Trouwring met vingerafdruk

Een persoonlijk symbool in de trouwringen wordt regelmatig gevraagd. Circles zet al sinds 1998 vingerafdrukken in trouwringen, een uniek symbool wat u de rest van het leven verbindt. Het is mogelijk om uit verschillende kleuren goud, platina, river platina en palladium te kiezen of in bi-color. Eventueel de damesring gezet met diamantjes. Het procedé gaat middels het laseren van de afdrukken in de ringen.

slijtage van ring met vingerafdruk - Circles

Onze mogelijkheden naast de ring met vingerafdruk

Uiteraard heeft Circles nog veel meer in huis zoals bijvoorbeeld onze configurator met de merken Fischer, EGF, Luce di Luna, Sickinger, Safari etc, etc. Allemaal aan te passen aan uw eigen wensen. En vergeet de trouwringen met keramiek niet, één voor één juweeltjes. Daarnaast hebben wij nog de mooie merken in huis van Gerstner, Fischer, Vinx, Ruesch en Edeldesign. Kortom, niet slagen voor een set prachtige trouwringen bij Circles kan gewoon niet!

Trouwringen Elise - Circles Trouwringen

Route naar Circles Trouwringen

Circles is al sinds 1996 te vinden aan het Veerplein in Zwijndrecht. Op een schitterende buitendijkse locatie met een prachtig uitzicht op het oude Dordrecht. Alleen dat is al de moeite waard om een bezoek aan deze plek te brengen. De Fast Ferry meert hier aan met een verbinding naar Dordrecht en Rotterdam. Wij zijn omgeven door goede restaurants, dus komen jullie langs maak er dan een gezellige romantische dag van!

In een relaxte gezellige ambiance nemen wij alle tijd voor jullie!

Herma en Wilfried de Nobel

 

Herma en Wilfried de Nobel - Circles Trouwringen

 

TOP