Circles Trouwringen

Bijzondere ringen van Circles: uniek maatwerk voor uw mooiste dag

Gefeliciteerd met uw voornemen om te trouwen! Naast de trouwjurk, locatie, het pak en de uitnodigingen, vormen de trouwringen een essentieel symbool van uw liefde. Bij Circles, uw specialist sinds 1996 in unieke en bijzondere ringen, vind u een uitgebreid assortiment aan ringen in diverse legeringen en goudtinten. Ons deskundig team staat klaar om u te adviseren in een hartelijke sfeer. Ontwerp samen met ons de ring van uw dromen, die u voor altijd zult koesteren.

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Vingerafdruk ringen: een persoonlijk tintje

Sinds 1999 biedt Circles de optie om uw eigen vingerafdruk in de trouwringen te verwerken. Met geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen maken we van uw ringen een uniek product. Beschikbaar in diverse goudlegeringen en kleuren, en niet alleen voor ringen maar ook voor hangers, plaatarmbanden en manchetknopen, zodat u van veel bruidssieraden iets bijzonders maakt.

Bijzondere ringen: De vingerafdrukring van Circles Trouwringen

Bijzondere ringen voor iedere stijl

Ontdek onze exclusieve ringcollecties, waaronder Edeldesign en Elise, die opvallen door unieke materialen en ontwerpen. Edeldesign kenmerkt zich door de wat zwaardere uitvoeringen en diamanten, terwijl Elise uitblinkt in luxueuze modellen van goud gecombineerd met duurzaam keramiek, beschikbaar in diverse kleuren en met diamanten. En een primeur in onze winkel: Zweiklang, door middel van een ingesproken boodschap wordt uw ring ontworpen!

Bezoek Circles Trouwringen voor bijzondere ringen

Gelegen aan het sfeervolle Veerplein in Zwijndrecht, vlakbij Rotterdam, biedt Circles Trouwringen de perfecte locatie voor het uitzoeken van uw trouwringen. Geniet van de romantische omgeving, de historische charme en de nabijheid van uitstekende restaurants voor een onvergetelijke ervaring. Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij telefonisch of online bereikbaar.

Bijzondere ringen bij Circles Trouwringen: Zweiklang
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen