Trouwringen specialist in de regio Alblasserdam

Trouwringen Alblasserdam - Circles TrouwringenAan de rivier de Noord ligt het mooie plaatsje Alblasserdam. In 1999 bestond dit dorp 700 jaar. Lang geleden vormde Alblasserdam één geheel met Oud Alblas, waar het riviertje de Alblas door heen stroomt. Alblasserdam is vernoemd naar dit riviertje.

Circles Trouwringen ligt niet zover bij Alblasserdam vandaan. Dit is waarschijnlijk één van de redenen dat zoveel stellen uit deze streek de afgelopen jaren de weg naar Circles in Zwijndrecht hebben gevonden en dit tot op heden nog steeds doen. Hier word je in alle rust geholpen met het uitzoeken van jullie ideale trouwring.

Circles is in 1996 als eerste trouwringen speciaalzaak in Nederland gestart op het Veerplein nummer 14. Een klein knus pandje dat veel sfeer uitstraalde. Gezien de toegenomen aanloop de afgelopen jaren is Circles inmiddels twee panden opgeschoven naar nummer 10. Dit karakteristieke oude pand is groter en ruimtelijker, maar straalt zeker net zoveel sfeer en intimiteit uit.

Verlovingsringen Alblasserdam

Verlovingsringen Alblasserdam - Circles TrouwringenVooraf aan het huwelijk wordt nog steeds vaak verloofd. De verloving is bedoeld om aan te geven dat jullie trouwplannen hebben. In principe geef je hiermee een trouwbelofte aan elkaar. Veel stellen uit Alblasserdam kiezen nog steeds voor deze traditionele verlovingsperiode.

De verloving gaat nog steeds veelal gepaard met het uitwisselen van verlovingsringen. Deze verlovingsringen worden bij het huwelijk vervangen door trouwringen of opgeknapt om na het ja-woord als trouwring te fungeren. In het laatste geval worden de verlovingsringen enkele weken voor de grote datum bij Circles gebracht om te laten graveren en op te poetsen zodat zij weer glanzen als nooit te voren. De heren uit Alblasserdam willen hun aanstaande bruid ook nog wel eens verrassen met een mooie solitaire verlovingsring. Ook hiervoor kun je bij Circles terecht. Graag laten wij de verschillende keuzemogelijkheden zien. Uiteraard behandelen we je aankoop met alle discretie en voorkomen we graag samen met jou dat de aanstaande bruid dit geheim niet te weten komt.

Assortiment Trouwringen en verlovingsringen

Trouwringen Alblasserdam - Circles TrouwringenCircles heeft dus prachtige verlovings- en trouwringen in huis en voegt hier graag een persoonlijke benadering aan toe om de beleving van de aanschaf van trouwringen compleet te maken.
Al onze bruidsparen verwelkomen wij eerst met een goede kop koffie of thee om daarna eerst eens de plannen voor het aanzoek of huwelijk door te nemen. Is er al veel geregeld? Altijd leuk om elkaar eerst iets beter te leren kennen. Jullie komen voor trouwringen en daar vertellen we jullie dan ook graag alles over! Een ring is namelijk niet zomaar een ring. Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Goud of palladium? Geel-, wit, rood- of roségoud? Negen, veertien of achttien karaat? Briljant, Princess of Baguette geslepen diamant? Een strak of een klassiek model? Of toch iets hier tussenin? Noem maar op!

Uiteindelijk wil je toch ook iets om je vingers zien. Dat raden wij ook altijd ten zeerste aan. Alleen door een ring om te doen weet je of deze aan jouw smaak voldoet. Samen lopen we daarom alle collecties door en we vertellen je daarbij graag de verschillende mogelijkheden. Zo zijn de meeste modellen breder of smaller te maken, zijn de stenen aan te passen of kan de kleur anders. We werken daarbij met collecties van verschillende merken, zoals Gerstner, Eduard G. fidel, EdelDesign, Fischer en Vinx Hollands Glorie. Voor ieder wat wils!

Ontwerp zelf de trouwringen in onze configurator

Trouwringen Alblasserdam - Circles TrouwringenWil je toch iets anders? Ben je creatief aangelegd? Ontwerp dan je eigen ring!

Naast de collecties die wij in huis hebben, is het ook mogelijk om jullie trouwringen met ons configuratie systeem zelf samen te stellen. Dit kan gewoon thuis in Ablasserdam via onze website, maar natuurlijk ook bij Circles in Zwijndrecht met één van onze deskundigen. Laat je inspireren door één van de pagina’s met ringen, kies een set uit en plaats deze in de configurator. Vervolgens is deze ring aan te passen aan jullie eigen wensen. Maak de ring bijvoorbeeld breder of smaller, dikker of dunner, pas de kleur aan, voeg diamanten toe of pas de legering aan. Niets is onmogelijk. Een uniekere ring vind je nergens, en dat zo dicht bij Alblasserdam!

Trouwringen Alblasserdam- de vingerafdruk

Trouwringen Alblasserdam - Circles ZwijndrechtJullie eigen vingerafdruk in de trouwringen levert Circles al vanaf 1999. Inmiddels is de techniek zodanig verfijnd dat wij durven te stellen dat het product top is. De vingerafdruk is te zetten in verschillende materialen, zoals rood-, rosé-, geel of witgoud. Maar ook in palladium en platina, mooie harde legeringen welke uiterst geschikt zijn voor de vingerafdruk in de trouwringen. Doordat de vingerafdruk in verschillende materialen en modellen te zetten is, leveren wij ringen met vingerafdruk in verschillende prijsklasses. Naast het laten zetten van jullie vingerafdruk in de ring, is deze ook te leveren in hangers, plaatarmbanden of manchetknopen. Leuk als aandenken voor jullie ouders aan deze dag!

Trouwringen - Prijzen

Trouwringen Alblasserdam - Circles TrouwringenPrijzen zijn natuurlijk niet onbelangrijk. Wel is het zo dat een trouwring een leven lang gedragen wordt! De kosten van een bruidsjurk voor één dag staan niet in verhouding tot de prijs van een ring! Wat Circles het belangrijkste vindt, is de kwaliteit van de ringen. Wat je budget ook is, Circles staat altijd garant voor kwalitatief goede trouwringen. Dit is ook gelijk de reden waarom je bij Circles geen gestunt met prijzen zult vinden. Een herenring ring gratis – of een set ringen met 50% - weggeven kan niet zonder in te leveren op kwaliteit. Wel kunnen wij meedenken in de keuze van materialen voor de vervaardiging van je ring. In plaats van 14 karaat goud, kan bijvoorbeeld ook 9 karaat goud gekozen worden. Of kies voor palladium of palladium-zilver. Jullie droomring, alleen dan van een ander materiaal met een daarbij passende prijs. Uiteraard altijd van goede kwaliteit. Ringen van top kwaliteit tegen scherpe prijzen, dichter bij Alblasserdam vind je het niet!

Daarbij houdt onze service niet bij de voordeur op en zijn jullie met eventuele technische mankementen ook later bij ons nog van harte welkom.

Wij hopen jullie te mogen ontvangen in onze prachtige winkel aan het Veerplein nummer 14. Graag tot ziens!

Herma en Wilfried de Nobel.
Contact opnemen

Zie ook:

Trouwringen Breda

Trouwringen Barendrecht

Trouwringen Rotterdam

Trouwringen Dordrecht

Trouwringen Papendrecht

Trouwringen Spijkenisse

Trouwringen Sliedrecht

Trouwringen Ridderkerk

TOP