Circles Trouwringen

Trouwringen Delft

Zoekt u een professionele winkel voor het vinden van perfecte trouwringen in Delft en omgeving? Kom langs in onze bijzondere winkel in Zwijndrecht, wij staan voor u klaar met een warme ontvangst. Door ons ruime en unieke assortiment gecombineerd met persoonlijke service en aandacht voor uw verhaal, is een trouwring uitzoeken bij Circles altijd een bijzondere beleving.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

De Configurator

Wij hebben een gevarieerde collectie trouwringen in het assortiment. Hierin heeft u keuze uit: met of zonder diamanten, gemaakt van wit-, rood-, rosé– of geelgoud, zilver of zilver palladium. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor platina of river platina, een prachtig hard edelmetaal geschikt voor o.a. de vingerafdruk. Mocht u in de collectie toch niet vinden wat u zoekt, is het bij ons mogelijk uw droom trouwring te ontwerpen in het configuratie systeem. Hierin is wederom keuze uit diverse prachtige collecties. Bij Circles zorgen wij er altijd voor dat voor iedere prijsklasse een unieke en bijzondere ring op voorraad is. Dus bent u op zoek naar onderscheidende trouwringen in Delft en omgeving kom dan eens bij dé trouwring juwelier Circles langs. De moeite meer dan waard!

Gerstner trouwringen-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Circles neemt alle tijd voor u!

Het kopen van trouwringen is een belangrijk moment, en het is belangrijk om de tijd te nemen om de perfecte ring te vinden. In onze prachtige winkel, centraal gelegen aan de A16 net voorbij Rotterdam, kunt u terecht voor onze uitgebreide en persoonlijke service. Samen met u zoeken wij naar de trouwring die het beste bij u past. Door onze expertise en ruime collectie loopt u gegarandeerd met een goed gevoel en de perfecte ring naar buiten. Het is een klein half uurtje rijden van Delft naar Zwijndrecht, zeker de moeite waard als het om trouwringen gaat. Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend onze collectie te komen bekijken, achteraf horen wij graag of het de moeite waard is geweest.

Heeft u vragen, of wilt u meer weten over onze collectie? Bekijk een voorproefje van de collectie alvast online, of kom langs in onze bijzondere winkel. Wij helpen u graag!

De route van Delft naar Circles in Zwijndrecht

Circles is te vinden aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, in een prachtig oud straatje wat uitkijkt op Dordrecht. Vanuit Delft neemt u de A13 welke overgaat in de A20 om vervolgens de A16 Richting Breda te nemen. Voor de Drechttunnel de afslag Zwijndrecht. Wij bevinden ons buitendijks aan de oude maas. Er bevinden zich een aantal goede restaurants met een prachtig uitzicht over het water, alle reden om er een romantische dag van te maken!

Bekijk dan hier wat de snelste route is.

Dordrecht Grote kerk-uitzicht Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen