Over Circles

Aan het Veerplein in Zwijndrecht is gevestigd trouwringen speciaalzaak Circles met de grootste collectie trouw, relatie en vriendschapsringen van Nederland. Circles is bewust niet in het centrum van een stad gevestigd, zodat de winkel optimaal bereikbaar is. In plaats daarvan vind je Circles op een prachtige plek aan de Oude Maas met aan de overkant de mooie stad Dordrecht.
Zilveren trouwringen - Herma en Wilfried de Nobel - Circles Trouwringen
Verlovings en relatie ringen Rotterdam - uitzicht op Dordrecht vanaf Circles Trouwringen

Op het Veerplein en aan de kade zijn volop parkeermogelijkheden. Ook de aanwezigheid van goede restaurants maakt een bezoek aan het Veerplein meer dan de moeite waard. Romantiek ten top dus en dat combineert toch geweldig met het uitzoeken van trouwringen. Op het Veerplein en aan de kade zijn volop parkeermogelijkheden. Ook de aanwezigheid van goede restaurants maakt een bezoek aan het Veerplein meer dan de moeite waard. Romantiek ten top dus en dat combineert toch geweldig met het uitzoeken van trouwringen.

Een bezoek brengen aan Circles? Daar gaat wel wat tijd in zitten. Waar het ene stel een uur aan tafel zit, hebben anderen soms wel drie uur nodig. Tijd die wij jullie graag geven. Dit lijkt lang, maar jullie zijn wel op zoek naar een symbool dat je de rest van het leven gaat dragen. Wij vinden dat hier veel aandacht aan besteed moet worden en dat jullie bezoek aan Circles een beleving is. Een trouwring kopen doe je eenmaal in je leven, een moment waar jullie na het huwelijk nog met veel plezier aan terug denken!
Openingstijden Winkel Ciircles Trouwringen
TOP