Prijs verlovingsring

Vergelijk geen appels met peren bij de prijs van een verlovingsring

Prijs verlovingsring bicolor - CirclesBegrijpelijk als er in de éne verlovingsring ring een diamant zit van 0.5ct en in de andere één van 1ct. Maar wat als je twee identieke verlovingsringen ziet en de prijs wijkt enorm af?! Als leek denk je dan ik ga naar de winkel waar de prijs het laagst is. Maar is dat een juiste beslissing? Nee dus? De prijs van een verlovingsring wordt bepaald door verschillende factoren, hoe is de legering, wat is de kwaliteit van de diamanten en de zettingen, hoe hard zijn de ringen? Allemaal zaken om op te letten bij de aanschaf van een verlovingsring.

Welke materialen zijn bepalend voor de prijs van een verlovingsring?

Prijs verlovingsring witgoud - CirclesVergelijk geen appels met peren bij het bepalen van de prijs van een verlovingsring In het voorgaande stukje is al te lezen dat je de ene ring niet met de andere kan vergelijken. Een voorbeeld waar op te letten bij de prijs van een verlovingsring is hoe de ring is samengesteld, hoe de legering zich verhoudt. Een goud legering bestaat uiteraard uit goud en een aanvulling hierop, de bijzet. Een witgouden ring welke een legering is aangegaan met Mangaan is goedkoper dan een ring welke is gelegeerd met palladium 20%. De eerste prijs verlovingsring is een stuk goedkoper dan de tweede. Alleen wordt er bij de verkoop vaak niet bij verteld dat de legering met Mangaan na een jaartje gelig gaat worden. Daarnaast is het belangrijk om op de kwaliteit van de diamanten te letten en de zettingen. Laat je dus goed informeren door een deskundige.

De configurator en prijzen van ringen

Prijs verlovingsring - diamantIn de configurator van Circles kunnen jullie zelf vast kijken wat de prijs van een verlovingsring kan zijn. Als je bij ontwerp je eigen ring gaat naar de collectie verlovingsringen kan je kiezen uit verschillende modellen, eenmaal een ring in de configurator geplaatst zie je rechtsboven de prijs. Aan de linker zijde kan je de afmeting van de steen aanpassen en de legering, rechts veranderd de prijs dan mee. De prijs van een verlovingsring wordt mede bepaald door de grote van de diamant, de ring wordt bij grote stenen vrij kostbaar. Circles heeft hier een oplossing voor, Moissaniet, net zo hard als diamant maar veel goedkoper. Wil je hier meer over weten bel dan even met ons 078-6200966

Maatwerk en vakmanschap bepalen mede de prijs van verlovingsringen

Prijs verlovingsring roodgoud - CirclesZoek je een verlovingsring waarvan de prijs/kwaliteit verhouding klopt? Ga dan naar een specialist en laat je goed voorlichten. Circles is een speciaalzaak en heeft vakmanschap in huis maar kan ook maatwerk leveren, Het is mogelijk voor elk budget een kwalitatief goede verlovingsring aan te schaffen. Met moissaniet of diamant, in geel-, wit-, rood-, of roségoud. Ook platina behoort tot de mogelijkheden. Kom eens langs om in alle rust de ring voor je aanstaande uit te kiezen, wij staan je graag te woord. Dat kan tijdens de openingstijden of op afspraak op een moment dat het jou uitkomt!

Contact opnemen

Herma en Wilfried de Nobel

 

Winkeloverzicht Circles

TOP