Circles Trouwringen

Toelichting bestellingen online en afspraken in de winkel

Beste bruidsparen, het is een onzekere tijd, toch willen wij u graag verder helpen met het plannen van het huwelijk. Het uitzoeken van trouw-, relatie- en verlovingsringen hoort hier ook bij. Om het u mogelijk te maken om toch in een veilige omgeving trouwringen uit te zoeken hebben wij ook maatregelen genomen. Vanaf vandaag 10 februari mogen wij u weer ontvangen voor het aannemen van reparaties en het afhalen van trouwringen. Maak een afspraak overdag of s’avonds via telefoonnummer 078-6200966 of online via het afspraken formulier. circles-trouwringen.nl/contact/

Hiernaast heeft u nog de mogelijkheid om een privé afspraak te maken, belt u hiervoor met 078-6200966 of maak een afspraak via de afspraak planner!

Vanaf 1 maart is het weer mogelijk om een afspraak te maken in onze winkel!

Wij gaan er voor zorgen dat u in deze wat sombere tijd toch een fantastisch moment meemaakt bij het voorbereiden van het huwelijk en het uitzoeken van de trouwringen!

Vanzelfsprekend verzoeken wij u om niet langs te komen als u ziekte verschijnselen heeft!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

BESTELLINGEN ONLINE

Bestellingen online
Wilt u liever toch niet langskomen dan bieden wij u de mogelijkheid om ringen online te bestellen. Hoe gaat dit in zijn werk?
Op de website van Circles staan enorm veel ringen met daarbij een code. Zowel onder het kopje trouwringen als onder merken. Als u een keuze heeft gemaakt uit een collectie noteert u het nummer en de collectie waar het model zich in bevindt. Vervolgens gaat u naar het bestelformulier en vult dit in. Na het bestellen ontvangt u een bevestiging. Wij verzoeken u een aanbetaling te doen van 30% van de prijs. Het bedrag kunt u overmaken op rekening No. NL86RABO0397643217 t.n.v. Circles Trouwringen. Na ontvangst hiervan gaan wij direct met uw bestelling aan de slag! De maten welke u doorgeeft zijn wel voor uw eigen verantwoordelijkheid.

Bij de modellen staan geen prijzen, dit heeft te maken met de wisselende goudkoersen en de mogelijkheid om de ringen te vervaardigen in verschillende legeringen/materialen. Bel dus even met 078-6200966 om te overleggen wat prijs technisch de mogelijkheden zijn.

Bestellingen kunt u plaatsen via het bestelformulier.

Het is ook mogelijk om uw trouwring uit te zoeken onder het kopje “Ontwerp uw eigen ring”, hier staan wel prijzen bij. heeft u hier vragen over of wilt u dit samen met een van ons doen dan kan dit middels telefonisch contact. 078-6200966

Bij online bestellen van de trouwringen krijgt u ter compensatie van het ongemak 10% korting.

Voor vragen over prijzen kunt u bellen met 078-6200966 of via de mail info@circles-trouwringen.nl

Witgouden verlovingsring uit de collectie – uit de collectie van Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Maten en legeringen
Bij Circles zijn de mogelijkheden groot. Bij het bestellen van online ringen kunt u eventueel vermelden of u het gekozen model in het wit-, geel-, rood-, of roségoud wilt. Of de mogelijkheid in twee of drie kleuren. De meeste ringen zijn te bestellen in verschillende materialen zoals 14 of 18 karaat goud, platina, palladium of zilver. ook dit kunt u op het bestelformulier aangeven. Twijfelt u of heeft u vragen over prijzen? Bel dan gerust met ons. 078-6200966.

Toelichting bestellingen online en privé afspraken-witgouden verlovingsring-Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Verlovingsringen
Wat is er mooier om in deze zorgelijke dagen uw geliefde ten huwelijk te vragen met een mooie verlovings- cq aanzoeksring. Dat kan door een keuze te maken uit de collectie verlovingsringen op de site van Circles en deze via het bestelformulier te bestellen. Wat ook een mogelijkheid is om op de andere website van Circles, Circles Art&Jewelry, via de webshop een prachtige aanzoek cq verlovingsring direct te bestellen. Of gewoon zomaar als verrassing! Ga hier naar de webshop

Toelichting bestellingen online en privé afspraken-Circles Trouwringen-078-6200966
Hygiene maatregelen
Om alles zorgeloos te laten verlopen in de winkel treffen we de volgende hygiene maatregelen:
Slechts één bruidspaar privé.
Bij binnenkomst handen desinfecteren met desinfectans,
Na afloop worden alle ring modellen die zijn gebruikt gedesinfecteerd.
Mensen die griep verschijnselen hebben zijn pas na herstel welkom.
Al het meubilair wordt na een bezoek grondig gereinigd

Herma en Wilfried de Nobel zijn er van overtuigd dat wij met deze maatregelen u op deze manier op een veilige manier te woord kunnen staan, en toch kunnen bijdragen aan een plezierig moment in deze “donkere” dagen.

Wij hopen u ondanks alle onrust te mogen ontmoeten, in een andere setting, maar zeker een heel bijzondere die jullie niet snel meer zullen vergeten!!

Herma en Wilfried de Nobel