Circles Trouwringen

Relatieringen

Onderscheidende relatieringen bij Circles Trouwringen. Jarenlang was trouwen heel normaal maar langzamerhand zie je een verandering. Jonge mensen blijven langer alleen wonen of gaan samen wonen. Maar ook dan is het natuurlijk bijzonder om deze samenleving te symboliseren middels een paar mooie relatie ringen. Laten zien dat er iemand is waar je trouw aan hebt beloofd. Circles, gespecialiseerd in ringen heeft een mooie collectie relatieringen in het assortiment.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Het samenlevingscontract bevestigd met een set relatieringen

Veel mensen laten bij ongehuwd samenwonen een samenlevings contract opstellen waarin alles juridisch is geregeld. Na het bezoek aan de notaris komen stellen vaak langs bij Circles om een set relatieringen uit te kiezen om deze samenlevings vorm te bezegelen. Vaak met een gezellig etentje daarna. Het leven is te kort om er toch niet iets moois van te maken! Circles heeft zoals gezegd verschillende mooie collecties ringen, maar ook zijn wij gespecialiseerd in vingerafdrukken in de ring.

Bicolor trouwringen-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Trouwen of samenleven met een contract?

Wat is het verschil tussen trouwen of samenleven met een contract? Het is een gevoel, voor een ieder verschillend, maar in beide situatie is de liefde voor elkaar bepalend. Een liefde die altijd bezegeld kan en mag worden door een set relatieringen. Een relatiering is allang geen standaard geel gouden ring meer. Er is een keuze uit vele mooie ringen zoals verschillende kleuren goud, bi- tricolor, platina, een vingerafdruk of hartslag in de ringen of het zelf ontwerpen van de ringen in onze configurator. Keuze genoeg!

Wat kan Circles voor u betekenen?

Circles is al sinds 1996 gespecialiseerd in ringen, de mogelijkheden zijn dan ook enorm. Een goed advies bij uw keuze is dan ook onontbeerlijk. De relatieringen worden i.p. natuurlijk voor een leven lang aangeschaft. Mocht u alsnog later gaan trouwen dan kunnen de ringen weer opgeknapt worden zodat zij er weer als nieuw uitzien. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van ringen in een sfeervolle ambiance en nemen alle tijd voor u. Het bezoeken van Circles geeft een feestelijk tintje aan de stap om met uw partner te gaan samenwonen, toch ook bijzonder!

Platina trouwringen een prachtig edelmetaal collectie Circles Trouwringen

Over ons

Herma en Wilfried zijn de eigenaren van Circles Trouwringen. Wij helpen u met veel passie en betrokkenheid en geven u een deskundig advies. Er zijn veel verschillen in trouwringen ook al lijken zij soms veel op elkaar, uitleg van de vele mogelijkheden is dan ook een must. Wij nemen alle tijd voor u. Circles is te vinden aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht, een mooi plekje waar wij al sinds 1996 gevestigd zijn. Wij nodigen u van harte uit om onze mooie winkel eens te bezoeken.

Herma en Wilfried de Nobel

Herma en Wilfried-eigenaren Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen