Bicolor trouwringen

Bent u op zoek naar bi- of tricolor trouwringen? De bicolor trouwringen zien we bij Circles de laatste tijd steeds vaker terugkomen. Op deze trend spelen wij goed in met ons uitgebreide assortiment, en de mogelijkheid om zelf uw bicolor ring samen te stellen. De mogelijkheden zijn enorm!

Brede trouwringen uitgevoerd in rosé- met grijsgoiud-collectie Circles Trouwringen-078-6200966

Alvast inspiratie opdoen? Vraag de brochure aan!

Eindeloze mogelijkheden met bicolor trouwringen

Bicolor Trouwringen - Klassieke river platina met geelgoud - Circles trouwringen specialisten

Wit-, geel-, rood- en roségoud kunnen op alle mogelijke manieren met elkaar gecombineerd worden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om één van deze goudsoorten te combineren met palladium of zilver-palladium. Hiermee creëert u  niet alleen een unieke ring, maar kunt u  ook fors op de prijs van de ringen besparen. Wat betreft de prijs, deze ligt vaak wel iets hoger dan bij trouwringen die uit één materiaal zijn vervaardigd. Het zijn als het ware twee ringen samengevoegd, en hier komen gespecialiseerde technieken en vakmanschap bij kijken. Aan de andere kant levert dit wel de meest bijzondere en unieke trouwringen op!

Bekijk onze configurator

Om een goed beeld te krijgen van hoe uw perfecte bicolor trouwringen tot stand komen, kunt u het beste een kijkje nemen in onze configurator. Hierin kunt u een ring volledig zelf samenstellen. Pas bijvoorbeeld de legering, mattering, breedte en dikte aan naar wens. En maak een keuze over de kleurverdeling van de ringen. De prijs van de ring zal bij iedere aanpassing direct worden aangegeven. Ook is Circles Trouwringen gespecialiseerd in het zetten van vingerafdrukken op de trouwringen. Dit is ook op de bicolor ringen mogelijk!

Trouwringen Zeeland - vingerafdruk met slijtage - de vingerafdrukring - Circles

Meer informatie over bicolor trouwringen?

Hebben wij uw interesse kunnen wekken? U wilt meer informatie over bicolor trouwringen? Dan nodigen wij u van harte uit in onze prachtige trouwringen speciaalzaak aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. U kunt dan onze collecties bekijken met deskundige begeleiding. U vindt ons aan het Veerplein No.14 in Zwijndrecht. Een mooie romantische plek aan de Oude Maas.

Tot ziens!

Herma en Wilfried de Nobel

TOP