Trouwring met hartslag

Circles heeft zijn bestaande assortiment trouwringen uitgebreid met Insignety. Een prachtig concept van hoogwaardige kwaliteit. Het is mogelijk om de trouwring naar wens te personificeren. Dat kon al met de configurator waar Circles mee werkt, Insignety is een mooie aanvulling op dit concept. In de designer van Insignety is het mogelijk om de ring heel persoonlijk te maken door het aanpassen van de breedte en het toevoegen van diamanten.

Trouwring met hartslag - Circles Trouwringen

Diamanten hartslag

Ja, zelfs dat is te verwezenlijken! Het is mogelijk om in de trouwring van de dame in het patroon van de hartslag diamanten te zetten, hoe uniek wil je het hebben? Eventueel aangevuld met een vingerafdruk aan de binnenzijde. Uiteraard is het ook mogelijk om buiten de hartslag of vingerafdruk andere patronen of diamanten te laten zetten, zoals bijvoorbeeld jullie eigen sterrenbeeld.

Circles Trouwringen meer dan alleen hartslag en vingerafdrukken

Circles Trouwringen heeft een grote maar vooral afwisselende collectie trouwringen. Naast de vingerafdruk en hartslag in de trouwringen werken wij o.a. ook met een configurator waar het mogelijk is om een keuze te maken uit verschillende collecties trouwringen. Al deze modellen zijn helemaal aan te passen aan jullie wensen. Bel voor een gratis workshop!
Naast al dit moois hebben wij nog prachtige modellen met carbon of keramiek in ons assortiment, kortom, niet slagen bij Circles Trouwringen kan gewoon niet!

Circles, waar te vinden?

Kom eens gezellig langs om in een heerlijk rustige ambiance onder deskundige begeleiding een keuze te maken uit onze prachtige collectie, jullie zullen er geen spijt van krijgen!
Circles is te vinden aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, een schitterend buitendijks plekje met een magnifiek uitzicht op het mooie oude Dordrecht met zijn unieke gevels. Parkeren voor de deur en ruim voorzien van goede restaurants. De waterbus naar Rotterdam meert bij ons aan!

Voor meer informatie over de trouwring met hartslag bel met 078-6200966 of maak zelf online een afspraak.

TOP