Witgouden verlovingsring

witgouden verlovingsring -CirclesZoek je een mooie, unieke witgouden verlovingsring? Bij Circles Trouwringen ben je hiervoor aan het juiste adres. Onze expertise in trouwringen passen wij toe in onze grote collectie verlovingsringen. Hierbij heb je keuze uit verschillende diamanten, van 0.25 tot aan 1 caraat. Als het gaat om materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. Kom langs in onze winkel, dan zoeken we samen de perfecte verlovingsring uit.

Eindeloze mogelijkheden

Wanneer je een keuze hebt gemaakt tussen geel-, rood-, rosé- en witgoud, kun je gaan kijken naar de verschillende modellen en maten. Bij Circles hebben we een zeer ruime, persoonlijk geselecteerde collectie. Daarnaast kun je via de configurator op de website zelf een witgouden verlovingsring samenstellen. Alle modellen zijn geheel aan je eigen wensen aan te passen. Naast de verschillende afmetingen van diamant, kunnen we er ook voor kiezen om te werken met moissaniet.

Kom langs in de winkel om een witgouden verlovingsring uit te zoeken

Witgouden verlovingsring - CirclesHet uitzoeken van de verlovingsring is een belangrijk moment, en je moet hier dan ook de volledige aandacht voor hebben. Onze ervaren specialisten staan klaar in de winkel, om je aan de hand te nemen in dit proces. We luisteren naar je verhaal, en samen gaan we op zoek naar de perfecte witgouden verlovingsring. Je gaat gegarandeerd met een tevreden gevoel naar huis.
Heb je nog vragen? Of wil je een persoonlijke afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord, en beantwoorden alle vragen. Tot ziens in onze winkel!

Contact opnemen

TOP