Trouwringen Delft

Zoeken jullie een professionele winkel voor het vinden van de perfecte trouwringen Delft en omgeving? Kom langs in onze bijzondere winkel in Zwijndrecht, wij staan voor je klaar met een warme ontvangst. Door ons ruime en unieke assortiment gecombineerd met persoonlijke service en aandacht voor jullie verhaal, is een trouwring uitzoeken bij Circles altijd een bijzondere beleving.

Trouwringen Spijkenisse - Roodgoud-carbon met rozenpatroon - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Trouwringen specialist in Delft, de Configurator

Trouwringen Delft - EGF fantasie - Circles Trouwringen

Wij hebben een gevarieerde collectie trouwringen in het assortiment. Hierin heb je keuze uit: met of zonder diamanten, gemaakt van wit-, rood-, rosé- of geelgoud, etc. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor platina, een prachtig hard edelmetaal geschikt voor o.a. de vingerafdruk. Mocht je in de collectie toch niet vinden wat je zoekt, is het bij ons mogelijk de droom trouwring te ontwerpen in het configuratie systeem. Hierin is wederom keuze uit diverse prachtige collecties. Bij Circles zorgen wij er altijd voor dat voor iedere prijsklasse een unieke en bijzondere ring op voorraad is. Dus zijn jullie op zoek naar onderscheidende trouwringen in Delft en omgeving kom dan eens bij Circles langs. De moeite meer dan waard!

Trouwringen in de regio Delft? Circles neemt alle tijd voor u.

Het kopen van trouwringen is een belangrijk moment, en het is belangrijk om de tijd te nemen om de perfecte ring te vinden. In onze prachtige winkel, centraal gelegen aan de A16 net voorbij Rotterdam, kunnen jullie terecht voor onze uitgebreide en persoonlijke service. Samen gaan we kijken naar de trouwring die het beste bij je past. Door onze expertise en ruime collectie loop je gegarandeerd met een goed gevoel en de perfecte ring naar buiten. Het is een klein half uurtje rijden van Delft naar Zwijndrecht, zeker de moeite waard als het om trouwringen gaat. Wij nodigen jullie uit om geheel vrijblijvend onze collectie te komen bekijken, achteraf horen wij graag of het de moeite waard is geweest.

Hebben jullie vragen, of wil je meer weten over onze collectie? Bekijk een voorproefje van de collectie alvast online, of kom langs in onze bijzondere winkel. Wij helpen jullie graag!

Trouwringen Delft - Luce di Luna - Circles Trouwringen

De route van Delft naar Circles in Zwijndrecht

Circles is te vinden aan het Veerplein No.10 in Zwijndrecht, in een prachtig oud straatje wat uitkijkt op Dordrecht. Vanuit Delft neem je de A13 welke overgaat in de A20 om vervolgens de A16 Richting Breda te nemen. Voor de Drechttunnel de afslag Zwijndrecht. Wij bevinden ons buitendijks aan de oude maas. Er bevinden zich een aantal goede restaurants met een prachtig uitzicht over het water, alle reden om er een romantische dag van te maken!

Bekijk dan hier wat de snelste route is.

 

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Kom je dan eens oriënteren en beleef de sfeer zelf. Hebben jullie nog vragen? Bel dan met 078-6200966 of vul ons contactformulier in.

Tot ziens aan het Veerplein No.14 !

Herma en Wilfried de Nobel

TOP