Trouwring kopen

De grootste keuze bij Circles trouwringen!

Trouwring kopen geel witgoud met diamant - CirclesGaan jullie een trouwring kopen? Oriënteer je dan bij Circles trouwringen, al meer dan 20 jaar een betrouwbaar adres waar al velen zijn geslaagd. Er is een keuze uit een grote collectie ringen waarvan er veel zijn aan te passen aan jullie wensen. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken.. In de configurator kunnen jullie al zelf aan de slag als je inlogt op de site www.circles-trouwringen.nl en ga naar ontwerp je eigen ring. Dus denk bij de keuze van het kopen van een trouwring ook even aan Circles, jullie zijn uiteraard geheel vrijblijvend welkom om de mogelijkheden te komen bekijken.

Vergelijk geen appels met peren bij het kopen van een trouwring!

Trouwring kopen geelgoud met diamant in hartvorm - CirclesLet bij het trouwringen kopen erg goed wat jullie aanschaffen, het is vaak het vergelijken met appels en peren waarin nogal wat gesjoemeld wordt. Twee dezelfde ringen kunnen er hetzelfde uitzien en toch een prijsverschil in zitten, dat heeft echt ergens mee te maken! Bijvoorbeeld, ringen kunnen wit gemaakt worden met Mangaan, dit is goedkoper! Houdt er echter wel rekening mee dat ze naar een jaar langzaam vergelen. Circles maakt wit met Palladium, ringen blijven wit en hard! Dat geldt ook voor diamanten en zettingen. Trouwring kopen? Wees op je hoede en laat je door een deskundige adviseren.

Diamant of moissaniet

Trouwring kopen met diamanten - CirclesKies je voor diamant of Moissaniet? Wat is moissaniet? Het is een mineraal wat ontdekt is op meteorieten, extreem hard net als diamant en het heeft een prachtig “vuur” in zich. Kies je voor een ring met kleine diamantjes dan is het prijsverschil niet echt groot, dit heeft te maken met de zetkosten. Ga je echter een verlovingsring of trouwring kopen met grote stenen dan kan het een alternatief zijn om voor moissaniet te kiezen. Vele malen goedkoper dan de diamant. Vallen ringen met grote stenen buiten jullie budget dan wordt het toch haalbaar als jullie voor moissaniet kiezen. Wij geven jullie bij het kopen van een trouwring graag advies over dit alternatief!

Waar op te letten bij het kopen van een trouwring?

Trouwring kopen geelgoud - CirclesGaan jullie een trouwring kopen? Let dan ook op de verschillende legeringen, een legering is het materiaal waar de ring uit is samengesteld. Dat kan zijn: goud, palladium, mangaan, zilver, koper, messing, of platina. Rood koper zorgt er voor dat ringen rood worden, mangaan of palladium maakt geelgoud wit. Alles wat bij het goud wordt gedaan heet bijzet. Gaan jullie trouwringen kopen, let dan ook op de bijzet, want dit bepaald voor een groot deel de kwaliteit! Bij diamanten is het zaak er op te letten hoe zuiver deze zijn, VVS, VSI, VS of loepezuiver, laat je voorlichten door een deskundige!

Welkom bij Circles

Wij nodigen jullie uit om eens geheel vrijblijvend langs te komen voor het kopen van trouwringen. In een rustige gezellige omgeving met alle privacy laten wij jullie alle mogelijkheden zien.

Wij zijn te vinden aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht.

Bel voor een afspraak met 078-6200966 of vul ons contact formulier in.

Tot ziens in de winkel,

Contact opnemen

Herma en Wilfried de Nobel

TOP