Circles Trouwringen

Trouwringen bijzonder

Bij Circles Trouwringen in Zwijndrecht zijn de kenmerken van onze trouwringen bijzonder, uniek en aan te passen aan uw wensen. Daarnaast zorgen wij voor een zeer persoonlijke en uitgebreide service met aandacht voor uw verhaal. Op de website krijgt u alvast een voorproefje van onze collectie unieke trouwringen. De prijzen zijn op aanvraag.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Circles Trouwringen specialist, ons bijzondere assortiment

Ons assortiment trouwringen en verlovingsringen is zeer uitgebreid. Wanneer het gaat om de materialen van de ringen, is het mogelijk om te kiezen uit wit-, rood-, geel– of roségoud. Ook is er de keuze voor platina, een prachtig hard edelmetaal of palladium. Mocht u toch niet vinden wat u zoekt in de bestaande collectie? Het is bij ons mogelijk de droom ring te ontwerpen in ons configurator systeem. Hierin heeft u wederom keuze uit verschillende prachtige collecties. Wij zorgen er altijd voor dat voor iedere prijsklasse een unieke en bijzondere ring op voorraad is.

Trouwringen Fischer-roségoud met keramiek-Circles Trouwringen

Wij nemen de tijd voor u naar het zoeken van bijzondere ringen

Het uitzoeken van uw trouwringen is een bijzondere gelegenheid. Daarom is het van belang dat u in een winkel komt waar de eigenaren de tijd voor u nemen. Wanneer u bij ons langskomt, zorgen wij voor een uitgebreide service, en hebben wij aandacht voor uw persoonlijke verhaal. Samen met Herma of Wilfried de Nobel, eigenaren van Circles gaat u op zoek, en wij garanderen u dat u met een tevreden gevoel en de perfecte ring onze winkel verlaat.

Voor bijzondere ringen gaat u naar een bijzondere winkel, Circles!

Circles trouwringen was in 1996 al bijzonder omdat het de enige trouwringen specialist in Nederland was. Bekend geworden van de vingerafdruk in de ringen. Inmiddels is het mogelijk om uw hartslag in de trouwring te laten gieten of uw ringen zelf te ontwerpen in onze configurator. Heeft u nog vragen over bijzondere ringen? Bel gerust met 078-6200966 of maak online een afspraak.

Tot ziens aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht!

Herma en Wilfried de Nobel

Geelgouden trouwringen met strooizetting-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen