Circles Trouwringen

BICOLOR TROUWRINGEN

Bent u op zoek naar bi- of tricolor trouwringen? De bicolor trouwringen zien we bij Circles de laatste tijd steeds vaker terugkomen. Op deze trend spelen wij goed in met ons uitgebreide assortiment, en de mogelijkheid om zelf uw bicolor ring samen te stellen. De mogelijkheden zijn enorm!

” Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens.”

Circles trouwringen

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN MET BICOLOR TROUWRINGEN

Wit-, geel-, rood- en roségoud kunnen op alle mogelijke manieren met elkaar gecombineerd worden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om één van deze goudsoorten te combineren met palladium of zilver-palladium. Hiermee creëert u niet alleen een unieke ring, maar kunt u ook fors op de prijs van de ringen besparen. Wat betreft de prijs, deze ligt vaak wel iets hoger dan bij trouwringen die uit één materiaal zijn vervaardigd. Het zijn als het ware twee ringen samengevoegd, en hier komen gespecialiseerde technieken en vakmanschap bij kijken. Aan de andere kant levert dit wel de meest bijzondere en unieke trouwringen op!

BEKIJK ONZE CONFIGURATOR

Om een goed beeld te krijgen van hoe uw perfecte bicolor trouwringen tot stand komen, kunt u het beste een kijkje nemen in onze configurator. Hierin kunt u een ring volledig zelf samenstellen. Pas bijvoorbeeld de legering, mattering, breedte en dikte aan naar wens. En maak een keuze over de kleurverdeling van de ringen. De prijs van de ring zal bij iedere aanpassing direct worden aangegeven. Ook is Circles Trouwringen gespecialiseerd in het zetten van vingerafdrukken op de trouwringen. Dit is ook op de bicolor ringen mogelijk!

MEER INFORMATIE OVER BICOLOR RINGEN?

Hebben wij uw interesse kunnen wekken? U wilt meer informatie over bicolor trouwringen? Dan nodigen wij u van harte uit in onze prachtige trouwringen speciaalzaak Circles. U kunt dan onze collecties bekijken onder deskundige begeleiding. U vindt ons aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Een mooie romantische plek aan de Oude Maas.

Tot ziens!

Herma en Wilfried de Nobel