Verlovingsring rosé goud

Bet u op zoek naar een verlovingsring rosé goud? Circles in Zwijndrecht neemt graag de tijd voor u om de perfecte verlovingsring te vinden. In de winkel van Circles is een grote collectie aan verlovingsringen aanwezig.

Verlovingsringen roségoud - Circles Trouwringen

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Circles trouwringen dé verlovingsringen specialist

Verlovingsring rosé goud - Circles Trouwringen

Circles is een trouwringen speciaalzaak met de grootste collectie aan trouw-, verloving-, relatie- en vriendschapsringen van Nederland. Graag nemen wij de tijd voor u om op zoek te gaan naar een verlovingsring rosé goud die aan uw wensen voldoet. In 2010 is Circles als eerste bedrijf in Nederland gestart met de trouwringen configurator, deze biedt ontelbare mogelijkheden voor ringen. Hiermee kunt u altijd een ring ontwerpen die precies aan uw wensen voldoet.

De collectie rosé gouden verlovingsringen

Op de website is alvast een gedeelte van onze verlovingsringen te zien. In de winkel zijn nog meer verlovingsringen te zien en ook is het mogelijk om de ringen geheel aan te passen naar uw eigen wensen. Er kan voor verlovingsringen gekozen worden uit geel-, rood-, rosé, of witgoud, platina, palladium of palladium zilver. Tevens is het mogelijk om met moissaniet te werken en diamanten toe te passen. Verlovingsringen zijn er in verschillende prijscategorieën zodat er altijd iets naar uw wens bij zit.

verlovingsring rosé goud met diamant van 1ct - Circles

Contact met Circles

Bent u op zoek naar een rosé gouden verlovingsring? En bent u benieuwd naar onze hele collectie? Neem dan alvast een kijkje in ons aanbod op de website en kom dan gerust langs bij ons in de winkel. Maak online zelf een afspraak of bel met ons, 078-6200966. Het is mogelijk om een afspraak in te plannen buiten onze reguliere openingstijden. U vindt ons aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht.

Herma en Wilfried de Nobel

TOP