Circles Trouwringen

VERLOVINGSRINGEN PRIJZEN

De verlovingsringen prijzen bij Circles Trouwringen zijn op aanvraag. Op de website kunt u een kleine selectie uit onze complete collectie verlovingsringen bekijken. Daarnaast nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze winkel in Zwijndrecht. Samen met u vinden wij een bijzondere verlovingsring binnen uw budget.

Ontdek de ringen
Brochure aanvragen

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

ONS ASSORTIMENT VERLOVINGSRINGEN

Wij bieden een ruime collectie aan bijzondere verlovingsringen in verschillende prijsklassen. De diamanten die getoond worden, zijn te leveren van 0.10 tot aan 1 caraat. De diamanten zijn conflict vrij! Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor moissaniet. Wanneer het gaat om het materiaal van de ring, is er keuze uit geel-, rood-, rosé- en witgoud. Daarnaast kan er gekozen worden uit platina, palladium of palladium zilver en is er bij Circles een ruime keuze aan solitair ringen. Alle ringen zijn geheel aan te passen aan uw wensen. Wanneer u in onze winkel langskomt, kunt u uw wensen aan ons aangeven. Dan kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden, en gaan wij voor u aan de slag!

CIRCLES HEEFT VERLOVINGSRINGEN IN ELKE PRIJSKLASSE

Het uitzoeken en aanschaffen van een verlovingsring is een bijzonder moment. Het is daarom belangrijk om de tijd te nemen de perfecte ring te vinden, uiteraard zijn de prijzen ook belangrijk. Dit betekent dat wij in de winkel alle tijd en aandacht voor u hebben om uiteindelijk een keuze te kunnen maken uit trouwringen die wat betreft uitstraling en prijs bij u horen. Wanneer u bij ons in de winkel komt, zorgen wij voor een uitgebreide en persoonlijke service. Herma of Wilfried de Nobel, eigenaren van Circles helpen u, en gaat samen met u op zoek naar de ring welke bij u hoort. U loopt gegarandeerd met een tevreden gevoel en de perfecte ring naar buiten.

Ontwerp uw eigen ringen

MEER INFORMATIE OVER VERLOVINGSRINGEN EN PRIJZEN?

Verlovingsringen en prijzen, vergelijk geen appels met peren! Prijzen worden bepaald door verschillende factoren. Het gewicht van het goud, de legering ( waar is het goud uit samengesteld ), de zuiverheid van de diamanten en hoe de diamant gezet is. Wat tegenwoordig niet minder belangrijk is, waar komen het goud en de diamanten vandaan. Wel of geen conflict vrije gebieden, ook dit brengt kosten met zich mee!

Heeft u nog vragen of wilt u een keer langskomen? Bel dan even met ons. Circles is gevestigd in Zwijndrecht op een schitterende plek aan de Oude Maas met een prachtig uitzicht naar het oude Dordrecht. Gezellige restaurantjes zijn in de omgeving te vinden, dus alle ingrediënten om er een romantisch uitstapje van te maken!

Herma en Wilfried de Nobel

Maak een afspraak