Trouwringen Delft

Circles, trouwringen specialist in de regio Delft

Zoekt u een professionele winkel voor het vinden van perfecte trouwringen in Delft en omgeving? Kom langs in onze bijzondere winkel in Zwijndrecht, wij staan voor u klaar met een warme ontvangst. Door ons ruime en unieke assortiment gecombineerd met persoonlijke service en aandacht voor uw verhaal, is een trouwring uitzoeken bij Circles altijd een bijzondere beleving.

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

De Configurator

Trouwringen Delft - EGF fantasie - Circles Trouwringen

Wij hebben een gevarieerde collectie trouwringen in het assortiment. Hierin heeft u keuze uit: met of zonder diamanten, gemaakt van wit-, rood-, rosé- of geelgoud, zilver of zilver palladium. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor platina of river platina, een prachtig hard edelmetaal geschikt voor o.a. de vingerafdruk. Mocht u in de collectie toch niet vinden wat u zoekt, is het bij ons mogelijk uw droom trouwring te ontwerpen in het configuratie systeem. Hierin is wederom keuze uit diverse prachtige collecties. Bij Circles zorgen wij er altijd voor dat voor iedere prijsklasse een unieke en bijzondere ring op voorraad is. Dus bent u op zoek naar onderscheidende trouwringen in Delft en omgeving kom dan eens bij dé trouwring juwelier Circles langs. De moeite meer dan waard!

Circles neemt alle tijd voor u!

Het kopen van trouwringen is een belangrijk moment, en het is belangrijk om de tijd te nemen om de perfecte ring te vinden. In onze prachtige winkel, centraal gelegen aan de A16 net voorbij Rotterdam, kunt u terecht voor onze uitgebreide en persoonlijke service. Samen met u zoeken wij naar de trouwring die het beste bij u past. Door onze expertise en ruime collectie loopt u gegarandeerd met een goed gevoel en de perfecte ring naar buiten. Het is een klein half uurtje rijden van Delft naar Zwijndrecht, zeker de moeite waard als het om trouwringen gaat. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend onze collectie te komen bekijken, achteraf horen wij graag of het de moeite waard is geweest.

Heeft u vragen, of wilt u meer weten over onze collectie? Bekijk een voorproefje van de collectie alvast online, of kom langs in onze bijzondere winkel. Wij helpen u graag!

Trouwringen tri color - Luce di Luna - Circles Trouwringen

De route van Delft naar Circles in Zwijndrecht

Circles is te vinden aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, in een prachtig oud straatje wat uitkijkt op Dordrecht. Vanuit Delft neemt u de A13 welke overgaat in de A20 om vervolgens de A16 Richting Breda te nemen. Voor de Drechttunnel de afslag Zwijndrecht. Wij bevinden ons buitendijks aan de oude maas. Er bevinden zich een aantal goede restaurants met een prachtig uitzicht over het water, alle reden om er een romantische dag van te maken!

Bekijk dan hier wat de snelste route is.

Uiotzicht vanuit Circles op Dordrecht

Bent u nieuwsgierig geworden? Komt u zich dan eens oriënteren en beleef de sfeer zelf. Heeft u nog vragen? Bel dan met 078-6200966 of vul ons contactformulier in.

Tot ziens aan het Veerplein No.14 !

Herma en Wilfried de Nobel

TOP