Trouwring met vingerafdruk

Een persoonlijk symbool in de trouwringen wordt regelmatig gevraagd. Circles zet al sinds 1998 vingerafdrukken in trouwringen, een uniek symbool wat jullie de rest van het leven verbindt. Het is mogelijk om uit verschillende kleuren goud, platina en palladium te kiezen of in bi-color. Eventueel de damesring gezet met diamantjes. Het procedé gaat middels het laseren van de afdrukken in de ringen.

 

Trouwringen bijzonder - Circles

Insignety vingerafdrukken in de trouwring

Naast de vingerafdrukken via ons eigen procedé is het ook mogelijk om te kiezen uit de collectie van Insignety, hierbij wordt de vingerafdruk in de ring gegoten. De afdrukken zijn wat grover maar zitten er wel dieper in. Het is dus aan jullie welke trouwring met vingerafdruk de voorkeur heeft. Maak een keuze in onze winkel. Insignety werkt met één kleur goud, platina of palladium. Het is wel erg bijzonder om de ringen in een 3D programma bij ons te zien.

Vingerafdruk in trouwring - Circles Trouwringen

Hartslag of vingerafdruk

Een persoonlijke boodschap middels een vingerafdruk in de ring is prachtig, Insignety biedt de mogelijkheid om de hartslag van je partner in de trouwring te laten zetten, zowel aan de binnen als aan de buitenzijde. De hartslag van de man in de ring van de dame eventueel gezet met diamanten, ons is niets te gek. Er kan een keuze gemaakt worden uit 3 profielen en de kleuren goud rood-, wit-, rosé- en roodgoud. Of platina en palladium.

Trouwring met hartslag - Circles Trouwringen

Onze mogelijkheden

Buiten de trouwring met vingerafdruk en hartslag is het mogelijk om met Insignety sterrenbeelden en andere patronen in de ringen te laten gieten. Eventueel met diamanten. Uiteraard heeft Circles nog veel meer in huis zoals bijvoorbeeld onze configurator met de merken Fischer, EGF, Luce di Luna, Sickinger, Safari etc, etc. Allemaal aan te passen aan jullie eigen wensen. En vergeet de trouwringen met keramiek niet, één voor één juweeltjes.

Trouwringen Elise - Circles Trouwringen

Route naar Circles Trouwringen

Circles is al sinds 1996 te vinden aan het Veerplein in Zwijndrecht. Op een schitterende buitendijkse locatie met een prachtig uitzicht op het oude Dordrecht. Alleen dat is al de moeite waard om een bezoek aan deze plek te brengen. De Fast Ferry meert hier aan met een verbinding naar Dordrecht en Rotterdam. Wij zijn omgeven door goede restaurants, dus komen jullie langs maak er dan een gezellige romantische dag van!

In een relaxte gezellige ambiance nemen wij alle tijd voor jullie!

Herma en Wilfried de Nobel

 

Herma en Wilfried de Nobel - Circles Trouwringen

 

TOP