Circles Trouwringen

Trouwring diamant

Zoekt u een unieke trouwring diamant, in goud of platina? Bij Circles is elk paar trouwringen uniek, en onze modellen zijn gedurfd. Kom langs in onze bijzondere winkel, wij staan voor u klaar met een warme ontvangst. Door ons ruime en assortiment diamanten trouwringen gecombineerd met persoonlijke service is een trouwring uitzoeken bij Circles een bijzondere beleving.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Ons assortiment trouwringen met diamant

Wij hebben een gevarieerde collectie trouwringen in het assortiment, met of zonder diamanten, gemaakt van wit-, rood-, rosé- of geelgoud. Daarnaast kunt u kiezen voor platina, een prachtig keihard edelmetaal prachtig in combinatie met diamant en uitermate geschikt om de vingerafdruk of andere graveringen in te zetten. Mocht u in de collectie toch niet vinden wat u zoekt, dan is het bij ons mogelijk uw droom trouwring te ontwerpen in ons configuratie systeem, hierin kunt u ook zelf diamanten toevoegen. Bij Circles zorgen wij er altijd voor dat voor iedere prijsklasse een unieke en bijzondere ring op voorraad is.

Trouwringen set-geel met witgoud en diamant-Circles trouwringen-Zwijndrecht

Wij nemen de tijd voor u!

Het kopen van een trouwring diamant is een belangrijk moment, en het is belangrijk om de tijd te nemen om de perfecte ring te vinden. In onze prachtige winkel, centraal gelegen tussen Dordrecht en Rotterdam, kunt u terecht voor onze uitgebreide en persoonlijke service. Samen gaan we kijken naar de trouwring die het beste bij u past. Door onze expertise en ruime collectie loopt u gegarandeerd met een goed gevoel en de perfecte ring naar buiten.

Heeft u vragen, of wilt u meer weten over onze collectie? Bekijk onze collectie alvast online, of kom langs in onze bijzondere winkel. Wij helpen u graag!

Tot ziens!

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen