Circles Trouwringen

Bijzondere ringen

Gefeliciteerd! U hebt besloten om te gaan trouwen. Veel al geregeld? De trouwjapon, locatie, pak, kaarten, maar de trouwringen? Dit mooie symbool waar u dagelijks tegenaan kijkt dat moeten toch wel bijzondere ringen zijn! Dit kunt u realiseren bij Circles, als specialist op het gebied van bijzondere ringen hebben wij al sinds 1996 veel bruidsparen gelukkig gemaakt! Wij leveren ringen in vele legeringen en kleuren goud en adviseren u met een deskundig advies in een gezellige ambiance. Kom langs en ontwerp samen met ons een bijzondere en unieke trouwring waar u de rest van uw leven van geniet!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

Ontwerp zelf uw bijzondere ringen

De trouwringen configurator is natuurlijk bij uitstek het gereedschap waarmee u zelf uw bijzondere ringen kunt ontwerpen. U begint met het uitzoeken van een model wat u mooi vindt, daarna is het mogelijk om deze ring helemaal naar wens aan te passen. Dikte, breedte, meer of minder diamanten, de kleur of het model, werkelijk alles is mogelijk. Met elke aanpassing veranderd de prijs van de ringen rechtsboven in uw scherm. Maatwerk dus! U ontwerpt zo zelf de trouwringen en bepaald zelf de prijs!

Bicolor trouwringen-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht

Vingerafdruk in uw ringen, een bijzonder concept

Uw eigen vingerafdruk in de ringen. Circles biedt deze mogelijkheid al vanaf 1999 en heeft er in die jaren veel ervaring mee opgedaan. Voor het beste resultaat. De verfijnde techniek en de hoogwaardige uitvoering van deze bijzondere ringen maken van uw ringen met een vingerafdruk een topproduct. Zij zijn te leveren in veel verschillende legeringen en kleuren goud, zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van de ringen.

Wilt u een leuk aandenken aan de trouwdag? Voor u zelf of voor de ouders? Uw vingerafdrukken kunnen wij ook laten zetten in hangers, plaatarmbanden of manchetknopen. Zo maken we van veel bruidssieraden iets bijzonders.

Naast de vingerafdruk in de ringen is het mogelijk om uw eigen hartslag of een eigen handschrift in de ringen te laten zetten.

Bijzondere collecties ringen in een speciale winkel

Brede trouwring witgoud met keramiek van Fischer-collectie Circles trouwringen-Zwijndrecht

Circles Trouwringen heeft verschillende collecties ringen in huis waaronder enkele zeer bijzondere. Deze springen eruit door de materialen en de exclusieve ontwerpen. Met name noem ik hier Edeldesign en Elise. Edeldesign ringen zijn exclusief in het ontwerp, gemaakt door Hollandse goudsmeden. Vaak wat zwaarder in uitvoering en fraai gezet met diamant. Elise is echt het topsegment, zeer bijzondere modellen gemaakt van 14 of 18 karaat goud in combinatie met een speciale erg harde legering van keramiek. Leverbaar in verschillende kleuren zoals donker blauw (erg mooi!), groen, rood, gebroken wit of zwart. In combinatie met diamant echt schitterende exemplaren! Kom langs en bekijk deze prachtige modellen!

De route van Rotterdam naar Circles in Zwijndrecht

Circles Trouwringen is gelegen aan het Veerplein in Zwijndrecht, vlakbij Rotterdam. Het Veerplein is een oud straatje van Zwijndrecht, met veel karakter en nostalgie. Die sfeer van rust en romantiek hoort bij het uitkiezen van exclusieve en unieke ringen.

De locatie van Circles Trouwringen draagt bij om van het uitzoeken van de ringen een onvergetelijk romantisch uitje te maken. Slenter langs de Oude Maas, kijk uit over het water naar de oude geveltjes van Dordrecht en de mooie Dordtse Dom, geniet van een kop koffie bij de Zomerlust, verwen uzelf met een culinair uitstapje in een ontspannen sfeer – Italiaans bij Parmesan, Grieks bij Mythos of middeleeuws in het gezellige eetcafé Florizz.

Heeft u vragen over de bijzondere modellen ringen bij Circles? Bel dan even met 078-6200966. Wij staan u graag te woord. Wilt u langskomen?  Maak dan online een afspraak. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Graag tot ziens op het Veerplein!

Geelgouden trouwringen met strooizetting-collectie Circles Trouwringen-Zwijndrecht
Sfeerbeeld bruidspaar site Circles Trouwringen
Sfeerbeeld trouwringen website van Circles Trouwringen
Sfeerbeeld bruidspaar Circles website
Sfeerbeeld website Circles trouwring
Sfeerbeeld trouwpaar website Circles Trouwringen