Verlovingsringen prijzen

Verlovingsringen prijzen - Circles TrouwringenDe verlovingsringen prijzen bij Circles Trouwringen zijn op aanvraag. Op de website kan je een kleine selectie uit onze complete collectie verlovingsringen bekijken. Daarnaast nodigen wij je van harte uit om langs te komen in onze winkel in Zwijndrecht. Samen met jou vinden wij een bijzondere verlovingsring binnen je budget.

Ons assortiment verlovingsringen

Verlovingsringen prijzen - Circles Wij bieden een ruime collectie aan bijzondere verlovingsringen in verschillende prijsklassen. De diamanten die getoond worden, zijn te leveren van 0.10 tot aan 1 caraat. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor moissaniet. Wanneer het gaat om het materiaal van de ring, is er keuze uit geel-, rood-, rosé- en witgoud. Daarnaast kan er gekozen worden uit platina, palladium of palladium zilver en is er bij Circles een ruime keuze aan solitair ringen. Alle ringen zijn geheel aan te passen aan uw wensen. Wanneer u in onze winkel langskomt, kan je jouw wensen aan ons aangeven. Dan kunnen wij je adviseren over de mogelijkheden, en gaan we voor jou aan de slag!

Circles heeft verlovingsringen in elke prijsklasse

Verlovingsringen prijzen witgoud - Circles TrouwringenHet uitzoeken en aanschaffen van een verlovingsring is een bijzonder en belangrijk moment. Het is daarom belangrijk om de tijd te nemen de perfecte ring te vinden, uiteraard zijn de prijzen ook belangrijk. Dit betekent dat de medewerkers in de winkel alle tijd en aandacht voor je hebben om uiteindelijk een keuze te kunnen maken uit trouwringen die wat betreft uitstraling en prijs bij jullie horen. Wanneer je bij ons in de winkel komt, zorgen wij voor een uitgebreide en persoonlijke service. Één van onze ervaren medewerkers neemt je mee, en gaat samen met jou op zoek. Je loopt gegarandeerd met een tevreden gevoel en de perfecte ring naar buiten.

TOP