Circles Trouwringen

Circles is al sinds 1996 dé Trouwring juwelier van Nederland. Circles is ook aangesloten als partner van de trouwring juwelier, een samenwerkingsverband van een aantal specialisten op dit gebied. Circles heeft alle collecties van de trouwring juwelier in zijn assortiment. Maar dat is natuurlijk niet alles. Naast deze collecties hebben wij ook prachtige modellen van Gerstner, Edeldesign, Vinx, Ruesch, Fischer etc in onze winkel. Heeft u een speciale vraag of ontwerp? Laat het ons weten, de goudsmid gaat met veel passie voor u aan der slag!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Een ruim assortiment

U kunt een keuze maken uit ons ruime assortiment trouwringen of uw ringen zelf ontwerpen. Hiervoor gaat u naar de configurator, kies een model uit en pas hem aan uw wensen aan. Er is enorm veel mogelijk, u kunt de kleur van het goud aanpassen, de verdeling van de banen, de dikte en breedte. Bij elke verandering wordt de prijs aangepast. Daarnaast is het ook mogelijk diamanten toe te voegen. Onze diamanten zijn van top kwaliteit en worden deskundig gezet. Bovendien komen zij uit conflict vrije gebieden.

diamanten-Circles Trouwringen

De weg naar Circles, uw trouwringjuwelier!

Herma en Wilfried de Nobel, eigenaren van Circles, helpen u met veel passie en deskundigheid. U vindt Circles Trouwringen aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Een prachtige plek met uitzicht over de Oude Maas naar Dordrecht. Een bezoek meer dan waard! Kom langs of maak online een afspraak!

Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens!

Voorzijde winkel van Circles Trouwringen in Zwijndrecht
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen