Circles Trouwringen Zwijndrecht
testimonial-cover-photo

Testimonials

Onze klanten aan het woord

Testimonial Circles Trouwringen

Ronald en Marion - Getrouwd op 22 juli 2017

Op advies van mijn broer en schoonzus naar Circles toe gegaan voor onze trouwringen.

We werden van begin tot eind uitstekend geholpen.
Alles was mogelijk en Herma en Wilfried hebben ons heel goed geholpen om de juiste keuze te maken.

Tijdens een bezoek aan Circles krijg je alle tijd en aandacht die je nodig hebt, erg prettig.

We willen jullie enorm bedanken voor de levering van onze mooie trouwringen!

Ronald en Marion

Signs of Love trouwringen - Circles

Nemen uitgebreid de tijd ongeacht of dat de sluitingstijd is gepasseerd

Monique en Ferry - Getrouwd op 19 december 2016

Leuke en goede service.

Nemen uitgebreid de tijd ongeacht of dat de sluitingstijd is gepasseerd, blijft men alle tijd nemen om jullie wensen aan te horen en te adviseren.Monique en Ferry

Vingerafdruk testimonial - Circles

Wij zijn heel goed geholpen om de perfecte trouwringen te vinden!

Alissa - Getrouwd op 12 juni 2016

Wij zijn heel goed geholpen om de perfecte trouwringen te vinden! Je word direct geholpen door de eigenaren en zijn oprecht geïnteresseerd in je verhaal. De service is heel goed en niets is te gek. Wij zijn nu net een maand getrouwd en helemaal verliefd op onze ringen!

lex-nicole-0224

Wij hebben onze prachtige trouwringen bij jullie gekocht en dragen deze sinds 12 juni met veel trots!

Lex en Nicole - Getrouwd op 12 juni 2015

Wij hebben onze prachtige trouwringen bij jullie gekocht en dragen deze sinds 12 juni met veel trots!
We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne service en het feit dat wij echt de mooiste ringen hebben 🙂
Wij hebben een geweldige dag gehad!

Hartelijke groet,
Lex & Nicole

Anoniem

Toen wij op zoek gingen naar een trouwringen specialist in de omgeving, kwamen wij maar weinig juweliers tegen waarbij wij keuze konden maken uit een groot assortiment.

Anoniem - Getrouwd op 27 maart 2015

Toen wij op zoek gingen naar een trouwringen specialist in de omgeving, kwamen wij maar weinig juweliers tegen waarbij wij keuze konden maken uit een groot assortiment. Mede omdat op de website werd aangegeven dat de ringen eventueel ook naar eigen wens ontworpen konden worden, kwamen wij bij Circles terecht.

Tijdens het uitzoeken word alle tijd voor je genomen en wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat. Ook krijgen wij veel complimenten over deze twee bijzondere ringen die wij in onze omgeving in ieder geval nog nooit voorbij hebben zien komen.

Herma, ontzettend bedankt voor al je hulp!

 

Jacolene

Voor ons was het meer dan de moeite waard om helemaal vanuit Kampen,Overijssel te komen om ons perfecte trouwringen te vinden

John en Jacolene - Getrouwd op 9 oktober 2014

Hoi Wilfried en Herma,

Ten eerste wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie fantastische service die die jullie ons boden tijdens het uitzoeken van ons trouwringen.

Op jullie site hebben we met de ringen configurator bestaande ringen helemaal aangepast naar ons eigen wens. Eenmaal in de winkel hebben we na het kijken naar andere ringen toch gekozen voor ons ontworpen ringen met extra touch vingerafdrukken aan de binnenkant. Wij hebben heel veel complimentjes gekregen over onze ringen en vooral over de vingerafdrukken dat vond iedereen toch erg uniek en iets wat je niet vaak ziet. Precies wat we wilden.
Voor ons was het meer dan de moeite waard om helemaal vanuit Kampen, Overijssel te komen om de perfecte trouwringen te vinden. Want tenslotte draagt je ze als het goed is voor de rest van je leven.
Wij zullen jullie aan iedereen die opzoek is naar ringen aanbevelen.

Top winkel, geweldige en vriendelijke service!!

Gerco en Ginger

Bij deze willen wij jullie nog ontzettend bedanken voor de prachtige trouwringen die jullie voor ons hebben verzorgd.

Gerco en Ginger - Getrouwd op 29 augustus 2014

Herma en Wilfried,

Bij deze willen wij jullie nog ontzettend bedanken voor de prachtige trouwringen die jullie voor ons hebben verzorgd.
Het heeft onze prachtige trouwdag compleet gemaakt.

testemonial suus-paul jawoord kopie

Via deze weg wilden we je nogmaals hartelijk bedanken voor je fijne hulp bij het uitzoeken van onze trouwringen en al je goede wensen voor ons huwelijk!

Susanne en Paul - Getrouwd op 14 juli 2014

Beste Herma,

Via deze weg wilden we je nogmaals hartelijk bedanken voor je fijne hulp bij het uitzoeken van onze trouwringen en al je goede wensen voor ons huwelijk!Ondertussen zijn we al weer bijna twee maanden getrouwd en we kijken terug op een fantastische dag!! Iedereen vond de ringen prachtig 🙂 Wij zijn ook nog steeds heel erg blij met onze keuze: de ringen passen heel goed bij ons & zijn daarmee echt een symbool voor de belofte die we aan elkaar gedaan hebben.We zullen Circles van harte aanbevelen bij vrienden en familie! Heel veel succes gewenst in de komende jaren.

Dank je wel!!

Susanne en Paul Sukel

Jason en Tirza

Wij hebben onze trouwringen gekocht bij Circles en hebben daar allesbehalve spijt van. De website met de handige configurator stelde ons in staat om van tevoren tot in het kleinste detail onze trouwringen samen te stellen.

Jason en Tirza - Getrouwd op 9 september 2013

Wij hebben onze trouwringen gekocht bij Circles en hebben daar allesbehalve spijt van. De website met de handige configurator stelde ons in staat om van tevoren tot in het kleinste detail onze trouwringen samen te stellen.
Ook in de winkel zelf werden we uiterst professioneel geholpen. Wat wij vooral als prettig ervaren hebben, was de rust en het geduld van de juwelier, waardoor wij ons niet opgelaten voelden om tal van ringen uit te proberen.

Jason en Tirza Berry

ferry-amanda

De kracht van Circles is tijd en aandacht! Onder het genot van een kopje koffie of thee konden we uitgebreid kijken naar de verschillende mogelijkheden voor onze trouwringen.

Ferry en Amanda - Getrouwd op 27 juni 2013

De kracht van Circles is tijd en aandacht! Onder het genot van een kopje koffie of thee konden we uitgebreid kijken naar de verschillende mogelijkheden voor onze trouwringen. Wij hadden zelf een bepaald idee over de vormgeving van de ringen en ook hier werd alle tijd voor genomen om het resultaat perfect te krijgen. Ons bezoek aan Circles werd hiermee een (mid)dagje uit!
Wij zijn erg tevreden over het resultaat: twee prachtige ringen, gemaakt voor ons, speciaal voor ons! Twee ringen die onze liefde op een mooie manier konden bezegelen!

trouwen-2

Voor ons trouwen kregen wij de tip om eens een kijkje te nemen bij Circles.

Desi en Stefan - Getrouwd op 16 mei 2012

Voor ons trouwen kregen wij de tip om eens een kijkje te nemen bij Circles. Bij binnenkomst werden wij enthousiast ontvangen door Herma. Na wat ringen bekeken te hebben, kwamen wij al snel uit bij het programma, Acredo. Wat een geweldig programma is dat. Je maakt je ring precies zoals je zelf wilt. Met de fantastische hulp van Herma zijn wij tot perfect passende ringen gekomen. Wij zijn nog steeds super blij met deze ringen.

slide-small-01

Bewerk je eigen ring

box_rings

Bewerk jullie ringen in ons Acredo configuratie programma! Alle modellen en kleuren goud van de collecties Luce di Luna, Sickinger, Acredo, Safari en EGF zijn in de winkel aanwezig!