Toelichting bestellingen online en privé afspraken

Privé afspraken en online bestellingen bij Circles Trouwringen

Trouwringen privé afspraak of online bestellen - Circles Trouwringen
Privé afspraak bij Circles Trouwringen

Beste bruidsparen, het is een onzekere tijd, toch willen wij u graag verder helpen met het plannen van het huwelijk. Het uitzoeken van trouwringen hoort hier ook bij. Wij begrijpen dat iedereen zich zorgen maakt, terecht of niet terecht, dat doet er niet toe. Om het u mogelijk te maken om toch in een veilige omgeving trouwringen uit te zoeken hebben wij ook maatregelen genomen. Wij helpen nu nog maar twee bruidsparen per keer in onze winkel om alle risico’s uit te sluiten. Wilt u echt een privé afspraak?  Maak dan een afspraak overdag of s’avonds via telefoonnummer 078-6200966 of online via het afspraken formulier. circles-trouwringen.nl/contact/
Vanzelfsprekend verzoeken wij u om niet langs te komen als u ziekte verschijnselen heeft!

Toelichting bestellingen online en privé afspraken-roodgouwen trouwringen-Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Bestellingen online

Wilt u liever toch niet langskomen dan bieden wij u de mogelijkheid om ringen online te bestellen. Hoe gaat dit in zijn werk?
Op de website van Circles staan enorm veel ringen met daarbij een code. Zowel onder het kopje trouwringen als onder merken. Als u een keuze heeft gemaakt uit een collectie noteert u het nummer en de collectie waar het model zich in bevindt. Vervolgens gaat u naar het bestelformulier en vult dit in. Na het bestellen ontvangt u een bevestiging. Wij verzoeken u een aanbetaling te doen van 30% van de prijs. Het bedrag kunt u overmaken op rekening No. NL86RABO0397643217 t.n.v. Circles Trouwringen. Na ontvangst hiervan gaan wij direct met uw bestelling aan de slag! De maten welke u doorgeeft zijn wel voor uw eigen verantwoordelijkheid.

Bij de modellen staan geen prijzen, dit heeft te maken met de wisselende goudkoersen en de mogelijkheid om de ringen te vervaardigen in verschillende legeringen/materialen. Bel dus even met 078-6200966 om te overleggen wat prijs technisch de mogelijkheden zijn.

Bestellingen kunt u plaatsen via het bestelformulier.

Het is ook mogelijk om uw trouwring uit te zoeken onder het kopje “Ontwerp uw eigen ring”, heeft u hier vragen over of wilt u dit samen met een van ons doen dan kan dit middels telefonisch contact. 078-6200966

Bij online bestellen van de trouwringen krijgt u ter compensatie van het ongemak 10% korting.

Voor vragen over prijzen kunt u bellen met 078-6200966 of via de mail info@circles-trouwringen.nl

Witgouden verlovingsring uit de collectie - uit de collectie van Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Maten en legeringen

Bij Circles zijn de mogelijkheden groot. Bij het bestellen van online ringen kunt u eventueel vermelden of u het gekozen model in het wit-, geel-, rood-, of roségoud wilt. Of de mogelijkheid in twee of drie kleuren. De meeste ringen zijn te bestellen in verschillende materialen zoals 14 of 18 karaat goud, platina, palladium of zilver. ook dit kunt u op het bestelformulier aangeven. Twijfelt u of heeft u vragen over prijzen? Bel dan gerust met ons. 078-6200966.

Toelichting bestellingen online en privé afspraken-witgouden verlovingsring-Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Verlovingsringen

Wat is er mooier om in deze zorgelijke dagen uw geliefde ten huwelijk te vragen met een mooie verlovings- cq aanzoeksring. Dat kan door een keuze te maken uit de collectie verlovingsringen op de site van Circles en deze via het bestelformulier te bestellen. Wat ook een mogelijkheid is om op de andere website van Circles, Circles Art&Jewelry, via de webshop een prachtige aanzoek cq verlovingsring direct te bestellen. Of gewoon zomaar als verrassing! Ga hier naar de webshop

Toelichting bestellingen online en privé afspraken-Circles Trouwringen-078-6200966

Hygiene maatregelen

Om alles zorgeloos te laten verlopen in de winkel treffen we de volgende hygiene maatregelen:
Slechts twee bruidsparen in de winkel.
Bij binnenkomst handen desinfecteren met desinfectans,
Na afloop worden alle ring modellen die zijn gebruikt gedesinfecteerd.
Mensen die griep verschijnselen hebben zijn pas na herstel welkom in de winkel.
Al het meubilair wordt na een bezoek grondig gereinigd

 

Herma en Wilfried de Nobel zijn er van overtuigd dat wij met deze maatregelen u op deze manier op een veilige manier te woord kunnen staan, en toch kunnen bijdragen aan een plezierig moment in deze “donkere” dagen.

Wij hopen u ondanks alle onrust te mogen ontmoeten in onze mooie maar vooral schone winkel!

Herma en Wilfried de Nobel

 

Toelichting bestellingen online en privé afspraken Herma en Wilfried de Nobel