Bicolor trouwringen

Bicolor trouwringen - Circles trouwringen

Ben je op zoek naar bi- of tricolor trouwringen? De bicolor trouwringen zien we bij Circles de laatste tijd steeds vaker terugkomen. Op deze trend spelen wij goed in met ons uitgebreide assortiment, en de mogelijkheid om zelf je bicolor ring samen te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bicolor trouwringen - Eindeloze mogelijkheden

Wit-, geel-, rood- en roségoud kunnen op alle mogelijke manieren met elkaar gecombineerd worden. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om één van deze goudsoorten te combineren met palladium of zilver-palladium. Hiermee creeër je niet alleen een unieke ring, maar kun je ook fors op de prijs van de ringen besparen. Wat betreft de prijs, deze ligt vaak wel iets hoger dan bij trouwringen die uit één materiaal zijn vervaardigd. Het zijn als het ware twee ringen samengevoegd, en hier komen gespecialiseerde technieken en vakmanschap bij kijken. Aan de andere kant levert dit wel de meest bijzondere en unieke trouwringen op!

Bekijk onze configurator

Bicolor trouwringen - Circles Zwijndrecht - Circles

Om een goed beeld te krijgen van hoe jouw perfecte bicolor trouwringen tot stand komen, kun je het beste een kijkje nemen in onze configurator. Hierin kun je een ring volledig zelf samenstellen. Pas bijvoorbeeld de legering, mattering, breedte en dikte aan naar wens. En maak een keuze over de kleurverdeling van de ringen. De prijs van de ring zal bij iedere aanpassing direct worden aangegeven. Ook is Circles Trouwringen gespecialiseerd in het zetten van vingerafdrukken op de trouwringen. Dit is ook op de bicolor ringen mogelijk!

 

Heb je interesse? Kom dan eens langs in onze winkel, en beleef de magie van het uitzoeken van trouwringen. Wij staan voor je klaar!

TOP