Verlovingsring rosé goud

Verlovingsring rosé goud - Circles

Ben je op zoek naar een verlovingsring rosé goud? Circles in Zwijndrecht neemt graag de tijd voor je om de perfecte verlovingsring te vinden. In de winkel van Circles is een grote collectie aan verlovingsringen aanwezig.

Circles trouwringen dé verlovingsringen specialist

Verlovingsring roségoud - Elise trouwring met 0.126ct aan diamant - Circles TrouwringenCircles is een trouwringen speciaalzaak met de grootste collectie aan trouw, relatie en vriendschapsringen van Nederland. Graag nemen wij de tijd voor je om op zoek te gaan naar een verlovingsring roségoud die aan jouw wensen voldoet. In 2010 is Circles als eerste bedrijf in Nederland gestart met de trouwringen configurator, deze biedt ontelbare mogelijkheden voor ringen. Hiermee kun je altijd een ring ontwerpen die precies aan jouw wensen voldoet.

De collectie roségouden verlovingsringen

Verlovingsringen roségoud - Circles TrouwringenOp de website is alvast een gedeelte van onze verlovingsringen te zien. In de winkel zijn nog meer verlovingsringen te zien en ook is het mogelijk om de ringen geheel aan te passen naar jouw eigen wensen. Er kan voor verlovingsringen gekozen worden uit geel-, rood-, rosé, of witgoud, platina, palladium of palladium zilver. Tevens is het mogelijk om met moissaniet te werken en diamanten toe te passen. Verlovingsringen zijn er in verschillende prijscategorieën zodat er altijd iets naar wens bij zit.

Contact met Circles

Verlovingsring rosé goud - CirclesBen je op zoek naar een rosé gouden verlovingsring? En bent je benieuwd naar onze hele collectie? Neem dan gerust alvast een kijkje in ons aanbod op de website en kom dan gerust langs bij ons in de winkel. Maak online zelf een afspraak of bel met ons, 078-6200966. Het is mogelijk om een afspraak in te plannen buiten onze reguliere openingstijden.

Contact opnemen 

TOP