Circles Trouwringen

WITGOUDEN VERLOVINGSRINGEN

Zoekt u een mooie, unieke witgouden verlovingsring? Bij Circles Trouwringen bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze expertise in trouwringen passen wij toe in onze grote collectie verlovingsringen. Hierbij heeft u keuze uit verschillende diamanten, van 0.25 tot aan 1 caraat. Als het gaat om materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. Kom langs in onze winkel, dan zoeken we samen de perfecte verlovingsring uit.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Wanneer u een keuze heeft gemaakt tussen geel-, rood-, rosé-en witgoud, kunt u gaan kijken naar de verschillende modellen en maten. Bij Circles hebben we een zeer ruime, persoonlijk geselecteerde collectie. Daarnaast kunt u via de configurator op de website zelf een witgouden verlovingsring samenstellen. Alle modellen zijn geheel aan je eigen wensen aan te passen. Naast de verschillende afmetingen van diamant, kunnen we er ook voor kiezen om te werken met Moissaniet. Dat is prijstechnisch met name interessant als je voor een grote steen kiest.

Mémoire ring witgoud-Circles Trouwringen-Zwijndrecht

KOM LANGS IN DE WINKEL OM EEN WITGOUDEN VEROVINGSRING UIT TE ZOEKEN

Het uitzoeken van de verlovingsring is een belangrijk moment, u moet hier dan ook de volledige aandacht voor hebben. Onze ervaren specialisten staan klaar in de winkel, om u aan de hand te nemen in dit proces. Wij luisteren naar uw verhaal, en samen gaan we op zoek naar de perfecte witgouden verlovingsring. U gaat gegarandeerd met een tevreden gevoel naar huis.
Heeft u nog vragen? Of wilt u een persoonlijke afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord, en beantwoorden alle vragen. U kunt ons ook bereiken op 078-6200966.

WAAR VINDT U CIRCLES?

U vindt ons op een prachtige plek aan de Oude Maas, het Veerplein in Zwijndrecht, met een magnifiek uitzicht naar de oudste stad van Nederland, Dordrecht. Wij ontvangen u graag om samen op zoek te gaan naar een mooie witgouden verlovingsring om uw aanstaande ten huwelijk te vragen!

Herma en Wilfried de Nobel