ido Ambacht grenst in het Noorden aan de rivier het Waaltje en in het oosten aan de rivier de Noord. Aangrenzende gemeenten zijn Zwijndrecht, Ridderkerk, Papendrecht en Alblasserdam.

Hendrik Ido Ambacht heeft met zijn omringende gemeenten eigenlijk alles te bieden op het gebied van trouwen. Zo zijn in de omgeving, gelegen in de Zwijndrechtse waard, een aantal mooie trouwlocaties te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan De Heeren van Ambacht, Huys ten Donck in Ridderkerk en het Ara hotel in Zwijndrecht.

Op al deze locaties is het mogelijk jullie gehele dag te vieren, van de huwelijksplechtigheid zelf tot het feest, diner of receptie. In Ridderkerk bij de bruidstaartenbakker laat je een heerlijke taart maken. Bij Hengeveld Couture in Papendrecht kies je een prachtige bruidsjurk uit, terwijl de heren hun eigen pak samenstellen bij Smit Mode in Hendrik Ido Ambacht. Zelfs de duiven vinden jullie in Ambacht bij de Witte duiven Drechtsteden. Kortom alles is mogelijk!

Ja, en dan staat alles in de steigers voor jullie huwelijk maar moet het belangrijkste nog komen: de trouwringen die jullie in de echt verbinden en je elke dag gaat dragen! Hiervoor wonen jullie op de beste plek die je maar kunt vinden. In de naast Hendrik Ido Ambacht gelegen gemeente Zwijndrecht vestigt zich namelijk de oudste trouwringen speciaalzaak van Nederland. Circles!

Trouwringen Hendrik Ido Ambacht - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Vingerafdruk in de trouwringen bij Circles

Mannenringen - Vingerafdrukl ring - Circles Trouwringen

Het Veerplein in Zwijndrecht, een begrip voor veel inwoners uit Zwijndrecht maar ook van ver daarbuiten. Fantastisch gelegen aan de Oude Maas met uitzicht op de mooie geveltjes van Dordrecht. In deze bruisende straat is op nummer 14 Circles Trouwringen gevestigd.

In 1996 gestart op nummer 14 en in 2005 wegens groeiende belangstelling verhuisd naar twee deuren verder. Na een grondige verbouwing van Veerplein No.14 zijn wij in 2016 weer op het "oude nest" terug gekeerd, daar waar het allemaal begon. Circles heeft de grootste collectie trouwringen van Nederland en is met de vingerafdruk in de trouwringen bekend geworden in heel Nederland.

Glad of met een mooie bewerking. Gezet met één of meerdere diamanten. Tweekleurig en driekleurig. En natuurlijk de vingerafdruk in de trouwringen. Mochten jullie daarvoor kiezen, dan kan je echt niet om Circles heen.

Zelf ontwerpen van uw trouwringen bij Circles

Het was 2010 toen Circles werd benaderd om in Nederland als eerste met een configuratie programma te starten. Daar hebben wij niet lang over hoeven na te denken en eind 2010 was de configurator een feit. Vanaf nu waren alle klanten in de gelegenheid hun eigen ring zelf samen te stellen. Circles begon met het meest geavanceerde programma ter wereld en met de mooiste collectie.

Eduard G. fidel, de Ferrari onder de trouwringen. Klasse en stijl die niet te evenaren zijn. En het mooie is dat je zelf bepaalt hoe kostbaar de ringen worden. Dit komt door de grote keuze uit de verschillende materialen, maar ook door de mogelijkheid de ringen dunner of smaller te maken. Dit alles kan met EGF.

Nu zullen jullie zeggen, ringen ontwerpen in Ambacht? Ja! Hoewel Circles Trouwringen te vinden is in Zwijndrecht, kun je via onze website zelf thuis aan de slag met het ontwerpen van jullie ringen! Kom je er niet uit? Bel even of kom langs voor een gratis workshop!

Trouwringen Hendrik Ido Ambacht - met aparte zetting-diamant in baquette slijpsel - Circles

De route van Rotterdam naar Circles in Zwijndrecht

De weg naar Circles Trouwringen is vanuit Ambacht natuurlijk niet zo ver. De makkelijkste route is via de Ringdijk, na een paar kilometer ligt het Veerplein aan je linkerhand, met een prachtig uitzicht over de Oude Maas. Willen jullie een romantisch uitje maken van jullie bezoek aan Circles? Dan is het mogelijk om met het ‘huwelijksbootje’, de Fast Ferry, naar Zwijndrecht te komen.

De Ferry naar Dordrecht en van hieruit rechtstreeks naar het Veerplein. Binnen 1 minuut staan jullie voor de winkel! Op het Veerplein zijn ook nog een aantal goede restaurants aanwezig, zoals bijvoorbeeld Parmesan, Florizz en Zomerlust.

Dus met de boot naar Zwijndrecht, ringen uitzoeken en romantisch afsluiten met een etentje!
Wij wensen jullie veel plezier bij de voorbereidingen op het huwelijk of verloving en verwelkomen jullie graag bij Circles om in alle rust en in een prachtige ambiance dit mooie huwelijkssymbool uit te zoeken.

Uiotzicht vanuit Circles op Dordrecht
TOP