Trouwringen geelgoud

Trouwringen in geelgoud waren jaren geleden de standaard, vaak een bol niet te breed model. De afgelopen jaren is hier wel een verandering in gekomen. Naast trouwringen in geelgoud is het nu ook mogelijk te kiezen uit rood-, rosé- of witgouden trouwringen, of een combinatie hiervan. Trouwringen in geelgoud zijn er nu in allerlei profielen, breedtes en afwerkingen. Circles heeft een enorm assortiment trouwringen geelgoud staan, bovendien is het mogelijk om de ringen in andere kleuren goud in onze collectie ook in geelgoud te leveren.

De configurator

Trouwringen geelgoud zijn in onze configurator helemaal naar jullie eigen wensen aan te passen en te ontwerpen. Kies een model uit de collectie trouwringen, het maakt eigenlijk niet uit welke, zet hem in de configurator en ga er hier mee aan de slag. Bij algemeen is zowel de breedte als dikte in te stellen, maar ook de kleur zoals trouwringen geelgoud. Trouwringen geelgoud zijn verkrijgbaar in 14 en 18 en 22 karaat, dat is in te stellen bij legeringen. Rechts boven in beeld staat de prrijs van de set ringen, deze veranderd mee met elke aanpassing die jullie aan de ringen doen. Heb je hulp nodig bij het configureren? Bel dan even met 078-6200966 of volg een gratis workshop!

Eduard G. fidel, prachtige modellen trouwringen in geelgoud

Trouwringen geelgoud met diamant - Circles Trouwringen

Trouwringen geelgoud van eduard G. fidel zijn kwalitatief één van de beste producten die Circles in huis heeft, ook terug te vinden in de configurator. Trouwringen geelgoud van eduard G. fidel zijn erg hard, dit komt door het proces wat deze ringen doormaken en de legering die gebruikt wordt. De modellen worden deels gemaakt in computer gestuurde machines, maar wel op de honderdste van een millimeter nauwkeurig. Ook komt er bij deze trouwringen in geelgoud toch ook nog veel ambacht kijken, het uiteindelijke product komt toch altijd tot stand door de goudsmeden en de zetters, die de diamanten loepzuiver in de ringen zetten. En niet onbelangrijk, de EGF collectie is ook nog eens scherp geprijsd.

Circles Trouwringen specialist

Trouwringen geelgoud - Circles TrouwringenCircles bestaat 20 jaar, een mijlpaal. In deze jaren hebben wij vele trouwringen in geelgoud verkocht. Circles is in 2015 genomineerd trouwringen specialist geworden, en daar zijn wij best trost op. Wij vinden het belangrijk dat ook bij het uitzoeken van trouwringen een sfeer is die jullie niet snel zullen vergeten. Wij nemen dus uitgebreid de tijd voor jullie in een fijne rustige omgeving, dat kan tijdens onze openingstijden of in de avonduren wanneer het jullie het beste uitkomt. Dus zijn jullie op zoek naar trouwringen geelgoud? Kom dan eens langs aan het Veerplein in Zwijndrecht. Een romantische plek aan het water met gezellige restaurantjes, en ook Dordrecht aan de overkant is een bezoek meer dan waard!

Wie weet tot ziens,

Herma en Wilfried de Nobel

Contact opnemen

TOP