Circles Trouwringen

Trouwringen Alblasserdam

Aan de rivier de Noord ligt het mooie plaatsje Alblasserdam. In 1999 bestond dit dorp 700 jaar. Lang geleden vormde Alblasserdam één geheel met Oud Alblas, waar het riviertje de Alblas door heen stroomt. Alblasserdam is vernoemd naar dit riviertje. Circles Trouwringen ligt niet zover bij Alblasserdam vandaan. Dit is waarschijnlijk één van de redenen dat zoveel stellen uit deze streek de afgelopen jaren de weg naar Circles in Zwijndrecht hebben gevonden en dit tot op heden nog steeds doen. Hier word u nog in alle rust geholpen met het uitzoeken van uw trouwringen.
Circles is in 1996 als eerste trouwringen speciaalzaak in Nederland gestart op het Veerplein nummer 14. Een klein knus pandje dat veel sfeer uitstraalde. In 2015 is ons pand geheel verbouwd en toekomst bestendig gemaakt om de vele a.s. bruidsparen te mogen ontvangen. Kom langs om onze unieke sfeer te proeven!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Verlovingsringen Alblasserdam

Vooraf aan het huwelijk wordt nog steeds vaak een aanzoek gedaan. Het aanzoek is bedoeld om aan te geven dat u trouwplannen heeft. In principe geeft u hiermee een trouwbelofte aan elkaar. Veel stellen uit Alblasserdam kiezen nog steeds voor deze traditionele verlovingsperiode.

De verloving gaat nog steeds veelal gepaard met het uitwisselen van verlovingsringen. Deze verlovings- cq aanzoeksringen worden bij het huwelijk vervangen door trouwringen of opgeknapt om na het ja-woord als trouwring te fungeren. In het laatste geval worden de verlovingsringen enkele weken voor de grote datum bij Circles gebracht om te laten graveren en op te poetsen zodat zij weer glanzen als nooit te voren. De heren uit Alblasserdam willen hun aanstaande bruid ook nog wel eens verrassen met een mooie solitaire verlovingsring. Ook hiervoor kunt u bij Circles terecht. Graag laten wij de verschillende keuzemogelijkheden zien. Uiteraard behandelen wij uw aankoop met alle discretie en voorkomen we graag samen met u dat de aanstaande bruid dit geheim niet te weten komt.

Witgouden trouwringen met diamanten rondom-Circles Trouwringen

Assortiment trouwringen en verlovingsringen

Circles, dé trouwringjuwelier heeft dus prachtige verlovings- en trouwringen in huis en voegt hier graag een persoonlijke benadering aan toe om de beleving van de aanschaf van trouwringen compleet te maken.
Al onze bruidsparen verwelkomen wij eerst met een goede kop koffie of thee om daarna eerst eens de plannen voor het aanzoek of huwelijk door te nemen. Is er al veel geregeld? Altijd leuk om elkaar eerst iets beter te leren kennen. U komt voor trouwringen en daar vertellen we u dan ook graag alles over! Een ring is namelijk niet zomaar een ring. Waar gaat de voorkeur naar uit? Goud of palladium? Geel-, wit, rood- of roségoud? Negen, veertien of achttien karaat? Briljant, Princess of Baguette geslepen diamant? Een strak of een klassiek model? Of toch iets hier tussenin? Noem maar op!

Uiteindelijk wilt u toch ook iets om je vingers zien. Dat raden wij ook altijd ten zeerste aan. Alleen door een ring om te doen weet u of deze aan uw smaak voldoet. Samen lopen we daarom alle collecties door en we vertellen u daarbij graag de verschillende mogelijkheden. Zo zijn de meeste modellen breder of smaller te maken, zijn de stenen aan te passen of kan de kleur anders. Wij werken daarbij met collecties van verschillende merken, zoals Gerstner, Eduard G. fidel, EdelDesign, Fischer en Vinx Hollands Glorie etc. Voor ieder wat wils!

Trouwringen Alblasserdam – de vingerafdruk

Uw eigen vingerafdruk in de trouwringen levert Circles al vanaf 1999. Inmiddels is de techniek zodanig verfijnd dat wij durven te stellen dat het product top is. De vingerafdruk is te zetten in verschillende materialen, zoals rood-, rosé-, geel of witgoud. Maar ook in palladium en platina, mooie harde legeringen welke uiterst geschikt zijn voor de vingerafdruk in de trouwringen. Doordat de vingerafdruk in verschillende materialen en modellen te zetten is, leveren wij ringen met vingerafdruk in verschillende prijsklassen. Naast het laten zetten van uw afdruk in de ring, is deze ook te leveren in hangers, plaatarmbanden of manchetknopen. Leuk als aandenken voor de ouders aan deze dag!

Trouwringen in het bicolor met vingerafdruk-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Trouwringen prijzen

Wilt u toch iets anders? Bent u creatief aangelegd? Ontwerp dan uw eigen ring!

Naast de collecties die wij in huis hebben, is het ook mogelijk om uw trouwringen met ons configuratie systeem zelf samen te stellen. Dit kan gewoon thuis in Ablasserdam via onze website, maar natuurlijk ook bij dé trouwringjuwelier Circles in Zwijndrecht, met één van onze deskundigen. Laat u inspireren door één van de pagina’s met ringen, kies een set uit en plaats deze in de configurator. Vervolgens is deze ring aan te passen aan uw eigen wensen. Maak de ring bijvoorbeeld breder of smaller, dikker of dunner, pas de kleur aan, voeg diamanten toe of pas de legering aan. Niets is onmogelijk. Een uniekere ring vind u nergens, en dat zo dicht bij Alblasserdam!

uw bezoek aan Circles

Prijzen zijn natuurlijk niet onbelangrijk. Wel is het zo dat een trouwring een leven lang gedragen wordt! De kosten van een bruidsjurk voor één dag staan niet in verhouding tot de prijs van een ring! Bovenaan staat bij Circles de kwaliteit van de ringen wat uw budget ook is, hier staan wij garant voor. Dit is ook gelijk de reden waarom je bij Circles geen gestunt met prijzen zult vinden. Een herenring ring gratis – of een set ringen met 50% – weggeven kan niet zonder in te leveren op kwaliteit. Wel kunnen wij meedenken in de keuze van materialen voor de vervaardiging van uw ring. In plaats van 14 karaat goud, kan bijvoorbeeld ook 9 karaat goud gekozen worden. Of kies voor platina, palladium of palladium-zilver. Uw droomring, alleen dan van een ander materiaal met een daarbij passende prijs. Uiteraard altijd van goede kwaliteit. Ringen van top kwaliteit tegen scherpe prijzen, dichter bij Alblasserdam vindt u het niet!

Daarbij houdt onze service niet bij de voordeur op en bent u met eventuele technische mankementen ook later bij ons nog van harte welkom.

Trouwringen Alblasserdam? Wij hopen u te mogen ontvangen in onze prachtige winkel aan het Veerplein nummer 14. Graag tot ziens!

Herma en Wilfried de Nobel.

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen